Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako kdyby na konzolích warez neexistoval. X360: http://postimg.org/image/hpnmowdp5/ PS3: http://postimg.org/image/hb1tfjk7h/
    Stejně tak dopadne Xbox One a PS4.
  • Tuhle honbu za realismem jsem nikdy nepochopil - stejně to nikdy jako realita vypadat nebude a pokaždé poznáme, že je to počítačem vytvořená grafika. Já hraju PS3 verzi a jsem spokojen. Až to otočím a pořádně prošmejdím, prodám hru do bazaru a hodím nohy na stůl.
  • Jojo, tu myslim. Ja vim, lidi, co chtej hrat diablo na chatě, jsou z toho smutní *1*
  • A tohle zase jistě nějaký "PC master warez race".
  • Myslíš ta kvalita, která potřebuje mít stálé připojení a proto doteď nejde warezit a proto má těch 13 mega kopií?
  • Hry na pc nikdy nebyly levnejsi. Nabidka her na pc nikdy nebyla vetsi.
    Ceny novinek na konzole, to je vostuda *9* ALe zas cena samotne konzole je super!
  • Diablo 3 - pres 13 milionu prodanych kopii (bez datadisku) na pc. Kvalita se prodava dobre *5*
  • Není to o PC a konzolích ale o lidech...A ti jsou v téhle zemi debilní...A to taky protože mají nízké platy a všechno kolem je draé jak všude jinde ve světě.. *13*
  • Pan Olejnik by se mel nad sebou zamyslet, co clanek to balast. Neobjektivni a nic nerikajicim soupisem kecu, ktere neznalemu zamotaji hlavu do polopravd a pololzi. Takovemu cloveku by melo byt zakazano psat clanky a maximalne ho nechat prispivat do diskuzi, jelikoz tam se jeden takovyto nazor ztrati.
  • No na macovi si moc nezapaříš, i když teď přes steam začali vydávat hry i na mac, ale dost se omezuješ žánrově, jestli tě nebaví strategie ani adventury tak nemáš co řešit, ale barbarství hraní na kompu rozhodně není, já mám kompa na všechno a na win jsou mnohem lepší stříhací programy. Navíc třeba hlavní důvod proč si lidi kupují mac(pominu-li povrchní design) - všemi do nebe vychvalovaný garageband (nechápu proč, asi proto, že je tak primitivní) se dá i bez emulace nainstalovat na windowsy, věř mi že kdyby si nebyl odkázaný na rodiče a platil ze svého, že si rád koupíš radši mnohem výkonější pc za zlomek ceny maca a zbyde ti i na konzoli
  • To samé Crysis. Nejlepší FPS posledních let, exluzivita na PC a ty nuly to všechno zpirátili. Žádná úcta nic, prodeje Crysis okolo mega, totální fiasko. PC=bahno.
  • Tyhle diskuze, bych archivoval ! Až tu bude za 10 - 15 let platforma, která bude hybrid mezi PC a konzolí, tak tyto články budou opravdu vtipné, a naše děti se nám budou smát. A bude jendot jestli to budeš pouště na multi funkční zdi či jiného. Či příjde generace zcela 3D pohlcení ale to bych viděl tak za 20 - 30 let, aby to měl každý doma (jestli se to vůbec vyplatí firmám - to jako na způsob google brýle)

A jinak PC nikdy nezmizí (možná, až binární binární soustava bude nahrazena jinou maatematikou atd. tak PC se jen změní, ale stále bude fungovat, jako hlavní výpočetní zdroj. A to scifi není).

Jen se nám to rozdělí: PC - složité výpočty,předpovědi pokusů, je toho milion + 1 věc *2*
    A hry budou prostě nějaký mix všeho *1* *1* a základ bude opět v PC. To je jedno na čem hrajeme, ale vše má základ v PC a ten v naší současné matematice atd. Tak se tu hádejte dále.
  • eStar
    go: Osobně by se mi nejvíc stýskalo po EVE a po strategiích obecně.
  • Taky jsem čtenář dvojitého D. DD je nejlepší magazím a je hodně objektivní. Nic tam není lež a jsem taky jeho věrný stoupenec.
  • Dlouhpo jsem byl PC hrac a po letech jsem presel na konzole konkretne PS4.Ps4 stoji i s W:D neco kolem 11000 tisic.Tak aby to na PC vypadalo detailne jak na PS4 by jste si museli hoodne priplatit a ted s obchodni strany.Asi tak 50% hracu si tu hru radsi stahne nez koupi,coz ten samotnej vyvoj nezaplati,samo ubi napsalo,ze by bez konzoli nedelalo AAA hry,a dukazem je toho posledni GTA,popravde to na PC nevyjde protoze si to vetsina
    lidi stahne.
  • Takže když to srhnu poměr cena / výkon / výdrž je neskutečně, ale neskutečně lepší u konzolí. A je jedno jak dobře člověk umí sestavovat vlastní pc sestavy kvalitnější než nabízené předpřipravené sestavy v obchodech.
  • Neserte mě tady, nebo si vymáčknu jebáky a všechny vás tu zaplavím...
  • To si děláš srandu? Konzole je předražená co se týče výkonu? :D:D To je vtip? Jestli si koupíš PC za 10 000, které ti vydrží 5-8 let a od začátku do konce ti bude zvládat hry na maximální detaily, tak bych opravdu rád věděl, kde nakupuješ. Asi v nějakém kouzelnickém obchodě nebo ve snu.
  • Mart9
    Je to hodně o zvyku, dlouho jsem hrál NHL i FIFU na klávesnici, pak jsem si ale pořídil gamepad, naučil jsem se na něm a teď na gamepad u těchto her nedám dopustit. Ovšem hrát na něm nějakou střílečku nebo strategii, to je velmi komická představa.
  • Nevim no...nemám sebemenší problém na PC. ...Navíc užít si hru na konzoli? Ses posral v kině ? kdo má na těch analogách mířit....zlatá myš.. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit