-
tak mě vysvětli proč by za to mohli konzole? Jen nějaký profi technický odhad, protože jak to vidím já na PS4 a xone to běží podle různých videjí se stabilními 30fps na 900p u PS4 a na 792p u xone. Pro vývojáře by přece neměl být problém udělat ještě jednu verzi pro poslední řadu nvidia a AMD karet na kterých by to běželo s 1080p? Problém je prostě v PC, moc typů komponentů, konkurenční boje mezi AMD a Nvidii a nakonec nižší prodeje. Na to se vývojáři mohou vy*rat a kdo by se jim divil, R* to udělali a hlady netrpí. PC hráči by měli nadávat svým výrobcům HW a SW do kterých sypou prachy a né ubisoftu.
-
Inteligent určitě nezakoupí PS4 :D Inteligent upgraduje PC a hraje mnohem líp. Inteligent nevyhodí za pleják nekřesťanské peníze, když už ted´ je outdate.
-
Proč by se měli vyprdnout na staré konzole? Když mohou staré konzole utáhnout GTA V ve slušné kvalitě proč ne toto? Pochop že ty desítky milionů vlastníku X360/PS3 jim vygenerují hlavní zisk aby se ta hra vůbec zaplatila...
-
Přesně.
-
Ubi se měl vyprdnout především na ps3 a x360..PC je problematické..to ví každý kdo má rozum..pořád si ale myslím, že za potíže technického rázu mohou ps4 a xbox one. Ta hra je pro 1080p strasně krutá na HW bez zjevné příčiny..
-
Ať si PC "guruové" *1* píšou co chtějí, to je mi fuk ale je to prostě tak. Já hraji už 23 let, spoustu let i výhradně na PC ale posledních 10 let už pouze na konzoli protože je to tak prostě lepší...
-
Vidím, že pc-děti nezvládájí oprávněnou kritiku na jejich bohem vyvolenou platformu. Hodně trefné je srovnání kvality. Opravdu ta grafika je + stejné a to je fiasko pro PC. Jediný důvod přoč být hráčem na pc je dostupný warez a tím vyzkoušení her nebo spíše herních sraček jako Wolf nebo WD.
-
věř, že na PS4 grafika hnusná není a něvěř těm ošklivým historkám co ti nakukali před spaním o strašlivých konzolích.
-
nesmíří se, jen ti dají tunu mínusek a řeknou že jsi konzolová ofce. *7*
-
A co to pořád svádíte na konzole, ty za problémy s hrou nemůžou. Ono kdyby to vyšlo jen na konzole, bylo by to asi nejlepší. Nevzpomínám si že by s čistě PS3/PS4/x360 x bone hrami byly takové problémy. Zato jak už tu píši jednou (a rád se zopakuji) i s PC exklusivitamy jsou pořád problémy (a to nejen po stránce optimalizace), viz. ARMA III, nebo Rome II. Není to tak lehký dělat hru pro 1000 různých kombinací PC. Konzole to je pro vývojáře jako by dělali hru pro čtyři typy PC, žádný problém pohoda. U komplů musí řešit mnohem víc problémů. *3* Až bude existovat jeden výrobce PC HW a SW a všechny nové věci bude vydávat jednou za rok, pak bude pro vývojáře snadné dělat hry i na PC *5*
-
Ty nikdy nekončící války konzole VS PC v životě nepochopím. Já využívám odjakživa oboje a jsem nadmíru spokojený.
Jedna věc mi ale na těchto PC VS konzole debatách připadá strašně směšná. Konzoloví hateři v jednom kuse tvrdí, jak je každá hra lepší a hezčí na PC (přitom rozdíly by někdy člověk musel hledat pod lupou), ale nějak u toho vždy zapomenout dodat, že všechny ty srovnávací screeny a videa jsou pořizovány z nastavení na max detaily, se všemi zapnutými grafickými podpůrnými funkcemi atd - a na toto maximální nastavení si to zahraje drtivé minimum lidí.
Nikdo z těch lidí si to sice nepřizná, ale strašně vykřikujou, jak je PC verze hezčí, pak si tu hru pořídí a hrajou ji na minimální nebo střední detaily a vypadá to a běží to mnohem hůře než na konzoli.
Tím netvrdím nic špatného o PC, PC odjakživa miluju, od malička jsem na PC hrál, jen mi prostě tyhle stupidní války připadají směšné. -
Vy všichni co pořád tvrdošíjně hrajete na PC a obhajujete to tak už to konečně pochopte, pro všechny ty vývojáře a není jen Ubisoft prostě není PC hlavní platforma, je to pouze okrajová platforma na kterou se to prostě nevyplatí se s tím nějak sr*t, už se s tím prostě smiřte, dejte si studenou sprchu a pochopte, že už to jiný nebude a bude se to stále více převažovat ve prospěch konzolí až většinu těch her vůbec nebudou vydávat na PC, viz GTA V protože se to prostě nevyplatí. Pochopeno?
-
Dava rozum, samozrejme, ale pc trh je dostatocne velky aby im dali kvalitny produkt si myslim.
-
Ja ti ukazat, nic neviem, hru som nehral, ale ide prave o ten pristup ubisoftu, s.ru na hlavy kazdeho, a to by nemali. Hrac je hrac, nezavysle od toho ci konzola ci pc, skratka kazdy ma narok na to aby dostal perfektne odladeny produkt, tu sa to ocividne nestalo, aj napriek tomu hvoorim, ze pc verzia na tom nie je tak strasne, iba citit stoho nedoladenost, hlavne co sa grafiky tyka. Ostatne ja som sa okrem tych mensich grafickych problemov (tzn obcasne sekanie, ktore je fakt len tak mihnem okom a je to prec,) nestretol.
-
ne není, nevím na co se to pořád vymlouváte. Většina hráčů PC verze má problém s lagy, ten by asi těžko nastal kvůli osekané a zjednodušené verzi pro staré konzole.
Ono i čistě exklusivní hry na PC např. Arma III nebo Rome II mají tuny problémů, problémek bude asi někde jinde *3* -
Pre tych co primarne hraju na konzoliach, je to tazka uloha tak napisu nezmysli a vydaju absurny clanok, plny polopravd a hluposti. Nekedy ma games vie prekvapit aj prijemne aj neprijemne. Toto je druhy krat co neprijemne, prvykrat games play na hru bound by flame a teraz toto. Ako by schvalne chceli provokovat :D.
-
Ono sice OK, no power bedna, ale aj tak - ukaz mi na PC krajsiu open world hru ako Infamous: Second Son... Oni to pani z Ubisoftu poriadne neoptimalizovali ani na tie konzole, nie este na PC...
-
Jsem čistokrevný PCčkář. Nemám rád konzole. Ale bohužel nemůžu aktuálně říct nic moc na obhajobu PC. Vývojáři si ze mě stále častěji dělají testera a já jim naivně ještě platím. Můžu vždy zmínit, že na konzoli budou mít hnusnější grafiku, ale co z toho? Radši hnusnější grafiku a mít možnost si bez problémů zahrát. Už nemám chuť pořád něco opravovat a vylaďovat, protože vývojáři se na to prostě vy.rali
-
No ono kdyby byly pořádně udělané porty z konzolí na PC tak žádné problémy s instalací nejsou. ( bohužel je to něco co by stálo hodně času a tim pádem i peněz takže to pak dopadá takhle ) A jen tak mezi námi to že sis koupil konzoli z tebe rozhodně inteligenta nedělá :)
-
Ani nahodou, ved na to aby na x360 ci ps3. hra vobec isla, kolko toho museli obetovat, ved si pozri ako vyzera orezane ps3 verzia, je to nieco Absolutne otrasneho. Hratelnost je ta ista ale po grafickej stranke je to odpad (na dnesnu dobu)