Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, že kdyby se všichni přesunuli jinam, tak by se to redakci, vzhledem na smršť reklam a vzkazecj přes půl stránky pro uživatele ADblocku taky moc nelíbilo...
  • kulhy_parici_spici
    Bylo by fajn, kdyby se spousty místních přispívajících tak nějak přeneslo přes fakt, že hodnocení jsou subjektivní dojem recenzenta. Můžete si vybrat jiný server, kde se vám budou líbit čísílka.

Nechat si ty trapný provokace o inzercích a korupci redaktorů. Buď najděte nějaký prokazatelný důkaz nebo si to nechte pro sebe. Myslím, že redaktoři games veřejně několikrát dali najevo, že je novinářská etika a nezávislost pro ně důležitá (například ve Fight Clubu).

Že by tak nějak dospěli – že bychom se všichni posunuli dál. :) *8*
  • jamar28
    Největší mazec je, že dostal ban za to, že to publikoval na twitteru. Ne někde na svém ubosftím profilu, ale na Twitteru!
  • sssssd
    Jsem to nehral, vlastne i recenze jsem poradne necetl. Ale sleduji nazory kolegu na internetu, takze tomu dostatecne rozumim a urcite to je sr*cka.
  • je zajimavy kolik milionu se za ten development vysoli penez, programatori jedou několik let na plny obratky a pak většina her skonci kvůli posranymu pribehu, dyt to je smutny!! to nemůžou jit na nakou skolu najit aspoň nakyho studentika, co jim vychrli spoustu napadu a jeho odmena bude na urovni brigádníka? je evidentni, ze ty spolecnosti ridi neschopni lide, kteří vůbec nemaji predstavu o zabave, nerealizovanych scenaru jsou tisice, staci vybrat, to co nefunguje ve filmu muze paradne fungovat ve hre
  • Jj, postavy mají styl asi jako to Skrillexovo vrzání kombinované s úvodními titulky libovolného filmu Uwe Bolla. V takovou chvíli nevíš nic než to, že tě čeká utrpení. Ale je pěkné, že se tu aspoň najde někdo z cílovky pro tuhle hru (což je maximálně tak >15, spíš možná >12).
  • Blue.Shark
    Ano, píšu, že Dwarf Fortress je žánrově dost zásadně jinde. A rozhodně není pravdou, že by se RPG a střílečky měly zaměřovat na příběh. Jak říkáš, záleží na přístupu ke konkrétní hře a stále platí, že dobrá hratelnost a mechaniky jednoduše mohou přebít příběh, tudíš je hráč schopen odpustit jeho nízkou kvalitu.
  • no moc nechapu proc jako Mafie dostala 5 a tohle 8, když zakladem je pribeh, který v mafii funguje a taky je to balast, v zabavnosti zas bude kulhat mafie ale tak hrozny to zas není, ono co taky člověka dnes bavi, před 20 lety by me to bavilo hodne, dnes uz jsem zhyckany a nic me jen tak neprekvapi, ale to hodnoceni je fakt nakupka dodavatele a to me teda vadi
  • To je dost dobře možné. Naštěstí jsem za těch cca 26 let, co hraju, nikdy neměl problém s tím, že bych neměl co hrát a poslední roky je to spíše naopak, tedy spousta her, co bych si chtěl zahrát, ale není na to čas.
  • Veskoslav
    Takže hra, co má katastrofální, nudný příběh a postavy zábavné jako syfilis má 8/10? Nebavíme se o čísle, ale bavíme se podle jakého čísla ksakru hodnotíte? Jaký je rozdíl oproti Mafii 3? Defacto žádný. Mafie nefunguje jako městská akce, ale má skvělý sountrack a dobrý příběh, WD 2 nemá skvělý sountrack, nemá dobrý příběh, ale funguje jako městská akce. Obě jsou zabugované, obě mají hrdiny sympatického jako syfilis.
  • Mimochodem, zaregistrovali jste tu kauzu s vaginama? Ukázalo se, že ve hře jsou lidé, kterým je vidět do rozkroku. Nějakej týpek to postnul na twitteru a hned měl na PSN ban. Autoři se teď tváří, že to je celé omyl a že mužská i ženská přirození ve hře "opraví" patchem (tj. zcenzurují). Je mi z Ubisoftu šoufl. Udělají hru jakože o free hackerech a zlých korporacích, ale když na ně Sony (která hru schvalovala) zadupe, hned začnou "patchovat" jako poslušní psíci.

Tak hrajte, hrajte, než vám to Ubisoft "opraví". 8/10 můj zadek, jak by řekl Dušan Němec.
  • to je nejakej predplacenej standard, ze se vetsine AAA vzdycky lipne 8 z 10?

ta hra je tak zalostne prumerna, az to boli, pribeh vylozene hloupej a postavy skoda mluvit, herni aktivity taky nic novyho neprinesli a hackovani na jeden cudlik sme tu uz taky meli, takze 8/10 za co, kdyz ty nejdulezitejsi prvky zabavnosti to postrada?
  • Tato hra vypráví o tom, co dělal Tomáš Zvelebil předtím, než šel škemrat u Andreje, aby ho vzal do klubu.
  • Tak hlavně, že tobě se ten rozum skvěle vyvYNul
  • Ono se stačí podívat na celolevicové hysterické výlevy ohledně zvolení Trumpa v USA...to co předved.li tidle lidé je ryzí forma černobílého vnímání světa kde Trump = Zlo, Hillary = dobro.

Ty videa kde americký "celebrity" v nějaký šou označují voliče Trumpa za debily, TB a jeho hysterickej výkřik kterej mě přesvědčil o tom, že na jeho video se už nikdy nekouknu, zděšení levičáků v Německu a vůbec hysterický reakce od tý neomarxistický bruselský odnože Sovětů atd. atd. ty lidi jsou neuvěřitelně jednoduchý a vůbec jim nevadí, že Hilary je asi nejzkorumpovanější politik kterej kdy na ten post kandidoval, hlásá ale "Správné" názory...dneska už věřim i tomu, že herní výplachy podobnýho ražení, společně s hyperkorektní propagandou v masmédiích dokážou "vychovat" z dítěte, kterýmu se ten rozum teprve vyvýjí dalšího hyperemancipovanýho fanatika
  • Nemyslim, ze naivni vize zla a fungovani společnosti, jak je nastinena v tomto pribehu, je vlastni toliko detem. Podívejte na blazny z Kliniky nebo zelene..
  • Gordar
    "Pokud se dokážete přenést přes trapné postavy a nudný příběh" - tak to vážně nedokážu
  • hezky jsi opsal svuj vlastni zbytečnej a smutnej život. btw ja se nevezu se stádem na aktuálním hype/hate trainu, podle toho co nekdo nekde rekne a všichni to po nem opakují
  • Na boba pozor, nebo vas vsechny nahlasi redakci:)
  • smejki
    já tam mám i lomítka a hranatý závorky a všelicos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší