-
asi skočim z okna, když vidím, že zabugovaná Arma není na konzoli... Ach moje srdce krvácí..
-
Říkat, že jsou konzole lepší, protože na ně vychází lepší hry, to není moc chytrý názor *15* *15*
Konzole jsou dobrá hračka, o Vánocích si pořídím PS3, novou konzoli nechci, protože je to v součtu s cenou her obecně hrozně předražená záležitost. -
Klávesnice je lepší na vše... od Tekkenu po NHL. Jen člověk musí mít fištrona :D. Třeba Tony Hawk 4 jsem hrál na svém starém playstationu... triky jsem totálně nedával na 100% úspěšnost. Na klávesnici úplně hravě, protože narozdíl od gamepadu ty tlačítka fungujou a dají se zmáčknout ve správném pořadí a taky díky tomu, že mi 3 z 5 prstů na jedné ruce nazbírá držení ovladače :D.
-
Dota mě nezajímá. Ani jedna z výše jmenovaných her není na konzole.
-
Hm, přes digitální distribuci si koupím hru která je levnější než jakákoliv ps hra po 80% slevě a navíc nejvíc kradou majitelé xbox360 a od doby odblokování ps3 se na tuhle konzoli krade taky ve velkým a s tím jakou herní platformu kdo má to nemá nic společného, i když spoustu lidí si koupí konzoli rovnou s tím, že jí mají na hraní pirátěných her a to nejvíc platí u handheldů. Můj notebook rozhodně není herní mašina a třeba L.A. Noire, které teď hraju na steamu mi fachá krásně, ale až se budu rohodovat pro další herní zařízení tak to určitě bude výkonější desktop než moje staré dvoujádro a nebo lepší notebook, protože nejsem tak bohatý abych si na hry kupoval specializované zařízení a tak si holt těch pár exkluzivit co se mi líbí prostě nezahraju a watch dogs mě zas tak nemrzí, naopak mě štve jejich marketingová kampaň kterou cpou celým internetem horem dolem, že to už znají i lidi kteří hrají maximálně solitaire ve woknech. Největší PC pirátství je v Číně, kde donedávna byly dedikované herní konzole zakázané, tuším do února letošního roku, uvidíme statistiky za pár let, že nejvíc ukradených her na obyvatele planety je na konzole, pokud je v číně zas nezakážou
-
Ach jo, to zas pisal nejaky filthy console peasant ;))
-
Jak jsem předpokládal já, tvým cílem není diskuse, ale urážet ostatní. Že mi nevěříš, že sem hrál DS1 mě opravdu netrápí.
-
PC je dobre, hlavne kdyz pecky jako GTA V, RDR, Uncharted, The Last of Us, Halo, GT, Forza nebo treba LBP vydavaji nekde jinde.
A kdyz se nejake te hry PC prece jen docka, tak to dopada jako tady u WD, sprzneny a temer nehratelny port s konzoli.Dekuji pekne, ale doba herniho PC je uz dobrych par let uplne v prd.li. -
jak jsem predpokladal,hral jsi velkou pycu...
-
Proč si vývojáři tolik nevyhráli s PC verzí?
Odpověď:
http://postimg.org/image/mc6o6kxzx/ -
a konzole jsou lepší na TPS, Hack and Slash, akční RPG, sporty, bojovky, obecně na hry, jelikož tam vycházi nejlepší AAA hry a ne jenom sračkyy jako Tomb Raider, ale i pořádné hry jako Dragon Dogma, Final Fantasy apod. Takže wake up
-
Nj DOTA 2 tam asi nevyjde no :DDD
-
To není o uklidňování, to je o tom že hry které mám rád na konzolích prostě vůbec nevychází a pochybuji že kdy vycházet budou.
-
Mně je nějaký souboj konzole vs. PC naprosto volný, já ti dal mínusko jen proto, že nemám rád dementy - a ty jsi bohužel (pro tebe) dement, jak vyšitý.. :)
-
To je sranda ty vaše hádky. Já to rád rozseknu. PC je lepší na práci, střílečky a strategie. Konzole jsou lepší na sportovní hry a ty krávoviny s kinectama atd... Ovšem stačí jeden gamepad a PC ty dvě hlavní konzole snadno nahradí.
-
Go: Hrál sem jedničku dvojku už ne. A netvrdim, že sem jedničku dohrál. Když sem zjistil, že to je pro mě ztráta času, tak sem s ní skončil.
-
Faktem porad zustava ze konzole jsou dobre pro nenarocne uzivatele co si chteji prijit domu a sednou a pustit hru co hraji treba mesice
Srovnavat conzole je jako srovnavat jabka z hruzkama ano PC je bez konkurencne lepsi co se tyce CENA VYKON (Pokud se nenechate v kramu okrast koupi predrazene sestavy)
Ale 90% lidi by to v ruce mit nemeli protoze jim to stejne skonci zavirovany a zaslehany tak ze nepusti nic.. 4 a vyce antiviraku napriklad se stava standartem brecim nad lidskou blbosti kdys to vydim
KOnzole je predrazeny co se tyce Vykonku jenze jsou prave to ty to neznale uzivatele ktery sotva zvladaj tlacitko zpustit tady maji jistotu ze hra pobezi zapnou a hrajou,
Kazdymu vyhovuje neco jineho a kazdy nechce studovat tunu manualu aby si koupil PC
PC tu bude vzdy a postupne vytlaci konzole proste cim dal vice deti umi techniku ovladat a kdys to umim proc si kupovat Konzoli s low datajlama kdys za stejnou cenu muzu mit MULTIMEDIALNI PC s hi detajlama a tunou dalsi veci co se natom da delat.Konzole jsou a budou predrazeny kus plastu. Ale i presto zde maji svoje misto na trhu.Protoze na cem by hrali lide z 0 znalostmy? Na kalkulackach? -
jak můžeš tvrdit jestli je infamous SS dobré nebo ne, když jsi to ani nehrál? LoL *6*
-
Neni pravda, ze na max si na PC zahraje min. hracu. Naopak diky konzolim sla narocnost na HW strme dolu a temer kazde PC zvladne hry na max. Osobne jsem za to rad, casy kdy mi upgrade picitace vydrzel sotva 3 mesice mi nechybi.
-
jo jasně, jasně ani jednu hru jsi nehrál, ale pro tebe dobrý, takže hype, hype a hype. Tak jaký konec si zvolils na konci jedničky a zkus napsat, co si o konci myslíš. A popiš jaké bratrsvo si při tvé cestě v DSI zvolils...