Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 na půli cesty aneb co poslední rok dal
17.2.2013 | Jan Smejkal
50 příspěvků
-
hmm niekto tu spomínal tactics...
Tak také pokračovanie by som si teda zahral. To musím povedať. To by bola mňamka. -
Ani jedno. V souvislosti s vyvojem tehle hry to nikoho nezajima
-
eh, to že proti Fargovic rodíně bylo Occupy Wallstreet má být plus nebo mínus? *12*
-
Wasteland 2 navazuje na prvni dil,ne na Fallouty. Dovolim si tvrdit ze vetsina milovniku starych Falloutu Wasteland ani nikdy nehrala,mozna o nem ani neslysela. Donedavna. *2*
-
Ty uz jsi tu zase? Nuda je naprd co? Ty jsi v kazde diskuzi o Wastelandu a spamujes tam jako male decko.
btw. Dneska jsem se zkousel zaregistrovat(spise ''reregistrovat''-pokolikate uz?) na Bonuswebu a ono to po me chce na overeni totoznosti obcanku,protoze me jmeno pry neni typicky ceske:) Vazne se divim na co vsechno lidi skoci kvuli pochybne diskuzi a kolika lidem nevadi poslat kopii sve obcanky,aby mohli na stale upadajicim webu(at uz hernim nebo zpravodajskem) diskutovat -
Ale Fargo už má takovejch ferrary dávno plnou garáž a k tomu pěknou vilu a teď si prostě řekl tak co ještě nemám, aha nemám wasteland 2 *1*
Tohle bylo samozřejmě s nadsázkou, ale milionář nemilionář, i takovej člověk může prostě jen chtít vydat pořádnou rpg hru co tu dlouho nebyla. jestli se to podaří nebo ne ukáže čas. já jsem zatím spokojen, a to i s grafikou. -
mluví z tebe závist a nepřejícnost ;) a že ti stojí za to sem takový věci psát by taky mohlo o ledasčem svědčit. být tebou, nepodceňoval bych to...
-
Jakou má spojitost to, že Fargo vydává nástupce starých Falloutů s tím, že proti jeho rodině vystupovalo pár nemytých nemakačenek? Nejsi ty náhodou jeden z nich?
-
I'd say very stupid.
-
Kušuj už, joe.
-
toš súdruhovia, kúpili ste umretú škaredú mačku vo vreci od miliardára, proti ktorého rodine bolo i hnutie Occupy Wall Street, tak teraz musíte byť spokojní i s navoňanou zdochlinou......hra naleštená veru nebude, zato Fargove ferrari na ktoré ste sa mu poskladali z chudobných platov, áno...
-
Díky za komplexní článek!
Ten keyword system je ale (pohodlnější) přežitek. Já tohle ve hrách nepamatuji, tak ani žádná nostalagie to nemůže nalomit. -
Samozřejmě to nemyslím nějak nenávistně a tak :) . Kdo hrál Fallout (1,2) tak pochopí ;) Ale rozhodně to nechci srovnávat s tím co se děje dnes ve světě
-
Tak mne sa to paci, grafika nie je taka zla ako tu niekto pisal.. Len tej cerveno-hnedej "hmle". teda vzdialenost pohladu, neviem prist na chut. Skor by som privital keby to bolo uplne cierne. Ale inak tesim sa na to :).
-
jako vždy hezky clanek od smejkiho
-
http://1.bp.blogspot.com/-lagoOeeappU/UQxsM3FKLoI/AAAAAAAAQp8/1EJFXqAsWbA/s1600/can_t-tell-if-trolling.jpg
-
Dekuji za kvalitni shrnujici clanek.
-
"ono to spíš bude Fallout Tactics, pouze inspirovaný prvními dvěma Fallouty
už jen to, že bude hráč ovládat čtyři postavy namísto jedné vypovídá o větším zaměření na boj a stejně tak systém dialogů á la Morrowind, kterým nějakým hlubším konverzacím nehraje do karet" - Celý ten odstavec prostě není pravda, resp. tvoje dedukce založené na tom, že hra je party based a dialogy mají formu keyword systemu (teď už spíš "keyphrase") jsou non-sequitur... Hlavně ale žádné dedukce nejsou třeba, protože o hře je známo spousta faktů a spousta věcí je veřejně v řešení mezi vývojáři a komunitou na fórech. Buď si o hře něco zjisti, případně se zeptej, ale nepiš sem prosím nesmysly, ještě se toho někdo další chytne.
Co se týče druhého odstavce, tak např. takový Fallout 2 zfoukli za rok a stál asi 3 miliony, tedy stejně jako Wasteland2. *3* Opět jsi tedy úplně vedle. -
Ja jsem rad, ze tam nebudou deti. Stejne akorat stali pred vchodama v Denu a okradali hrace :D
-
ono to spíš bude Fallout Tactics, pouze inspirovaný prvními dvěma Fallouty
už jen to, že bude hráč ovládat čtyři postavy namísto jedné vypovídá o větším zaměření na boj a stejně tak systém dialogů á la Morrowind, kterým nějakým hlubším konverzacím nehraje do karet
nicméně netvrdím, že je to špatně... vytvořit něco rozsáhlého a komplexního jako první dva Fallouty včetně příběhu a úkolů, co za něco stojí, by si asi vyžádalo více prostředků, nejen finančních, ale i personálních a časových a kdoví, jak by to nakonec stejně dopadlo... to se třeba uvidí u Project Eternity, zda lze vytvořit něco schopného konkurovat kupříkladu Baldurs Gate 2 čistě z crowdfundingu