-
Klasicky games.cz ,,trapne postavy a nudny pribeh,, = 8/10 such logic.....
-
-
příběh je u většiny žánrů až na posledním místě. musíte být už dost zoufalí když je to skoro jediná věc na kterou tady nadáváte.
-
Jenže příběh a postavy jsou ve hrách trapný...se stačí kouknout na jakoukoliv hru, vše jak z osmdesátých (v lepším případě)
-
-
Takže hra, co má katastrofální, nudný příběh a postavy zábavné jako syfilis má 8/10? Nebavíme se o čísle, ale bavíme se podle jakého čísla ksakru hodnotíte? Jaký je rozdíl oproti Mafii 3? Defacto žádný. Mafie nefunguje jako městská akce, ale má skvělý sountrack a dobrý příběh, WD 2 nemá skvělý sountrack, nemá dobrý příběh, ale funguje jako městská akce. Obě jsou zabugované, obě mají hrdiny sympatického jako syfilis.
-
-
Hlavně ze ty by si hru udělal líp a vymyslel lepší hrdiny :-D
-
Díky za krátké hodnocení hry, kterou si nehrál.
-
Je vtipný jak tady zase každej cituje různý weby :D (viz syfilis) TVL zahraj si to a pak pis moudra. Nebo nevotravuj. Jednička stála za prd, dvojka zatím baví. Příběh reflektuje dobu a ANO u otevřeného světa jako tohle, GTA V nebo Skyrim opravdu nečekám top příběh. Na to kupuju Uncharted, Last of us atd. Na open world světech čekám město (zemi) narvané aktivitami, které mě baví. A toho je tu fůra. Proto to dostává vysoká hodnocení. Za mě zatím zábavný. Uvidím po 30ti hodinách
-
-
UPDATE. O cca 6 hodin hraní dál beru zpět. Watch dogs 2 je pí**vina. Auta i na realistic jak na magnetu. Ovládání otřesný a zábavný to není. (to mě i ta jednička bavila víc)
Nevím, možná je to tím jak strašně vysoko nasadilo GTA V pro PS4.
Vždycky když se někdo pokusí vydat městskou akci, já to jak bl*ec koupím, chvíli pohraju, pak smažu a nainstaluju GTA :D To prostě nemá konkurenta! -
Až na to, že syfilis jsem používal už před vydáním Mafie III, ale budiž. A ano, Mafii III jsem hrál. WD2 se ani nechystám, postačili bohatě videa. A srovnávat WD s GTA chce vážně odvahu. Ta hra bude za rok za 400 ve výprodeji, stejně jako první díl.
-
-
Tys používal syfilis? Chlape, to by moh bejt docela problém, ale.
-
-
Koupil ho na blešáku za pět prstů *15*
-
-
-
-
-
Pokud tomu dobře chápu, tak je to oproti GTA V pěkná sr*gora.. Ale pod 8/10 nemůžem jít, že?
-
-
Recenzí na TG jsem věřil, ale poslední dobou je to fakt špatný :-(
-
-
No poslední dobou.. spíše záleží na tom kdo to recenzuje :)
-
-
-
To je sranda *15* Je obvyklé, že ve verdiktech je něco jako "pokud jste fanouškem série, přidejte si bod navíc". Tady už to "pokud" máme přičteno? *4*
-
je fajn ze Ubisoftu uz plno lidi ty jejich traparny nezere, treba se konecne odporouceji a na herni scene se trochu ,,vyvetra,,
-
-
hra s trapnym pribehem nudnymi postavami dostane 8/10 aha!... wait no I dont get it :/
-
-
I kdyz v mych ocich by si to za takove psi kusy zaslouzilo byt poradne zepsuto, prednosti herniho media tkvi jinde. Pak je na hracove vkusu posoudit koherenci dila, jestli mu vubec o nejakou koherenci jde. Taky se mi to nelibi ale chapu to
-
"Watch Dogs 2 je tím, čím měl být první díl. Povedenou, zábavnou a co do mechanik skvěle odladěnou hrou."
-
Je to jako práce - děláš jí máš hodně peněz ale třeba tě nebaví... ( jako že tě nebaví dřít jak šroub)
Nebo jak to říct Ubisoft je firma kterou by sis nerad rozházel díky menšímu hodnocení, u Mafia3 se to ještě zkousnout dá ale tady by to nebylo dobré a to přesto že ta hra je průměrný nebo ještě horší.
Je hratelná a přebarvenost a hloupé postavy není důvod k tomu aby to sráželo hratelnost která tam je.
-
-
Jsem to nehral, vlastne i recenze jsem poradne necetl. Ale sleduji nazory kolegu na internetu, takze tomu dostatecne rozumim a urcite to je sr*cka.
-
-
Ne za vsim je konspirace. Pokud 90% lidi rekne, ze je neco hovadina, pak je asi tak 90% sance na to, ze to hovadina opravdu je.
-
-
Pokud 90% lidi rekne, ze je neco hovadina, tak se treba jen obklopujes spatnymi lidmi. Ale ja to vlastne nechapu, takze asi souhlas s tou konspiraci.
-
-
-
nie nedokazem sa preniest cez tie postavy.....
-
Proc nejdou zvetsit obrazky? Piseme to: "The requested content cannot be loaded. Please try again later."
A dale, co je tohle za vety: "Jednou tak bojhTunKJVLVLvbCObNIhte proti jedné korporaci, pak proti druhé, následhTunKJVLVLvbCObNIh FBI, nějaký gang a tak dále a tak dále." Neni jich v te rezenzi zrovna malo. -
-
random string = hacking, woe!
-
-
tak ten ale obsahuje i jine znaky, ne jen pismena
-
-
já tam mám i lomítka a hranatý závorky a všelicos.
-
-
-
Pan Homola se drží tradice moderních vydavatelů, protože část recenze si musíš asi buď dokoupit v rámci DLC nebo poslat donate *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
verdikty u recenzi se taj nedaj brat vazne uz od dob, co tady Rome2 TW dostal 9/10 pres hrozny technicky potize s tim, ze se prej casem vylepsi, ale to, ze se to v ty dobe nedalo vubec hrat, taj neresili...
jinak koukam, ze WD2 ma opet strasny kolizni system aut jak v jednotce, to ze nabourani auta (kdyz to teda neni primo celne) je doprovazeno zvlastnim odrazem a jede se hura dal (zlaty gta).