Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra, nedá se střílet o děckách!!! *16* A já to měl ve Falloutu tak rád *10*
    • Samozřejmě to nemyslím nějak nenávistně a tak :) . Kdo hrál Fallout (1,2) tak pochopí ;) Ale rozhodně to nechci srovnávat s tím co se děje dnes ve světě
    • Keyz
      Je to divný,jako kdyby nebylo možné aby měl harant zbraň a šel někoho zastřelit.To dne děje.

- Tak jsou z USA a tam se na to nahlíží jinak.Dost divně jako kdyby tím,že se odstřihnou od pravdy se pravdě vyhnuli.
  • Viktor_H
    Nice. Zrovna hraju Arcanum (poprvé v životě pořádně a tak nějak "vážně") a jsem v sedmým nebi (btw s balíkem záplat a vylepšení od Droga je až nyní vidět, jak ta hra krásně vypadá). To kouzlo old school RPGéček mě zase jednou totálně pohltilo, takže nadrženost na Wasteland přímo úměrně roste s mým postupem klasikou od Troiky.

Jsem opravdu rád za to, že se rozhodli slova nahradit plnými větami, původní nápad zůstane zachován (viz diskuze z minulého článku o neohraničenosti nepředdefinované hráčské postavy), ale z čistě formálního hlediska je to mnohem smysluplnější.

BTW, moje první parta bude čtyřčlenná rodina - máma, táta, synek, dcera. To budou RPG žně, až některej z fakanů natáhne permanentně brka! *1* Až teď si uvědomuju, jakou nelinearitu slibuje už jen samotnej koncept vlastnoručně vytvořené party. Existuje vůbec nějaká nelineární party-based hra se silným příběhem? FT, IWD apod. neuvádět prosím, to jsou právě ty lineární akčňárny...
    • wizradry 8, postaveno na 6 clenou partu, ale dojel sem to i s jednim panackem, nic nemusis, ale hodne toho muzes *5*
  • Jen tak okrajově: on ty děcka zase někdo přidá :D.
    • Viktor_H
      Must have mod! *1*
  • mě se to líbí je to nádherný :)
  • Pokud W2 splní to, co od něj očekávám a nechá si nějaké překvápko v zásobě, není co řešit. Těším se :).
    • Povsimnete si ale, ale naprosta vetsina nenavistnych a spatne hodnoticich prispevku, ktere lze pod vydanymi hrami najit, zacina slovy: "Ja jsem ocekaval, ze to bude..." :)
  • Paulcz
    To vážně konzultace s poradentskou firmou vyvolala nějakou formu nevole ? Asi bych čekal od komunity více :)
    • Tak neviem, osobne u mna komunita a ich predstavy o zasahovani do pribehu alebo mechanik v poslednom case zlyhava na plnej ciare... Akoby ludia uz zabudli, ze autor hry si robi svoje diela, ktore sa nemusi stretnut s jeho predstavou...
      • Kein
        Problem ovšem začíná, když si za to nechá zaplatit předem. *3*
    • Viktor_H
      Nevole jsou fajn, když se dojde k nějaký syntéze. Že by jeden ze scénářů mohlo být značné zredukování šílených nápadů, je docela validní výtka...
      • Paulcz
        no řekl bych, že k tomu, aby tam nebyli blbosti slouží právě konzultace s odborníkama
        • Viktor_H
          Pokud vím, tak tam nešlo o strach z "blbostí", ale z toho, že tvůrci ustoupí od nápadů jako jsou roboti, zmutovaný obří potvory apod.
    • GlaDOS
      Mně už to připadá, že nevole způsobuje jakýkoliv zveřejněný krok vývojářů (obecně).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit