-
Neco jako etika podnikani sice existuje, ale neprijde mi neeticke, ze ty firmy vyrostli na PC a pak se na nej vyprdly. Co uz bych za neeticke klidne oznacil je vymejvani mozku okolo WD, kde uz mi to trochu hranici s klamanim zakaznika. S tim ze PC tu bude furt souhlasim, o vymizeni konzoli muzem leda polemizovat. Jsou tu s nama uz podbne dlouho jako pc a jen tak asi nevymizi, spis bych to videl ze se budou posouvat smerem k PC uzivatelskyma funkcema (pak se teda muzem dohodovat jestli to to teda vlastne jeste budou konzole nebo uz pc).
-
To jsem vůbec nevěděl, díky za info, tomu musíme určitě zabránit, takový klenot už se vůbec nesmí dostat do rukou těm ubulencům z PC scény
-
s hrdostí jsem podepsal a chystá se nová ohledně RDR, tak všichni věrní, připravte se. ZAS TO DÁME.
-
Tak AA zrovna poznáš ihned :)
Ale podobné články jsou dobré. Klidně z toho může vyjít závěr, že to je na PC na nic a i silné stroje to nedají na úrovni konzole. To je dobré věděl než to koupíš *15*
Jinak řešením není koupit si konzoli. Tedy jestli si nechceš snižovat nároky. Pak ano. Máš nějaké nároky které jsou reálné a některé hry je mají, tak je lepší na tohle se vykašlat a klidně to mohou dělat pouze pro konzole a kecat jaký tam mají pokrok. Já se z toho nepodělám :)
V zaklínači byly rozdíly oproti konzolím a šlo to skvěle. I u dalších her. Jak jsem psal, snad podobných článků bude více.
- Jestli hry dobré ovládaní na PC, lepší technickou stránku a dobře optimalizovanou hru + nějaké modifikace. To mi konzole nedá. Určitě ne všechno najedou. -
Ne? *1* *1* Watch dogs PC verze 800kc ...verze na konzoli 1500kc jasne no stojej uplne stejne *15* *15* *15*
-
všechny gta překonávají watch dogs.... a všechny vycházejí nejdříve na konzole a až pak na PC, čímž jsou tedy ještě více konzolové než watch dogs.. nemluvě o tom že GTAV je zatím jen a jen na konzolích, kdežto watch dogs vyšlo stejně jak na konzole, tak na PC ve stejný čas... přemýšlej prosím než sem něco přidáš.
-
Od dob gog.com je to ta nejjednodussi vec na svete.
-
Díky, pobavils. *1* *1*
-
já mám notebook hliník a zas taková šunka to není desktop mám z plastu a hliníku a co jako, hliník je snad nějakej exkluzivní materiál? mac jsem zkusil plastovou starou imac6 na hudbu dobrý, ale kupoval jsem v bazaru a né kvůli výkonu nebo softwaru ale kvůli tichosti na nahrávání nástrojů(což se dá vyřešit i pasivně chlazeným zdrojem u pc, pasivně chlazenou nevýkonou grafikou a dobrým větráčkem na procesoru ale tahle šunka od maca byla za extra výhodnou cenu), a měl jsem tamtehdy win xp, jinak win 8.1 startují a vypínají se 10x rychleji než macos, jo a hádej co, já si na svých počítačích můžu macos nainstalovat taky ale neudělám to, protože je mám na hry i na práci a ne na stříhání videí a trolení na diskuzních fórech, ale s největší pravěpodobností ty svoje trolící komentáře píšeš na winech, mac si v životě nezkusil a výmluvu že ti ho koupily rodiče používáš abys nasral lidi, což ti pomůže u některých méně inteligentních jedinců, kterých tu není málo. musíš na trollingu zapracovat, ale radši se na to vykašli, lepší je vést konstruktivní diskuse a prezentovat argumenty když zastáváš jiný názor, no nic, já jdu pařit L.A. Noire na svojí hliníkový "šunce" od asusu a ty by sis měl jít taky zapařit, je vidět že se fakt nudíš zhruba asi jako já když se snažím vézt inteligentní diskusi s trolem
-
Hej kluci, vzpomínáte, jak jsme podepisovali petici, aby nevzniklo GTA 5 na PC? Ta suprově zabrala. Tentokrát bych byl pro založit další, a to takovou, aby nevycházely vůbec hry na PC. Max. tak INDIE sr*č*y. Už mě to nebaví pořád poslouchat to plákání PCčkářů, kteří si to stejně stahujou z torentů. Teď zas brečej, že jim nejde WATCH DOGS, furt jen bulej, hrůza, a navíc si to ani nekupujou!!!
-
Človeče, nic ve zlém, ale dle tvého psaného projevu to spíš vypadá, že jsi to ty "z 0 znalostmy".
-
Pravda, ale existuje taky něco jako etika podnikání a v současné době sice konzole jsou mainstreamová zařízení, ale to taky nemusí a nebude platit věčně. Zatímco PC konzole přežije - jedná se totiž o primárně pracovní stanici, na které se mimo jine dají hrát i hry a ta bude potřeba vždy.
-
Zajímavý, že jsem to hrá v pohodě na 660Ti.
-
Taky si myslím, že je lepší dělat osvětu a říkát pravdu jako pan Olejník, lidi pak pochopí, že je zcela zbytečné kupovat grafiky za 8000-15000 tisíc. Na co? kvůli telesaci? Nebo lepšímu AA? Ve hře to nikdo nepozná. Takže se proberte a kupte si konzoli a zase se u her začněte bavit, jelikož než si na pc nějakou zahrajete plynule, uplyne rok
-
Nojo, jenže právě používáš slovo "kdyby". Ať se ti to nelíbí jak chce, na konzolích se víc ty hry kupujou a nějaký kdyby vydavatele nezajímá. Mají větší zisky z konzolí? Mají. To je všechno, co rozhoduje o úspěchu PC her.
-
A to ma znamenat co? Ze se PC hraci citi ukrivdene ze na nich velke spolecnosti vyrostly a ted je ignoruji? Je to proste byznys a PC pro neni proste dostatcne finacne atraktivni. A jak pisu, cena dnesnich AAA her se radove pohybuje nekde uplne jinde nez kdysi, tzn. ze dnes je proste nutne prodat kvuli zisku mnohonasobne vic kopii nez drive.
-
Tak já zas nejsem nevděčník - čím větší nabídka je, tím podle mě líp. Ale zas mě štve, když mě někdo nadává do pirátů a cpe mi DRM, když mu každý měsíc z výplaty alespoň pár stovek dám.
-
Údajně i blbé GTA IV bylo lepší port. A to je co říci *11*¨
Jinak dík za tento článek. Konečně se zde i věnujete více technické stránce a lidi vidí co má hra za problémy. Snad něco podobného bude u další velké hry. Dobrý nápad to porovnat. I kdyby to nemělo chyby tak se to hodí, pro odhalení rozdílů. -
Až na to, že pět hodin měl možná tak datadisk, původní Crysis měl kolem 10 hodin, ale chápu, že to zvěrstvo musíš nějak omluvit..
-
podla diskusie clanok splnil ucel :D