Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • axell1990
    Teď se uklidni a zkus to napsat znova, protože to co jsi tu vyplodil nemá ani hlavu ani patu.
  • Konzole 11000Kc + TV (aspon) 15000Kc a ses na cene slusnyho PC. Krome toho na PC si zahrajes jakoukoliv hru, treba i 20 let starou. Kdezto na PS4 si hru z PS3/PS2/PS1 nezahrajes, takze pokud mas sbirku her a chces je porad hrat, musis mit nekolik konzoli. Takze to, ze je konzole levnejsi neni argument. V konecnym vysledku je financni uspora veskera zadna.
  • ftp? co to je? Já psal FPS, pokud máš jiný názor, tak ho napiš, rád si ho poslechnu, ale nechoď na mě s Metrem nebo Wolfem, kde je AI v podstatě neexistuje a volnost pohybu a naplánovaní útoků taky ne.
  • Docela ostuda, co tady předvádí pc rasa. Nechlubíte se, že jste master race a celá slavná master race nemá ani slušné vychovaní. Ostuda...
  • Ubisoft odflakol uplne vsetky verzie. A to s tym vylepsovanim tiez uz par rokov neplati - patche vychadzaju takisto na konzole ako na PC. Dokonca myslim teraz niekedy bolo hre na PS4 vylepsene rozlisenie (prave z tych 900p na 1080p) v patchi.
  • kennyB
    Tak úplně pravda to také není. Když mě nějaká hra zajímá, tak jí chci mít plně funkční a to i s mulťákem a ne mít jen poloviční něco, hlavně ale mít, že???
  • Nastavuješ sobě zrcadlo dítě? Máš bohem nebo rodiči vyvolenou platformu? Jdi se uklidnit ke své konzoly.
  • A co ty jumpe? Král tlustých nerdů, co umí kritizovat jen od umaštěné klávesnice? Neměl bys ses nad svým životem zamyslet?
  • To je to samé jak u konzolí - nejde warezit, proto se kupuje. Kdyby šlo warezit, tak se warezí stejně vesele jak na PC, pokrytci.
  • Ten, kdo zakusí mac už nikdy nebude chtít na win. Win je pomalý garbage a kdybych chtěl tak si na imacu můžu klidně nainstalovat Winy. Si bud na své plastové šunce, já mam imac 27 a lepší deskop neexistuje...
  • Ten screen jsem moc nezkoumal. Reagoval jsem spíš na text. V tom případě se omlouvám a souhlasím, že míra pirátství je na konzolích nižší než u PC. Nicméně stále si stojím za tím, že není natolik vysoká, aby se PC port nevyplatil (anebo jeho optimalizace). Pokud by tomu tak bylo, tak ani žádný port nevznikne (případně by zvolili stejnou "ochranu" jako u Diabla a nemyslím si, že by byl problém si to obhájit).
  • Hele mínus jsem ti nedal, ale komp na kterým ti pojede Witcher 3 na fullhd a víc jak 60 fps ti postavím za 15 000, proti konzolím nic nemám, taky si někdy plánuju nějakou pořídit ale asi si počkám na Playstation 5(bez legrace). Já třeba nekoukám na televizi takže jí prostě nemám, pro mě by to byla investice konzole + telka a do toho se mi fakt nechce /zatím/ investovat jenom kvůli hraní
  • Zajímavé, že konzolisti o tom warezu ví nejvíc :D.
  • Prosímě, ty nejspíš ani neznáš význam toho slova - pravda.
  • Zaujimave, ze , ze prichodom PS4 / Xone uz nikoho nezaujima ako odflakol Ubisoft verzie WD pre stare konzoly..tam uz tie vyborne argumenty o vedlajsej platforme / wareze a podobne blaboly neplatia? PC verzie su casto odflaknute pri launch, pretoze vacsina usilia / penazi na vysledny betatesting ide do konzol, tie maju omnoho horsie podmienky pre pripadne updaty. Kazdopadne na konzolach je launch stav vacsinou aj vysledny stav (akoze 900p 30fps next gen), PC verzie sa vo vacsine pripadov dalej len zlepsuju a vysledok je omnoho lepsia verzia ako konzolova za menej penazi.
  • Já sice nejsem konzolista, ale proboha, ta čeština tvoje a podobných přispěvatelů je tak tragická, že je to k neuvěření. Dej si prosímtě tu práci a zkus alespoň si to sobě přečíst nebo schválit někým, kdo umí psát. Když budeš psát jen polovinu kritických chyb, bude to pro ostatní velká úleva ...předpokládám, že chceš, aby tvůj příspěvek někdo četl, když ho sem píšeš (jinak bych měl radu č.2, snažší variantu).
  • Na ake maximalne detaily? Akoze konzole zvladaju 5-8 rokov hry na maximalne detaily? Zvladaju ich na jedine detaily, ktore su k dispozicii...a to je momentalne ani nie rok stare konzoly v WD 900p 30fps a horsie...to su tie maximalne detaily?
  • Vždyť to nepopírám a schválně jsem hodil do obrázku nejstahovanější verze z PC, X360 a PS3 aby mě někdo neobvinil z jednostranného pohledu. A nepochybuju o tom, že i nové konzole někdy prolomené budou.
    Ale warez na konzolích je tak brutálně nižší, že na PC se dobře prodává akorát Diablo III, kde musíš být stále připojen a warez verze doteď není a Minecraft, který tam má nějakých 15 mega.
  • Osobně nejsem fanatický PCčkář, ale lehce mě tyhle kecy o zlých pirátech vytáčí. Byla to 90. léta, ve kterých Activision, Blizzard, Ubisoft, EA a další vyrostly v megakorporace a to převážně n PC titulech. Tehdy jedinou vážnou alternativou bylo PSX a na PC se pirátilo daleko víc, protože ceny her se pohybovaly nad 1500 Kč a ani nebyly všude k sehnání. I tehdy se jim to vyplácelo a dnes samozřejmě jakbysmet. Problém s PCkomunitou je ten, že je daleko více hardcore a daleko meně odpouští než konzolisté, kteří jsou dnes ve svěetě opravdovým mainstreamem. A jestli zrovna Ubi nechce vyrábět na PC, tak ať to klidně nedělá - PC je otevřená platforma a tak se na ní vždycky najde spousta schopných lidí, kteří budou schopni prakticky zadarmo vyrobit daleko zajímavější tituly než jsou WD.
  • Crysis jako nejlepsi ftp poslednich let? No to je hodně trapnej výrok ...nebo spíš výron.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit