-
farar: Jestli to nekdo naklikava, tak to nejsem ja, blbecku :-).
Kauza pc master race je tu mezi nami uz nejaky ten mesic, takze obvinovat z ni GGG je vic nez posetile. Dale jsi evidentne prehledl, ze se k tomu lidi dobrovolne hlasi, blbecku :-). -
Vůbec se nedivím, že Rockstar nechce vydávat hry na PC. Vydělávají dostatečně i na konzolích a za tu negativní reklamu jim to nestojí. Kdyby pro UBI byla PC verze důležitá, tak minimálně to ovládání udělají kvalitnější.
Když nakonec ten největší "shitstorm" dělají ti, co si hru upirátili, se divím, že to ještě vydávají.
Vrchol mi ale přijdou recenzenti co předhání v tom, že by hra měla být na PC odložena o měsíce (ne-li nevyjít vůbec). Protože to na GTA5 nemá a skoro mi přijde, že ji i uráží, že se někdo snaží něco podobného udělat, nedejbože to ještě nějak ozvláštnit a vymyslet trochu něco jiného... nějakou inovaci.
Konzoli nemám, GTA5 by mě sice zajímalo, ale i WD jsou fajn. -
Tobe prijde, ze kdyz nekomu GGG rekne pc master race, tak to znamena, ze ten dotycny vyznava nejakou pc master race teorii? Opravdu? A prijde ti ze tech skoro 30 plusu tu dali ruzni lidi? Opravdu? *15*
-
PC master race je len a len recesia. Ten kto to berie vazne to len vobec nepochopil. Ale tak zase nie kazdemu je dane pochopit , ze uctievanie mocneho Gabena, velmi vazne brane asi nebude . ;-)
-
Tva argumentace je mistrna..
-
Zoufaly blbecek, co si musi naklikavat. *3*
-
Mas maly prehled o herni scene, netusis, co vse se v ni deje, jestli tohle cele prisuzujes GGG.
A ano, design her se prizpusobuje rozliseni a dpi, tedy relativni velikosti obrazoveho bodu. To ze ty to dodnes nechapes neznamena, ze ja jsem blbecek :-). -
Kecas. Na PC hraju od rannych 90 let. Konzoli mam az od poloviny roku 2010 a puvodne jsem ji kupoval jako vyhodne multimadialni centrum s blu-ray mechanikou, nikoliv na hry. Nicmene, dostal jsem s ni nejake hry a zjistil jsem, ze hrat na konzoli neni vubec spatne. Hral jsem pak na obojim. Postupem casu jsem zjistoval, ze me na konzoli bavi hrat vic nez na PC a PC jsem pak mel uz jen na PC exkluzivity, predevsim indie scenu. Dalsi zmena nastala s prichodemVity a indie vyvojaru na playstation platformu, kdy jsem stale casteji zacal hrat na PS Vite, o neco mene na PS3 a na PC hraju uz jen vyjimecne. PC dnes uz mam predevsim jen na stare dobre hry, ktere si ale porad s chuti obcas zahraju a sem tam nejaky indie titul, ktery se nedostane na konzole, ale v podstate mi na nej nezbyva ani cas ani chut, PS Vita je lepe po ruce a plne uspokojujici, takze jsem skrz ni v podstate ztratil chut nejen na PC, ale i na PS4, kterou jsem planoval koupit hned v dobe launche a ted ani nevim, jestli ji koupim alespon letos a nebo to necham jeste na pozdeji. Tim chci rict, ze cim vic pujdu do minulosti, tiom vic jsem byl pc pozitivni, nejmene me pc oslovuje prave dnes. Nejaky fanatik a hov*do do consoles only jsem v minulosti nikdy nebyl.
PC master race neni jen retardovany nazor, ktery tu nekdo napsal, ale dlouhodoba stupidni rasisticka propaganda pc fanatiku, ktera ma globalni charakter. Dobre zakorenila a dlouhodobe se ji dari treba na podjatem sectoru. -
to je fakt super tenhle přístup.. obě strany tu prskaj nebo spíše flušou okolo sebe.. pamatuju Jejdaska před nějakým rokem a půl, jaký to byl fanatik a hov*do for consoles only, to samé GGG a jiní, Jejdasek začal být více objektivní a jeho názory už respektuju, TheGGG je furt pošuk, ale už to taky není tak zlé jako dřív.. pak tu někdo napíše nějaký retardovaný názor ala pcmaster race a je oheň na střeše, co na střeše, celé nebe hoří..
-
nejvtipnejší jsou pc hráči kterí na pc hrají primarne konzolove tituly a navic musí mesice čekat až jim to portnou na pc :) ja hraju na pc ale v steam store mam z 80% pc exkluzivní tituly
-
klenot *1*
-
Ano, protoze GGG ji pouzil taky spravne, oh wait!
-
2x??? Asi by jsi měl začít používat kalkulačku *1*
-
Skoda ze to je hlaska, kterou vymyslel konzoleojizdec GGG, ale blbecek "hry se delaji na velikost pixelu" jejdasek se hned chyti. *5*
-
Koncept pc master race je uplne stejne stupidni jako koncept nadrazene aryan race. A kdo se k tomu dobrovolne hlasi je nemene stupidni zakomplexovany chudak. Je to tak trapne, ze clovek musi klesnout opravdu hluboko, aby mu to prislo sympaticke.
-
Tak určitě
-
Woooooohohooooooo HELL YEAH :D PC rules!!!!
-
A hry su 2x drahsie. Kuul
-
Nebo stačí chvíli počkat, hra se aspoň doladí a cena bude na těch osmi stovkách.
-
Dá se sehnat i ruská verze za 600 Kč.