Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs 2 se odehrává v San Franciscu - hlavní hrdina je mladý hacker
8.6.2016 | Petr Poláček
92 příspěvků
-
z trailerů mě tohle příjde jak když Homefront The Revolution meets Watch Dogs..doufám, že to tak neskončí i gameplayově..hlavní hrdina může být cool..až na to že tu hudbu mu do character traileru dával nějaký vů*..a k tomu ten pán zažehnul Eminema a kilo trávy k tomu..
-
Dalsi zbytecna hra od Ubisoftu, stejne jako Volani do dalky nebo Kredo Wragovo. Plytke, nudne, casualni, nahore huj dole fuj. Prvni dil je prakticky neprodejna sragora, takze delat dil druhy muze fakt jen Ubi, holt zabozrouti, myslej jinak. Navic tyhle mestky akce zacinaj bejt uz dost velka nuda...
-
-
Ne ubisoft dělá nejlepší hry na světě a downgrade mi nevadí protože jsem jelito :D
-
Žabožrouti? Jak říkají tobě? Hovnožrout?
-
-
S Flashem nemluv, je to zmatenej blázen...
-
-
my se zname?
-
-
Sorry s bláznama nemluvím, to ale neznamená že nečtu jejich komentáře. Odpovědi se nedočkáš, takže se tvoje ego nemusí obtěžovat cokoli psát učelem bylo varovat ostatní před diskusí s tebou...
-
-
tak jo, v poradku.
-
-
-
-
jak te tak ctu, ze ty budes ten co vita uprchliky chlebem a soli..vid? :)
-
-
Jó uprchlíci. Těm se nevyhneš. V každé diskuzi na internetu je aspoň jeden.
-
Games.cz je nazi free zone. Rasisti táhněte, uprchlíci vítejte!
-
-
"Je to klaun!" Volaly děti.
-
to může říct jen pomatený anarcháč z kliniky co nikdy žádnýho araba ani neviděl...
jsi jak ty hackerský "rebelové" ve videu...
mimochodem otřesný trailer, ale hádám, ale francouzi už jsou tak v ha*zlu jako národ, že to tak odpovídá... -
-
hlavně pozor, ať zas na klinice není nějaká "bomba"
-
a s těma nacionalistickýma kecama jdi taky do p®dele
-
Mám mezi turky, libanonci, maročany a syřany x přátel. zároveň jsem vynaložil x osobních finančních prostředků i sil na pomoc lidem v nouzi. Zato ty jsi klasický příklad sobeckýho parchanta, který dělá h*vno a do všeho kafrá.
-
-
Tak ty máš dobře vymetýno, asi sis dneska nevzal prášky, pane hipstere :D
-
-
-
-
-
Dyť povídám, je to člen Dedsecu :) Půjdu tady proti proudu, ale mě se ten nový směr u dvojky líbí. Jednička měla být taková vážnější, ale né úplně se to povedlo. Tady budete v partě cyber-rebelů, kteří disponují cool udělátky.
Hlavní postava může být fakt zajímavá, ono nějaký d*bil disponující slovnikem typu "yo, mothafucka" by asi nezvladl tuhle techniku.
Viditelně to je děláno na tu kooperaci a určitě budou i nové a zábavnější MP mody. Že by jsme se dočkali toho appkou ovládaného drona jiným hráčem ? :)
Nejsem naivní, hry od Ubi hraju ve velkém, ale cítím, že tady dojde k hratelnostnímu posunu dopředu oproti jedničce. Ono i s tím AC to vypadá, že Ubi chce začít dělat ty open world hry jinak. -
-
ty hrajes dobrovolne hry od Ubisoftu? *1*
-
-
ty si asi nepamatuješ doby, kdy Ubi válelo, například AC II, Rayman série, Splinter Cell série, atd..?
-
-
..Sands of Time...
-
-
Fred, Rayman, Rainbox Six, Ghost Recon, XIII, Far Cry...
-
-
-
-
-
Odpad
arogantný černoch mladý z geta!
Bah!
Jedine co ma zaujalo grafika...az niekedy som myslel ci sa pozeram na PC alebo realne video. -
Už z obrázku to vypadá jak pěkná srágora a kdoví třeba to bude aspon podprůměrná hra. Za černocha, se hrálo v GTA:SA, True crime:NYC tam to problém nebyl ale asi že Wash dogs má bejt víc emerické a bez černochů nebo nevím... nicméně to není důvod vyšilovat *12*
-
bože to bude fantastická grafika, okamžitě preorder!!!
-
Wow, nebude to náhodou jako přes kopírku knížku Malý bratr? Zatím sedí Sam Francisco, Marcus, mladý hacker, kamarádi...no prostě všechno :S
-
jeej nove GTA Online DLC :D
-
No hrozná sra ida, ale tak si to řekněme na rovinu v USA je cca 230 milionů bílých a 37M černejch no a těch 37M tvoří 54% celé kriminality, takže za mě spokojenost ukazujou aspoň černý v jejich nátuře *15* i když záměrem je samozřejmě multi-kulti propaganda
-
-
WTF ? Co to tady vzniká za fantasmagorie *7* ? Členové Dedsecu ve hře budou zastoupeni všema rasama/národnostma. Že zrovna hlavní postava bude černoch je prostě rozhodnutí tvůrců.
Si nepamatuju, že by se vyšilovalo kvůli hlavním postavám v sérii GTA.
-
-
Tak robot bude a dokonce "živý" *14*
http://store.ubi.com/eu/watch_dogs--2---wrench-junior-robot-collector-s-pack/574ff38fca1a6454678b4568.html?edition=Wrench%20JR%20Robot