Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hahaha :D ....promiň,ale dneska ty hry jsou z 80% pořád o tom samém....s hrdostí ti klidně iznamuju,že nejlepší hra,jakou jsem kdy spatřil,byla série gothic a v jejich šlépějích jde risenmza což jsem rád.....a nejsem zakrslej pckář,jak si budeš myslet ale proste starý hry podle mě měli v sobě víc než ty dnešní sra*ky *3*
  • Konečně něco rozumného.
    Ale bohužel, se tu diskuze, toho jak ta hra ve skutečnosti vypadá, co vše tam nefunguje nebo není a mělo být nedočkáme.
    Třeba fyzika,jízdní model a sposta dalších drobností, mě neskutečně irituje a je třeba úplně jedno jestli je PC nebo0 Konzolová verze a nevím co ještě.
  • Práve také MOBA hry ako LoL a DOTA 2 sú nádorom PC hernej scény.
  • Konzolisti vs. PCckari. Vecna to debata, ktera nikdy nikam nevede a presto se vymatlani fanatici budou hadat do krve, ktera krabicka je lepsi na hrani (a vetsinou je to ta, kterou jim rodice koupi). Vazne usmevne. *1*
    Tak si rikam, ze hry uz dnes asi nejsou o hrani, ale o tom, kdo hraje na jake masince. Hraci se deli na pcckare a konzolisty, kteri se pak jeste dal deli a obycejny HRAC je dnes uz asi ohrozeny druh.
    Snad z toho vetsina jednou vyroste a pri ohlednuti z5 se jen pousmeje. *3*
  • Dagon
    Hernajs... uz ste fakt s tym neustalym pindanim bud na konzole alebo PC trapni. Ako keby nebolo v konecnom dosledku totalne sumafuk, co/kto/ako/na com hraaaaaa... Kazdy ma pravo vlastneho vyberu a nasledky su potom uz cisto jeho vec. Takze sa, smankote, konecne skludnite, lebo toto neustale trolenie je uz v prvom rade na smiech. Snad z toho jedneho dna vyrastiete. OMFG... *7*
  • prudislav
    před patchem bylo i AC4 zprasený úplně stejně
  • prudislav
    no PS4 mná sdílených 8Gb ddr5 a pravděpodobně se jim nepovedla odladit situace kdy jsou RAM separátní proto to chce hodně VRAM, Obyč RAM do bere při běžnym hraní údajně kolem 3GB
  • TheGGG
    Jak souvisí moje profilovka s mými názory. WTF LOL BTW do toho ti nic není, Mluvím pravdu a té se bojíte. A Džastyna neposlouchám, ale na profilovku je ideální, protože ukazuje kdo čte příspěvky a kdo se kouká jen na xichty a obrázky. Nějakou mladou děvčicu bys chtěl radši, co, ale to ne, nemůžu vás kazit sekšistickými obrázky.
  • TheGGG
    mělo by se mluvit o retrofilech zakyslích v minulosti co jen vzpomínaj na starý šunty. Doporučuju AVGN, ten krásně ukazuje jaký se dřív hrály mrd*oviny. Možná 1 nebo 2 dobrý hry tenkrát vyšli, třeba Mario, jinak hnus nehratelný, škaredý.
  • Keyz
    To by mě zajímalo proč to chce 6 GB RAM a 3 GB VRAM (ultra nastavení), když to má stejné textury jako PS4. Ten má 8 GB pro vše, tedy 5 GB mu zůstanou na hru, jestliže 3 GB zadělají textury.
    Dohled to má všude stejný.
  • Lepší profilovku pro trola si neumím představit. *1*
  • TheGGG
    na xboxu možná, všechno nemůže být dokonalé, ale i tak je to jen 0,000000000001 oproti tomu co upirátí majitelé PC.
  • TheGGG
    Tvůj tournament baldursgejty a podobný 16bitový kraviny si klidně nech, skutečný klenoty vychází z 90% na konzole. To že vy p*šuci pořád vzpomínáte jak se dřív líp hrálo neznamená že to je pravda. bůůů
  • Když vídím, co má "The GGG" za profilovej obrázek, tak už se ničemu nedivím... *1*
  • kennyB
    Abel: ano, už vidím, jak si všichni vývojáři řeknou proč vlastně děláme hry na konzole??? Budeme je dělat jen na pc, tam je alespoň všichni ocení, ne jako konzolisti *1* A etika podnikání??? V dnešní době, kdy světu vládnou prachy a na lidi se se.e???
  • Keyz
    Pšššt! O tomhle se ve společnosti nemluví. *3*
  • Keyz
    Klenot *15* KLENOT *1* K.L.E.N.O.T http://kuc.cz/vfsstk

Je to již zastaralé jako metuzalém a oproti velice propracovaným RPG jako Planescape: Torment, kde seznam věcí které jsou i dnes skvělé je velice dlouhý, tak srandovní GTA z westernu opravu nemá šanci.

I když já rád srandovní hry a v GTA jsem vždy dělal hovadiny. Na to, je to ideální hra.
    - Klidně to podepiš za mojí osobu. *5*
  • Veskoslav
    Odkaz na to tvrzení? Rozhodně je AC IV mnohem lépe optimalizovaná než WD.
  • Veskoslav
    Proboha, to jsou kecy. Ubisoft se prostě na to vysral. Nic víc.
  • Veskoslav
    No co na tom, že torrenty na Xbox 360 byly už týden před těmi na pc. Ale jo, trolí tupounek jako ty a GGG mají zase o zábavu postaráno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší