Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs 2 se odehrává v San Franciscu - hlavní hrdina je mladý hacker
8.6.2016 | Petr Poláček
92 příspěvků
-
Již se těším jak budu hrát za černocha co má sluchátka, kapuci, šátek a vyznává gangsta kulturu. Do toho umí hackovat a tvářit se drsně. *15*
Kecám. Netěším. Tak nesympatická postava zde dlouho nebyla. Kdo tohle bude milovat? Černoši z gangsta čtvrtí? Nedávno dával Vávra na FB klipy těchto ma*orů a to je teda projekce!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-2f1wX7gH0 *11*
No, máme se na co těšit. Do toho mafiánský černoch v Mafii 3....Jako, nechápu když někdo někam montuje černocha, japonce, bělocha protože to bude prodávat u určité skupiny lidí, tak se sakra podívám aby to sedělo logicky (u mafie to nesedí) nebo nepodporuji předsudky jako zde. Hrát za takového vymaštěnce..
A jestli někomu vadí rasa a ve hře a proto to nehraje, tak to je zcela normální důvod. Když se do toho nevžije. Rozhodně lepší jak když to někomu vadí a začne všude ječet, jak ten kdo to udělal je rasista a MUSÍ tam dát možnost volby. To je ma*orovina. -
-
co máš proti? vždyť to jsou ti Obamovi synové, ne?
-
-
To podporuje rasové předsudky, že černí jsou zločinci *1*
-
-
dey dindu nufin.
-
-
koukam, ze tihleti mladici zacinaj radit uz i ve hrach
-
Hm kravinky, videjka, naleštěná grafika, epicky promo a pak skutek utek, nuda, stereotyp...tak tyhle bullshity by jim šly. Už jsem se u Ubisoftu "proškolil", žádny preordery, Watch Dogs 1 a The Division stačily. Zvláště na tuhle společnost si už dávám sakra bacha!
-
-
náhodou The Division nebylo špatné a sice mělo taky viditelný downgrade v grafice, ale že by to byl prů*er jak Watch Dogs, to rozhodně ne
-
-
No oproti WD to alespoň lépe běželo v den vydání, jinak stejnej matlanec.
-
-
Division jsem dohrál a hrál ho i potom. Watch Dogs jsem po 5 hodinách prostě odinstaloval a nejspíš už se k němu nikdy nevrátím.
-
-
-
-
Nic horšího jsem za dlouhou dobu fakt neviděl...ty frantíci už maj úplně vyhrabáno
-
-
To víš, hlavně musí mít před každou hrou tučným písmem napsáno, že na ní makal multikulturní tým. *3*
-
-
Hlavně co mě nejvíc zarazilo bylo ...various religious beliefs, SEXUAL ORIENTATIONS AND GENDER IDENTITIES... to je už docela humus jako *1*
-
No...za chvili to tady bude vypadat taklhe...nepůjde o znalosti a zkušenosti ale todle budou hlavní kritéria:
https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM -
-
Jo, to jsem viděl na videačesky. Ta holka mě děsila i přitahovala zároveň. *15*
-
-
Jo...psychopatku zahrála fakt dobře a vizuálně je..."netradiční" )))
-
-
-
-
-
Jediný gangsta za kterého jsem si hru užil byl Niko Belic
-
-
od ubisoftu ale můžeme čekat jen dalšího generickýho hrozně cool puberťáka, nemaj koule tam dát chlápka středního věku z východní evropy s klinickou depresí, ani se nesnažej vymyslet zajímavý postavy
-
souhlas, nejlepší postava z GTA
-
-
Tak koukám, že Ubi si vyrobil vlastní GTA a ta společensky korektní hlavní postava je taky hodně dobrá. Jen doufám, že to bude také muslim, aby to bylo řádně vyvážené!
-
https://www.youtube.com/watch?v=HuvLUhuo52w
-
bral bych nějakej sandbox v Moskvě
-
-
Tvl už se konečně někdo začíná chytat, pořád říkám, že by se měl někdo ujmout open-world RPG něco s názvem jako "At the Gates of Europe" Hrát za imigranta a dostat se až někde z iráku do německa, nebo ševédska, otevřený svět, můžeš jít kudy chceš, zkusíš italskou cestu nebo do turecka a přes řecko, samozřejmě spousta bočních úkolů jako, házení děcek přes plot v maďarsku, vyhazování humanitární pomoci do kolejiště, soustavné ničení vlastních dokumentů, výsměch policii do obličeje, až třeba po bonusové úkoly, znásilňování ženskejch na silvestru nebo při masopustu v něměcku, až po znásilnění malýho kluka na plavečáku, kdy se budeš hájit válama typu "byla to sexuální nouze". Prostě plnohodnotnej AAA titul.
-
Třeba za dětského bezdomovce.
-
-
jo, ale z devadesatych let.
-
proč ne? taky bych si přál The Sims s drogama a domácím násilím
-
-
komplexní simulátor prodeje drog dětem by mě bavil, vystavět si imperium, zahraniční obchod, strategie rozvíjení trhu, orientace na zákazníka, proaktivní přístup k prodeji atd
-
-
-
-
Tady na tom je vidět, že je mainstream úplně v háji :) Je to už dlouhodobější trend, tak dál kupujte Assassíny a další přebuzený hrdiny, takhle to dopadá :)