Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8 z 10? :-D fakt? mě normálně recenzent donutil, že se večer podívám alespoň na hodinu gameplaye a pak se uvidí, možná bych tomu dal šanci. Nicméně mi něco říká, že po 20 minutách znechuceně vypnu prohlížeč a hře se vyhnu obloukem. Z obrázku to na mě působí jako hra pro děti, která se tváří dospěle
    • Bohužel, pan Homola má laťku nastavenou velice nízko. Je to fanoušek her od Blizzardu (to já býval taky, ale tak před 20 roky), který pořádnou hru nevydal už pěkně dlouho.
  • Proč ta hra na těch screenech vypadá, jak kdyby byla z roku 2010?
    • nekromant33
      Protože se na games asi drží stejných standardů, jaké zavedli na steamu. Žádný přikrášlování, ukažte tu hru přesně tak jak vypadá, tedy mediocore.
    • KrPa
      To rizeni... i carmagedon 1 vypadal lepe *15*
  • je zajimavy kolik milionu se za ten development vysoli penez, programatori jedou několik let na plny obratky a pak většina her skonci kvůli posranymu pribehu, dyt to je smutny!! to nemůžou jit na nakou skolu najit aspoň nakyho studentika, co jim vychrli spoustu napadu a jeho odmena bude na urovni brigádníka? je evidentni, ze ty spolecnosti ridi neschopni lide, kteří vůbec nemaji predstavu o zabave, nerealizovanych scenaru jsou tisice, staci vybrat, to co nefunguje ve filmu muze paradne fungovat ve hre
  • Koukal jsem na gamesplay ...mesto vypada "vcelku" dobre. Ale ty postavy jsou vylozene trapne, hacker je vykreslen jako vlhky sen pubertaka a ty mise mi prisli takove pribehove ploche. Cilovka je asi opravdu spis pro zakladni skoly.
  • Hodnocení AAA her by Games.cz
    7/10 totální odpad
    8/10 nevim co tam dát
    9/10 jde to spustit a dohrát
    10/10 jde to spustit a dohrát a díky bohu docela rychle
    • Spis
      7/10 ?€
      8/10 ??€
      9/10 ???€
      10/10 ????€
    • Sorry zbytečnej hate... škála je určitě pestřejší. Navíc recenzovaná hra má na metacritic novinářské hodnocení kolem 8 a 9ti tedy sedí se standardem.

Navíc tvůj příspěvek sedí na rčení: "Názor je jako díra do prdele, tu má taky každý a ta taky nikoho nezajímá." Jestli se ti hodnocení nelíbí můžeš sledovat i jiné servery. V tomhle se musím redakce zastat.
      • no to je jasny ze to sedí s novinářskym standardem, si myslíš že když si UBI zajistí ok hodnocení v pro ně bezvýznamnejch čechách, tak že si ho nezajistí třeba v německu či USA?
        • chápeš vůbec o jaký tu de prachy? nebud naivní jak volič Killary prosímtě
  • Paul_cz
    Přesně tohle jsem po trailerech čekal. Tuhle hru dělali francoužští kanaďani ve středním věku a je to znát. A bohužel nikdo v Ubi asi už neumí napsat kvalitní scénář. Velká škoda.
  • Homola Homola. Vy jste se nam zase vybarvil.
  • Hoši,už jim neposílejte donate. Pak vidíte co za to akorát kupujou, nějakej hašiš nebo něco víc podle stylu té recenze *13* *13* *13* *11* *11*
  • jamar28
    A že jsem tak smělý, neměly by se "trapné postavy a nudný příběh" u příběhové hry nějak projevit v hodnocení? Jaký používáte systém hodnocení? Je to samozřejmě jen a jen vaše věc, jen si nemyslím, že 8/10 se vedle takové podstatné výtky vyjímá seriozně. Už dřív jsem si všiml, že tu celkem dost přivíráte obě oči a 7/10 na games.cz beru jako průměr, tedy 5/5. Proč? Podle mě není nic špatného na tom kritizovat, pokud je to racionální kritika.
    • Tak u městské akce bych s tou příběhovou hrou zase nepřeháněl. Ono slovíčko akce je tam úmyslně. Navíc hry od Ubi, snad se nikoho nedotknu, mají od vynikajícího AC2 samé mdlé, trapné postavy a tuctové příběhové linky... Driver, Prince of Persia, Far Cry 3, 4, Assassini 3 a výš... čest vyjímkám jako je South Park, ovšem za to nemůže ani tak Ubi, jako skvělá předloha... Otevřené světy s nečekanou volností pohybu i možností vedlejších aktivit umí, to rozhodně ano. Ale charaktery s alespoň nějakým charisma a děj, ve kterém by taková postava nepůsobila jako zápasník sumo ve sprchách se třídou žaček baletní školy.... Osobně jsem ovšem na příběh u takovéto ani nemyslel, když jsem si ji rozehrál. Podobně jako u Saints Row nebo filmových Tranfomerů - pouze se bavím, vypínám mozek a nechám se unášet akční lehce ujetou jízdou.
    • jamar28
      * 7/10 na games.cz beru jako průměr, tedy 5/10.
    • To nevadí...příběh je klišé, hrdinové jsou trapáci a celá ta hra je průměr v nejryzejší podobě...ale když se přes to překoušeš, a akceptuiješ, že to je prostě průměrná patlanina tak je to docela fajn 8/10 prásk
  • Tato hra vypráví o tom, co dělal Tomáš Zvelebil předtím, než šel škemrat u Andreje, aby ho vzal do klubu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit