Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs 2 se odehrává v San Franciscu - hlavní hrdina je mladý hacker
8.6.2016 | Petr Poláček
92 příspěvků
-
Jediný gangsta za kterého jsem si hru užil byl Niko Belic
-
Starší generace má štěstí.
Doba kdy jeli do Francie a poznali Francouze již bude méně a spíše pojedeš na vybraná místa kde se to bude držet. Obecně cestování. A to ve Francii již v minulosti bylo hodně černochů. Ale chovali se jako Frantíci.
To když tam byl děda, tak projel vesnice, předměstí a supr.
Dnes někam nemůže ani policie a to je teda výborné *15* -
SF mesto z Drivera ne?
-
Již se těším jak budu hrát za černocha co má sluchátka, kapuci, šátek a vyznává gangsta kulturu. Do toho umí hackovat a tvářit se drsně. *15*
Kecám. Netěším. Tak nesympatická postava zde dlouho nebyla. Kdo tohle bude milovat? Černoši z gangsta čtvrtí? Nedávno dával Vávra na FB klipy těchto ma*orů a to je teda projekce!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-2f1wX7gH0 *11*
No, máme se na co těšit. Do toho mafiánský černoch v Mafii 3....Jako, nechápu když někdo někam montuje černocha, japonce, bělocha protože to bude prodávat u určité skupiny lidí, tak se sakra podívám aby to sedělo logicky (u mafie to nesedí) nebo nepodporuji předsudky jako zde. Hrát za takového vymaštěnce..
A jestli někomu vadí rasa a ve hře a proto to nehraje, tak to je zcela normální důvod. Když se do toho nevžije. Rozhodně lepší jak když to někomu vadí a začne všude ječet, jak ten kdo to udělal je rasista a MUSÍ tam dát možnost volby. To je ma*orovina. -
Division jsem dohrál a hrál ho i potom. Watch Dogs jsem po 5 hodinách prostě odinstaloval a nejspíš už se k němu nikdy nevrátím.
-
Tady na tom je vidět, že je mainstream úplně v háji :) Je to už dlouhodobější trend, tak dál kupujte Assassíny a další přebuzený hrdiny, takhle to dopadá :)
-
Tak koukám, že Ubi si vyrobil vlastní GTA a ta společensky korektní hlavní postava je taky hodně dobrá. Jen doufám, že to bude také muslim, aby to bylo řádně vyvážené!
-
No oproti WD to alespoň lépe běželo v den vydání, jinak stejnej matlanec.
-
náhodou The Division nebylo špatné a sice mělo taky viditelný downgrade v grafice, ale že by to byl prů*er jak Watch Dogs, to rozhodně ne
-
Nech sa páčí. *2*
-
Hm kravinky, videjka, naleštěná grafika, epicky promo a pak skutek utek, nuda, stereotyp...tak tyhle bullshity by jim šly. Už jsem se u Ubisoftu "proškolil", žádny preordery, Watch Dogs 1 a The Division stačily. Zvláště na tuhle společnost si už dávám sakra bacha!
-
mne je blivno z tebe. *11*
-
Ajajaj. Mladí a neklidní. Frikulíni, rebelové, fakáče do objektivu. Ne, díky, raději asi nekňubu Aidena :D
-
z trailerů mě tohle příjde jak když Homefront The Revolution meets Watch Dogs..doufám, že to tak neskončí i gameplayově..hlavní hrdina může být cool..až na to že tu hudbu mu do character traileru dával nějaký vů*..a k tomu ten pán zažehnul Eminema a kilo trávy k tomu..
-
Z té hudby je mi blivno.
-
"Je to klaun!" Volaly děti.
-
dey dindu nufin.
-
Som zvedavy co spravia hlavne s hratelnostou.
Lebo jednotka nebola to co som si predsavoval - co slubovali.
Takze ziadna predobjednavka, az ked uvidim gameplay videa po vidani hry sa rozhodnem. -
Tak to jsem vazne zvedavej jak bude skutecne vypadat hra. Zacinam mit pocit ze Ubisoft investuje vice do oblbovani lidi nez do vyvoje. *15*
Mimichodem volba typu hlavniho hrdiny je urcite spravna, protoze miri v Americe na nejvetsi cilovou skupinu. Nezajem o vzdelani, natoz o praci, gangova kriminalita a ti hodnejsi se jenom vali doma a pari u konzoli. Mozna ma Ubisoft ambice snizit kriminalitu a tu "hodnejsi" cast rozsirit. *1* -
Postavu si budeš moci vyoblíkat ještě víc než v předchozím díle. Aidena jsi taky mohl obléct jako gangsta hejhuláka nebo jsi mu mohl střelit luxusní kabát a fedoru ;)