Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo uklidnuj se dál, to jediné ti zbývá...
  • Dobře to pc-rasa vyvolených tlustých tupců nezvládá, hoši slyšite pouze pravdu, pravdu, pravdu. Smiřte se s pravdou, s pravdou.
  • TheGGG
    pořád brečíme, protože hra na konzoli za 10 000,- jede líp než na komplu za 30 000,-?
  • Tak tyhle problemy byli vždicky z kazdeho konzoloveho portu ono kdys nekdo vyroby totalne osekanou hru aby to chudinky konzole aspon trosku zpustili a pak tam proste narve tunu grafiky a vyda to pro PC a divy se ze se to vsem seka.

Moderní konzole se zacinaji podovat PC vyc jak drive nechapu proc hru neudelaj poradne pro pc a na konzole ji nevydaji z utlumenyma detajlama ....

JO uz sem si zpomel protoze konzole je kus predrazenyho plastu a nikdo nechce prece kupcum ukazat ze vyhodili hromadu penez za neco co spusti hry na low-medium detajly

CO realne PC hry jsme jiz vydeli jsou to hry na ktere NVIDIA vydava Extra packy z teselacnima mapama a Ultra HD texturama takovy Upraveny Crysis 2 byl skvost

Realny PC hraci opravdu nad Watch dogs nebreci spise se smejou tomu jak nekdo muze neco co je od zacaku vydavano pro konzole ocekavat jako AAA tytul....
  • VergiliusGrey
    Go: Já DS1 hrál a docela dlouho. Co se týče soubojů je to super hra, která má férovou obtížnost + má pěknou atmosféru. Ale já radši prozkoumávám otevřenější svět než ty koridory v DS1 a potkávam zajímavý postavy s pořádným příběhem na pozadí. Takže pro mě Witcher 3 a Kingdom Come dobrý, ale DS asi ne.
  • Mám rád hry na reálných podkladech. Radši barevnější, hezčí na pohled, protože u hry se chci bavit a ne koukat na nějaké hnusáky. Do obýváku bych si taky nepověsil fotky rozsekaných lidí a zombíků. Problém je v tom, že hry financují starý dědci, který si myslí, že čím je hra brutálnější tím se to dětem bude víc líbit.
  • Možná si to zkus zahrát a ne jen koukat na videa a věnuj jedničce tak 100- 150 hodin a zjistiš, jak je to propracovaná hra do sebemenšíh detailů, ale co bych ti vykládát.
  • Tak pospíchej hrát svého asasínka tvl..
  • VergiliusGrey
    Ono DS není pro každýho a to nemyslim z hlediska obtížnosti. Ne každej je spokojenej jenom s mlácením potvor a bossů po hlavě.
  • GTA V a AC IV to jsou asi jediné dobré hry za poslední rok.
  • TheGGG
    Klid PC MASTER RACE hlavně klid
  • Aha, a co že mi má tento článek dát? Jo mám se naštvat jako ta banda ostatních idiotů a začít se tu hádat, co je lepší? No výborně, ale příště by bylo lepší si jít léčit komplexy nějak jinak.
    Tento článek je hnůj a jeho autor "Console Saint Race" smrdí.
  • eStar
    No jo, port pro PC se nepovedl, rozesmáli mě však některé příspěvky v diskuzi které pohřbívají PC hry. Hry které mám v tuto chvíli nainstalované a které hraji: EVE Online, Europa Universalis IV, Wargame: Red Dragon, Arma 3. Myslím že zánik her na PC je v nedohlednu. *4*
  • TheGGG
    nemáš na to?
  • TheGGG
    Hry nejsou? Ale prosímtě, dobrých her je fůra, ale ty budeš jeden z těch zapšklích hráčů co maj moc práce nadávat na všechny dnešní hry aniž by je vůbec hráli. Doporučuji GTA V *1* Fakt luxusní pařba, mulťák se hraje do dneška. Hry co jsi vyjmenoval kritizovat nemůžu, protože jsem o nich v životě neslyšel. Jinak Wolf. taky luxus. Ten Titanfall či co prý taky ujde. Jak mi dorazí ps4 chystám se na Infamous a killzone. Nový DS a Castlevania taky luxusní. A to jsou jen hry na který jsem si teď vzpoměl, ale i tak je pořád co hrát *14*
  • Aha ty asi myslíš Dark Souls... Tak to bych nehrál ani zadarmo :D.
  • geforce experience mi nijak disk nezatežuje
  • TheGGG
    ti co mi dali mínuska, zajímalo by mě na jaký detaily a s jakým fps pojede witcher vám *1*
  • jak dlouho mají staré konzole stejný hardware?
    zkus tu hru spustit na stejně starém počítači. Proto to vypadá na starých konzolích, tak jak to vypadá.
    a pochybuji, že vývojáři dělali pc verzi z verze na staré konzole.
  • Právě problém, že žádné pořádné hry nejsou. Jinak teď aktivně TMUF, Drakensang online a občas do toho nějaké ty hry co se dohrajou za pár desítek hodin. A teď se chystám s brácho zahrát Age of Empires 3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit