Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs 2 se odehrává v San Franciscu - hlavní hrdina je mladý hacker
8.6.2016 | Petr Poláček
92 příspěvků
-
Nemám problém s hlavním hrdinou černochem. Ale těžko se ztotožním s hlavním hrdinou, který je oblečený, jako by právě vylezl z popelnice... *7*
-
hlavně pozor, ať zas na klinice není nějaká "bomba"
-
To podporuje rasové předsudky, že černí jsou zločinci *1*
-
Odpad
arogantný černoch mladý z geta!
Bah!
Jedine co ma zaujalo grafika...az niekedy som myslel ci sa pozeram na PC alebo realne video. -
Uf
-
a s těma nacionalistickýma kecama jdi taky do p®dele
-
Mám mezi turky, libanonci, maročany a syřany x přátel. zároveň jsem vynaložil x osobních finančních prostředků i sil na pomoc lidem v nouzi. Zato ty jsi klasický příklad sobeckýho parchanta, který dělá h*vno a do všeho kafrá.
-
V příštím FC by měl být pan Drda, aby pohovořil o tomto herním skvostu :)
-
A mi se to zatím líbí, i když jsem zatím neviděl žádný gameplay *2* a věřím, že to dostane MINIMÁLNĚ 7/10 resp. kolem 70/100, což je pro mě dost dobrá hra, abych si ji zahrál s chutí *2*
-
Fred, Rayman, Rainbox Six, Ghost Recon, XIII, Far Cry...
-
Nieje to uplne tragicke a este by sa to mozno dalo vypilovat, len tuto "hru" trapi to co ostatne vecsinu hernej produkcie za poslednych par rokov. Az moc okato z toho citit produkt a nie hru alebo hocico ine.
Jasne vidiet ze aj ked povdony Watch Dogs nebol az tak popularny, nieco zarobil a minimalne asi neskoncil v totalnej strate. Takze znacka sa uviedla, technologia existuje a assety tak isto. Uz staci len updatnut engine, tochu doladit a pridat par assetov a vymysliet nejaky nenarocny obsah/gameplay aby sa to zasa predalo. Ako z obchodneho hladiska je to to fungujuca strategia, osatne tak to funguje aj v inych odvetviach. Mam pocit ze tak 10 rokov sa Holywood raiadi uz len podla toho. Ale budem chciet hrat takuto hru ? Urcite nie. Jedine co je na tom zaujimave tak to su kulisy, mesto. Lenze na poprechadzanie sa po meste si mozem v podstate zapnut Streetview na Google maps a prejist sa po realnom SF. -
Tak Ubisoftu se u mě podařilo získat opět v něčem prvenství...
Ještě jsem nezažil, že by mi byla nějaká hra byla tak šíleně nesympatická už jenom z traileru *8* -
Uživatel nade mnou, je frustrovaný rasista. Nevšímejte si jej prosím.
-
jeej nove GTA Online DLC :D
-
komplexní simulátor prodeje drog dětem by mě bavil, vystavět si imperium, zahraniční obchod, strategie rozvíjení trhu, orientace na zákazníka, proaktivní přístup k prodeji atd
-
francie italie UK německo, tot vzor náš na věčné časy, islámu 3x hurá a kdo ne tak do kamenolomu a stavět mešity
-
bože to bude fantastická grafika, okamžitě preorder!!!
-
vypadá to, že se trochu inspirovali Mr. Robot.
-
Už z obrázku to vypadá jak pěkná srágora a kdoví třeba to bude aspon podprůměrná hra. Za černocha, se hrálo v GTA:SA, True crime:NYC tam to problém nebyl ale asi že Wash dogs má bejt víc emerické a bez černochů nebo nevím... nicméně to není důvod vyšilovat *12*
-
..Sands of Time...