-
Teda musim souhlasit s MickeyMutant a spol., tohle přece vážně nejde. Pokud chceme, aby na hry bylo nahlíženo jako na plnohodnotnou kulturu, stejně jako jsou např. filmy, tak nemůžeme dávat vysoký hodnocení jen proto, že je hra velká a drahá i když naprosto blbá.
-
A ty jsi to uz hral?
-
Mafie 2 stala jenom na pribehu. Sandbox tam moc nefungoval a cele mesto slouzilo spis jako kulisa ale treba u GTA to mas uplne jedno a muzes se kralovsky bavit aniz bys odehral jedinou pribehovou misi. Pokud takhle WD2 funguje a navic k tomu ma i zabavny mise (i kdyz pribeh za nima neni zadna slava) tak to porad muze byt dobra a zabavna hra.
-
To je tvoje rozhodnuti a tvuj herni styl jestli zpusobis civilni obeti. Postava to v ramci pribehu nalinkovane nema. Takze te nikdo nenuti penize krast.
-
Čistě ze zvědavosti - jaké postavy ze Skyrimu ti přišli zajímavé a čím?
-
Neni, to jen veskoslav zije v jine dimenzi
-
*1* *1* *1* zřejmě daň za ochranu dat... *1*
-
Zatímco já jsem napsal...?
-
Až na to, že ten ban byl od SONY...
-
Recenze recenzí?
-
"Oni jsou velcí a zlí, chtějí zneužívat naše osobní data, a to si nenecháme líbit. Jdeme hackovat!"
Začnem hackovat semafory, mosty, helikoptéry, způsobíme tím vysoké množství civilních obětí a jako třešničku na dortu můžem krást obyčejným lidem prostřednictvím hackovacích zařízení peníze. A to vše pro ochranu vašich osobních dat..... -
Je vtipný jak tady zase každej cituje různý weby :D (viz syfilis) TVL zahraj si to a pak pis moudra. Nebo nevotravuj. Jednička stála za prd, dvojka zatím baví. Příběh reflektuje dobu a ANO u otevřeného světa jako tohle, GTA V nebo Skyrim opravdu nečekám top příběh. Na to kupuju Uncharted, Last of us atd. Na open world světech čekám město (zemi) narvané aktivitami, které mě baví. A toho je tu fůra. Proto to dostává vysoká hodnocení. Za mě zatím zábavný. Uvidím po 30ti hodinách
-
No nemohu porovnávat, ale Mafie II měla dobrý příběh, GTA mají také dobrý příběh, tvrdím, že Skyrim má zajímavé postavy (příběh je spíše jenom tak for fun), Zaklínač 3 taky. WD se prezentovalo jako inteligentní GTA, předpokládal jsem, že se tak prezentuje i 2. díl. U klasické sandbox hry nepředpokládám, že máš daného hrdinu (či někoho bezejmeného), ale že si ho vytvoříš. Ne, že postavíš na něm příběh jako hlavní stavební kámen. A to bylo takto u WD 2 prezentováno. Nebyl to sandbox hra jako Skyrim, ale mělo to být něco jako GTA. Pokud by udělali, že si vytvoříš svoje hackera, k tomu omáčku ala Skyrim, tak bych neřekl ani popel. Ale hra je vystavena na skákajícím syfilis a infantilních "hackrech".
-
Tak já bych třeba neřekl ani slovo, kdyby se to recenzentovi líbilo a bavilo ho to. Do jisté míry je to vážně o vkusu. Ale on nejdřív hře vyčetl, že má nudný příběh a trapné postavy (což mi tedy přijde u takové hry hodně podstatné) a PŘESTO tomu dal 8/10.
-
Odkdy je u SP sandboxovy mestsky akce pribeh a postavy to hlavni a nejdulezitejsi?
-
Ano, když jdu na Steak, tak si hodlím pochutnat na příloze *7* Prostě to, co by měla hra mít dobré a to je příběh a napsané postavy a to by mělo být kostrou SP hry, tak prostě nemá a nemůže mít takové hodnocení jaké má.
-
ale neboj se...z GramarNacismu vyrosteš...to není trvalej stav
-
Ano to ano...
-
Dobrá příloha umí zázraky a asi si úplně nepochytil, co jsem se snažil říct – jiný redaktor by tomu třeba dal 6 a všichni tady dupou jak stádo numerologů.
-
A nebo jednoduše, prostě vypadá dost blbě, když primárně SP hra, která je zaměřena na příběh a postavy má mizerný příběh a mizerné postavy. To je jako říct, že jdeš na steak do restaurace, sice byl nic moc, příloha ale byla super, tak dávám 4 z 5....