-
To je pravda. Dost často se zmiňují astronomické částky na vývoj her, které ale ve skutečnosti spolyká hlavně marketing a samotný technický vývoj až tak drahý není - copak je asi náročného na novém dílu Assassins Creed v Chicagu s mobilem a pár shadery navíc? Opravdu náročný by byl vývoj propracovaného modelu fyziky a konečně pořádné AI a do toho se zatím žádnému studiu moc nechce.
-
Pointa je v tom, že velké společnosti zbohatli na těch údajných PC-pirátech. Jinak ceny byly vyšší, ale prodejnost byla oproti dnešním číslům dosti mizivá. Pamatuju si např., že megahit konce 90.let, Heroes of Might and Magic 3 prodal za roky 99/2000 necelý milion kusů. To dnes tříáčka jen na PC zvládají v řadech dní.
-
Ano zatial jeden jediny krat - AC4. Takze z toho urobime uplne beznu vec , ze? ;-) Fakt je , ze PC sa venuje menej casu pri ladeni..PSN a Xlive je monopol na distribuciu patchov a aj sa minulu generaciu kazdy platil dost draho. Neviem ako je to teraz, kazdopadne sa to stale plati. Pre PC su naklady na dodatocne patchovanie a distribuciu obsahu minimalne, hlavne pre UBi , ktory ma vlastnu online sluzbu.
-
Realistická by měla být spíš náplň té hry...ale když oni tohle vydávají za nějaký nextgen tak se chce člověku smát. Spíš The same-gen by sedělo
-
jen tak pro info.. ACIV je na tom s optimalizací podobně, bez patche to nejelo pořádně ani na 780...
-
No dá se cokoliv je jen otázkou kolik úsilí to bude stát. V případě hry z 94-týho by měl stačit nějaky emulátor tipu DOS-BOX.
-
Pravda...
-
Nejspis by to pc jenom prospelo. Uz mame na pc 5x AC a dalsich 10 at si klidne konzolisti nechaji.
-
S timhle moc nesouhlasim. Zaprve, jak sam pises, driv byli PC hry mnohem drazsi, takze z nich meli vic penez. Za druhe v te dobe nebyly konzole tolik rozsirene jako dnes, takze kupni sila PC byla podsatne vetsi nez dnes. A co je hlavni tak v te dobe nestal vyvoj AAA her tolik, kolik stoji dnes!
-
Sam jsem o tom uvazoval, jestli to mam risknout jako v pripade AC IV: Black Flag a jit do PC verze, nakonec jsem zvolil PS4 a jsem za to rad. Nechapu, ale proc je ta optimalizace tak zkazena... vzhledem k tomu, ze uz Watch Dogs meli vyjit v listopadu, tak to nechapu, ze to nedali doporadku. Pritom AC IV se na PC povedl...
Je to trochu skoda, ze Ubi dal PC verzi na "druhou kolej".... ale ono uz to jedno kontextove tlacitko pro vsechno hackovani (stejne jako u Fable 3 pro interakci) napovidalo, ze Watch Dogs bude vic cilit na konzole. -
Sice nejsem žádný expert, ale dá se spustit 20 let stará hra na windowsech, který je nepodporuje???
-
Hmm já jsem poměrně ignoroval to co napsal, protože někdo kdo vyplodí něco takového, nemá nejmenší právo poukazovat na nevychovanost ostatních. Totéž platí i o vás, když jsme tak u toho.
Spíš mě zaujalo, že jeho příspěvek se dá shrnou jako: Lidi co hrají na pc by se měli stydět , protože se nechlubí ...? Dává ti to smysl? -
Neboj, PC Master Race je v klidu.
Console Hypocrite Race by naopak v klidu být neměla.
Nadáváte, jak moc jsou PC hráči zlí, a vše stahují ilegálně - přitom kdyby to bylo technicky jednodušší, sami stahujete co to jen jde.
Je smutné, jak hluboko všechny (PC i konzole) platformy a jejich uživatelé klesli. -
Ta hra mela 5 hodinovou herni dobu :D :D
Se nediv ze si to kazdej radsi stahne kdyz na hru vydelavas 8 hodin a dohrajes to za 5 tak to by si koupil jenom id*ot *1*
Multiplayer za investici rozhodne nestal -
naopak, to co napsal dává smysl. Prostě jste hovaada na druhou bez vychovaní.
-
Současná generace konzolí už vlastně je hybridem mezi konzolemi minulé generace a PC. Jak PS4 tak XOne mají architekturu převzatou z PC. Ironií osudu je , že jeden z hlavním důvodů proč to tak je, je usnadnění portů na mezi platformamy ... zatim nám to teda moc nefunguje xD.
-
Ta údajná "PC Master Race" hlavně ví, že Watch Dogs je naprostá slabota, dělaná pro konzole.
I GTA IV pro PC překonává Watch Dogs na celé čáře. -
No ono záleží, jak se na to díváš. Předně PS4 stojí 10k a i když to nechce většina lidí slyšet, tu televizi člověk využívá i na koukání na televizi a filmy, takže nejde vyloženě o položku, kterou si člověk musí koupit extra, už ji často má doma. To s monitorem neplatí a já mám třeba monitor za 15k, takže tak... :)
Další věc je, že člověk většinou hraje to, co je, a nějaká stará sbírka je často k ničemu, protože už se k tomu člověk stejně nedostane. Tedy bohatě si stačí zaplatit PS+ a máš tam 2 hry na PS4 zdarma. Ano, zatím jsou to většinou hříčky, ale postupem času se to bude jistě zlepšovat a i to zabaví, takže pro člověka, který hraje svátečně, ty dvě hry (s PS3 4 hry) měsíčně si bohatě vystačí. Tedy takto lze velmi levně hrát celkem dost věcí... -
PCčkari a Konzolisti si mají fakt co vyčítat.
Ať si hraje každý co chce a na čem chce. Ale ne tady se budeme hádat jestli je lepší PC a Konzole místo toho aby se řešilo, že vydavatel "NextGen" titul jak ho sám prezentuje pěkně oje***. Na PC víc na PS4 možná méně.
Ti nechci říct, že je to úplně špatná hra, ale nějaká pecka ja Ubisoft prezentoval, to teda není. A štve mě, že věci které byly v podstatě už před 10 lety standardní, tak ve WD najednou chybí nebo nefungují.