-
Ano v 2k, které si stejně bude moc dovolit 1% hráčů. I dnes hraje hodně PC hráčů s 30fps na střední a podle steamu má pc na úrovni next gen tak 25% lidí. No známe to, na konzole nadávaj a pak hrajou na low v 800x600 a vymlouvaj se na špatnou optimalizaci.
A ten jeden PC MASTER RACE s komplem za 40 000,- je vývojářům ukradený. Takže ne, hry budou držet krok s konzolema. -
tak samo, je těžký se jim vyrovnat, ale snažím se.
-
Jo je tady spousta PC hráčů, kteří jsou idioti, ale konzolisti tomu často taky moc nepomáhají *1*
-
hra ve které si vítězství nekoupíš za prachy svých rodičů, jako v těch trapáckých p2w co hraješ
-
no anonymek jako ty co tu může vystupovat pod 50 přezdívkama mě nerozbrečí *13* . Tak mi pěkně popovídej co hraješ ty. Pochybuju, že se to vyrovná tomu co jsem za poslední měsíce hrál já. Typuju tě na nějakýho p2w v*casa, co si v jednom kuse kupuje nový oblečky pro své postavy.
-
Objasni mi to prosím.
-
Co je DS1?
-
Jednou za měsíc nová hra? To jsi teda dobrý konzument odpadu :D.
-
sám hraju i na PC, ale ty flame vždy rozvíří PChráči. Stačí se podívat na diskuze u konzolových exklusivitách, tam se to hatem vždy hemží. U PC her se taky vždy nadává na konzole, jen tak pro jistotu. PC je určitě dobré, o tom žádná.
-
Nechci nic říkat, ale třeba takovej DS1 měla právě na konzolích nejvíce hráčů a to i teď, když vyšla dvojka. Takže ten tvůj komentář je jaksi nesmysl, protože pc na tom bylo o poznání hůře *3*
-
ty žiješ pokud jde o konzole ještě v minulém století co? Jaké hry co se dají hrát s dlouhodobého hlediska vychází na PC? ty generické Moba a p2w mmorpg? Díky nechci, radši si koupím jednou za měsíc novou pařbu na konzoli, než hrát tyto nudné f2w slátaniny.
-
Je vidět, že aboslutně nevíš o čem mluvíš. Ale nechám tě žít ve svém omylu a ve své uzavřené PC bublině. Hezké sny.
-
Konzole je naprosto neperspektivní investice. Dobrých her vychází pomálu a ty co se dají hrát dlouhodoběji na konzole vůbec nejsou. A hlavně PC hraní je dnes víc zaměřeno na multiplayer a to mám pocit, konzolisti ani neví co to je... ty znají jen splitscreen. Možná za pár set korun měsíčně zjistí co to ten multiplayer je :).
-
co by měl ukazovat witcher 3? Slabost next gen konzolí? To tě zklamu, ale už je potvrzeno že hra poběží v 1080p s 30fps na ps 4 a s 30fps v 720p na xbone. To je víc, než kolik si bude moc dovolit, řekněme 75% PC hráčů. A věř mi, znám dost PC hráčů, kterým v pohodě stačí střední detaily a 30fps. Ne všichni jsou PC MASTER RACE s kompli se spotřebou menší drogové laboretoře. *3*
viz. zde http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
pokud se bude nadále mírně zlepšovat grafika, tak jako u PS3 a framerate a rozlišení bude na úrovni jaké zatím u next gen je, budu spokojen. 11 000,- bude dobrá investice. -
Upřímně nechápu to PC vs. konzole. Každý má svoje výhody a nevýhody a je na každým, co mu vyhovuje víc. Nehledě na to, že některý hry, který mám rád, bych si na konzoli asi těžko zahrál.
-
A ešte kopa PC hráčov má bordel v kompe a potom im hry blbnú a nešlapú tak ako by mali a rozbieha sa dosť často nezmyselný hate. Platí to i o Rome 2/ tá hra mala a má iné problémy nie otimalizáciu/, ja mám starú zostavu a obrovské problémy s hrou som na nej nikdy nemal a to som mal niekedy i viac ako rok staré ovladače GK.
-
Bolo by neskutočne trapné keby konzole nestíhali /a pritom nestíhajú/ už pri svojom vydaní. Uvidíme za rok-za dva čo budú konzolky ledva v polovici svojho životného cyklu. A za zlú optimalizáciu nemôže platforma,ale vývojár. Uvidíme čo ukáže Witcher 3. WD je klasická nudná hovadina, ktorú sprevádza klamavý marketing.
-
no on byl článek o warezu a WD jeden z nejčtenějších , tak se chtěj svést s dalším flame "článkem" o neschopnosti redaktora a zveličenejch pár problémech PC verze
-
O rok-dva budú hry na konzolách nechutné, na PC pobeží všetko na 2k a bude sa pomaly prechádzať na 4k zatial čo vy budete hrať stále viacej hier na 720p. Už Witcher 3 ukáže obrovský rozdiel. A to nehovorím o platenom online hraní a v priemere o 500 KČ drahších hrách. Je mi úplne jedno,že Ubisoft nevie a nieje ochotný optimalizovať hry na PC i tak je WD priemerná kazualovina,ktorá sa atmosférou nechytá ani na starú Mafiu, naviac doplnená cheat buttonom nazvaným hackovanie.
-
O to je horší když tyhle stubidní flamewary vyvolávaj samotní redaktoři