-
To je kravina, to skor budu tie pocitace konzolovatiet (vid Steambox) ale zaniknut nezaniknu. Osobne tiez hram primarne na PS3/4 (ale to je dane skor druhom hier ktore hravam) a na PC si nechavam veci ako Starcraft ci Football Manager a presne tento druh hier (+veci ako Wasteland, Pillars of Eternity, Minecraft, WoW etc) udrzia PC trh bez problemov nazive, aj ked vacsi ako konzolovy uz nikdy nebude (on ani nikdy nebol, vzhladom na to ze jak v Azii tak na zapade bolo konzoly vzdy veducou hernou platformou - vid SNES, PS1, PS2 etc).
-
Za vytěžováním disku u GeForce Experience může prohledávání her, osobně tuto funkci nevyužívám a GF Exp mám jen kvůli aktualizaci ovladačů a Shadow Play, stačí vypnout denní automatické prohledávání u záložky Předvolby -> Hry a nejlépe ještě odstranit složku kterou to prohledává (nebo pokud to nejde nahradit prázdnou složkou)
-
Si hlupak. Je mi ta luto.
-
Jedine preco je dobre si kupit konzolovu verziu, lebo vsetok ich sk.veny cas isiel do optimalizacie na tieto NO POWER bedne, namiesto aby vyrobili hru pre kazdeho perfektnu, tak na pc optimalizaciu nezvysil cas a doslova sa na nu vy.rali. Takze je blbost tvrdit, ze je ci bolo lepsie kupit konzolovu verziu len preto, ze ubisoft sa vybodol na to na co nemal a to dodat svojim zakaznikom (vsetkym) kvalitny produkt. Ja si napr. hru celkom uzivam, takze ide iba cisto o nastavenie hry, vyzera my to lepsie ako na konzoliach, ide my to plynulejsie ako 30fps (ps4 xbone) mam vyssie rozlisenie (1080p) a je to stale lepsie na vzhlad celkovy ako konzole. Ale nechcem tu nejak zbytocne tvrdit, ze na konzoliach to vyzera zle, videl som obr. videa a tak, ps4 a xbone vyzera hra skoro tak dobre ako na pc, ale len skoro. Takze ty ktory sa nerozhodli ist do PC verzie, tak kusocek pockajte, ved vam nic neujde. Onedlho vide patch, ktory by snad mal opravit vecsinu neduhov ostavajucich a kupte potom, rozhodne kupte, oplati sa to aj na pc.
-
To je ale hromada stokrát okecaných žvástů!
-
pro mne osobně 9/10 jen proto, že je tam dům, ve kterém bydlí můj strejda :-)
-
Už dlouho mi nebylo po přečtení nějakého textu tak smutno, jako po tomto příspěvku ...
-
Nevim proc by PC na hry melo zaniknout...to je totalni out co si napsal...prave konzole z velke casti muzou za to,jak potom hry bezi i na PC,protoze je z toho mnohdy opravdu videt to konzoliodni ovladani a to si myslim spoustu PC hracu stve...na PC hry stejne vypadaji vzdy nejlepe,tak proc ho rusit
-
výmluvy
-
Inteligent zakoupí PS4 a hraje hry bez problémů a bez jakéhokoli zdlouhavého instalování a nastavování.
-
Článek je naprosto legitimní, argumentuje úplně stejně jako vy všichni v diskusích (na různá témata). Ale chápu - je těžké podívat se do zrcadla a pak nenadávat! ;-)
-
Neviem ako zle sú na tom verzie na staré konzoly, ale oni sa práve jednou z príčin prečo je PC port totálne rozhasený.
-
Auto clanku je neschopnej sve stare nastavit hru na PC, takze se PC verzi mame vyhnout? Dobrej trolll
-
Je stejně otázka budoucnosti, kdy PC jako zařízení na hry zanikne. Dnes už má konzoli skoro každý, ceny her ve slevách na PS STORE jsou neskutečný (až 80% i více sleva]. tam se asi jedině vyplatí nakupovat. Bohužel PCčkáři hry kradou, proto dostávají ve výsledku polotovar.
-
GeForce Experience??? To je jako kritizovat XBone za problémy Skypu nebo kritizovat EA za problémy Steamu *1*
Docela vtipnej článek pro vyvolání flame warů