Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *6*
  • Mě se hlavně líbí to osočování, že kdyby na konzolích šlo lehce pirátit, tak to je stejný jako u PC.

Rozhodně nepopírám, ale na nějaký "kdyby" vám se*e pes...
  • Pokud ti nevadi ze to bude bez CZ titulku,tak se da sehnat za 900 na g2a
  • Nechci se do toho plest,ale jeden typek rikal,ze ma na pc tuto hru za 800kc,kde ji koupil?vsude pc verze stoji 1299kc a nejlevnejsi1188kc.
  • řeknu ti jen toto:jsi konzumní hráč,který hraje to,co mu řeknou *4*
  • To bude asi tím, že PCčkáři si o jejich warezení myslí, že je to v pořádku a mají na to svaté právo. Konzolisti vědí, že hry by se měly kupovat...
  • 5 krat levnejsi nez co? Nez pytlik zaskrtu? Pak ano. Jiste ze hra bezi plynule a krasne to je prece logicke kdyz byla primarne delana pro konzole, PC verze je prece port a ne moc povedeny. No, kazdopadne budes mit pro pristich deset let porad stejnou cernou skrinku vedle televize. S porad stejnou grafikou, rychlosti, systemem. Az zase hry pokrocej a zjistim ze mne chybi vykon, tak si tu soucastku vymenim za lepsi. Nebudu muset netrpelive cekat a modlit se za novou konzoli. A az prijde steam box, tak nastanou tezke casy pro sony a microsoft. Streamovani funguje uz ted a je fantasticke.

The glorious PC master race owns the dirty console peasants again.
  • Takže aby bylo jasno. Hry pro opravdové hráče ( at PC nebo konzole me je to fuk ) vyjdou 1 max 2 za rok. Pro konzumenty a retardy který hrajou ptákoviny jako watch dogs a hádají se o nesmyslech, jestli lepší Pc nebo konzole jsou hry každý měsíc. Je to fér? Není je to život. Tak neztrácejte čas s watch dogs a zajhrajte si něco pořádnýho.
  • Na PC s jednotným hardwarem a to je pro vývojaře (a ve výsledku pro hráče) sakra rozdíl
  • TheGGG
    až na to že je 5krát levnější a hra běží plynule a krásně *3* Opět výhra nad PC MASTER RACE
  • martinz
    Coooooooooooooooooooooool *3* *3* *3* *3*
  • Mám to na X360 a nezdá se mi že by to bylo až tak katatrofální !
  • zprvu mě to pobavilo, ale v důsledku je to fakt smutný...
  • Vyvolavat flame len kvoli citanosti.. Pekne games
  • Vtipne ze konzolisti sa tu budu hadat a pritom hraju na PCku v krabici.
  • PC Master Race.
  • Mato1987
    tak to je fakt parádne :D:D:D
  • sugyn
    https://www.youtube.com/watch?v=G_xHueP7bQ0
    PC, it's better on PC.
    Play games the way they're meant to be.
    Play on PC
    The future is on Steam
    The consoles hold our progress back
    With disks that crack, PC.
  • Jack1947
    Čím méně o tomhle veledíle od teď uslyším tím lépe, především pro mé nervy. *4*
  • go:

To je mi velmi líto...

Osobně jsem na sérii ArmA strávil (troufnu si tvrdit) tisíce hodin, z nichž každá mi nabídla kvalitní zábavu na úrovni, které se snad nemůžou jiné AAA tituly rovnat.

eStar: Taky tě štve, že ti jednou prostě dojdou odpovědi v řetězci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší