Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvela hra, vsem doporucuji. spousty obsahu a zabavy :)
  • kdyby nebylo uPlay byla by Watch dogs i znacka kvality
    • Souhlas, Uplay mi taky nesedi, Steam bych snesl.
  • od začiatku hra vypadala divne ale keď sa to rozbehne je to celkom dobra hra , len škoda že na PC to spackali hra trhá pri jazde a hrač ju nutený si znižiť kvalitu hry čo nie to to prave dufam že to opravy nejaký patche ta hra si to zasluži ovladanie aut je citiť nie je to GTA len škoda že sa tak neovlada bola by tato hra lepšia ako GTA čo sa týka života v meste
    • GTA jsem hrál hned po jeho vydání a dohrál za 3 odpoledne. V první chvíli jsem byl celkem zklamaný, přišlo mi to krátký, sice zábavný, ale takový plytký a s nulovou znovuhratelností. Ale ted, zhruba po půl roce, když to hodnotím zpětně, tak ta hra v mých očích neskutečně stoupá, jelikož mám plno vzpomínek, jako třeba když jsem se poprvý dostal do tý savany (zatím nejhezčí ztvárnění tohoto prostředí ve hře), nebo když jsem jen tak sedl do auta, abych si projel celej svět kolem dokola a poznal každý kus mapy...
  • kennyB
    Teda, tady je zase nablito *1*
  • ja to nehrál ale co mne treba odradilo je že jsem četl tady v diskuzi že policie nejezdi po meste ale se spawnuje na miste zločinu - čili nechtelo se jim programovat AI. Na takhle vyhypovanej AAA titul docela zavaznej nedostatek.
    • Výjímečně na ní narazíš,ale ono to dává smysl v tom že je město monitorovaný tim systémem ---> nejsou potřeba hlídky.
      • Jack1947
        Beztak tam funguje jen a pouze jako zdržení , na padouchy nelogicky neutočí a hráč nemá zapotřebí aby mu protahovala některé mise. Co já bych se rozčiloval že , mám to dávno zasebou a vzpomínat na to tolik nebudu. *4*
  • největší počet zklamaných lidí...simulátor nudy :X
    • Pokud je pro tebe tahle hra simulatorem nudy tak si nedokazu predstavit co vlastne hrajes.
      Taktez rozhodne nesouhlasim s tim ze se jedna o hru s nejvetsim poctem zklamanych lidi. Osobne me tahle hra odrazovala a nechtel jsem si ji poridit ale dostal jsem ji jako bonus ke koupi nove VGA a jsem vic nez mile prekvapen, hraji ji intenzivne uz nekolik dni a prakticky nestiham a nevim co v ni delat driv. Uz jen napor multiplayerovych aktivit te nenecha poradne nic dodelat.
      Jedinym minusem jsou vetsi HW naroky na hrani ve vyssich detailech a na ultra, coz me ale s GTX 780 Ti az tak netrapi, ostatni hrace by ale mohlo.
      Osobne hru velmi doporucuji.
    • *1*
  • MARTASLJ19
    Túto hru už nič nezachráni pred ostudou. Keby namiesto toho hypu radšej vložili energiu do samotnej hry.
  • Pro mě nepochopitelné *8*
    • Asi to kupují zoufalí konzolisti, protože na "next gen" stejně bohužel žádná pořádná (lepší) hra není. *13*
      • kennyB
        Ty děláš, jako kdyby na pc vycházel jeden desítkovej titul za druhým *1*
        • Na PC si jaksi muze kazdej zahrat temer vse za celou historii - tedy desitky tisic her. Jak rozchodim na PS4 gamesky z PS3? Aha, nijak ... Jak rozchodim na Xbox One gamesky z 360? Aha, taky nijak ... o starsich ani nemluve. PCckari nemaji duvod kupovat aktualni srajdy ...
          • Nojo, já zapoměl, PCčkáři jsou vlastně ta hrdá platforma, která se nepodvoluje mainstreamu a nějaké konzolové hry vůbec nepotřebuje.
          • kennyB
            Proč si většina nechává PS3 nebo X360??? Aby si mohli zahrát starší hry. Ten tvůj komentář nedává smysl.
        • No vždyť ano, na PC platí, že co hra jen pro PC, to pecka o které se bude mluvit nadosmrti. (sarkazmus)
          • kennyB
            Svatá pravda *1*
      • Spis bych tipoval, ze to kupuji zoufali pcckari jako horsi nahradu za GTA V....
  • Čím větší hype, tím větší hate... Kdyby tu hru nevydal Ubisoft, ale nějaký nezávisláci a nemělo to takový promo, tak by to tihle hateři vynášeli do nebes.
    Tu hru jsem si nepředobjednával, počkal jsem až na vydání ... a ve stručnosti se u toho parádně bavím, takže za mě palec nahoru.
    Že to není optimalizované? Přes deset hodin hraní a dva menší bugy, nevidím problém.
    • Vrook
      Ano je to logický, pokud někdo utratí bambiliony dolarů za to, že ti nalže, jaká bude hra revoluční next gen dosud nevídaný kvality a ukáže ti záběry z graficky úplně jinak vypadající hry, a pak vydá naprosto průměrněj "3xA" titul, v podstatě vo nic lepší než třeba poslední Assassins Creed, tak se lidi budou vztekat. Jestli se u toho bavíš nebo ne je irelevantní.
      • Jack1947
        Evidentně se u toho lidi asi "baví" jinak si to nedovedu představit nebo byli vážně tak hloupý a šli rovnou do DED-sec edice? tyto lidi a i ty ostatni (COD,BF) podporují vydatně herní průmysl (negativně).
        • MikeiXX
          Proč je koupě CoD nebo BF negativní pro vývoj herního průmyslu?
          • Jack1947
            Právě... jenže já nemluvil jen o singlu ten byl až do BO2 celkem hratelný... ano věc názoru ale neškodí když se názorů sejde víc ostatně by měli hry jaké se budou prodávat určovat sami hráči a né mainstrýmová nátlak od vydavatelů Pozérství a kecy to není. Hrál si GHOSTS? tady ten propad včetně příšerné přehnané optimilazace zdaleka největší v sérii.
          • Jack1947
            COD ( opakujicí se pakárna) BF ( nedorobená hra, která má problémy i pár měsíců po vydaní) co je na tom pozitivního si domysli sám. Jinak tě předem upozornuju jestli se jedná o fanboyismus tak nemá smysl vést diskuse.
            • Pokud te enco takovyho bavi, tak to svedci o jedinem - nedostatcne prokrvovanem mozku. ne ze by takovych nebylo hromada ...
            • MikeiXX
              To je ale věc názoru. Já jsem třeba Modern Warfare 1-3 dohrál nedávno, na starém notebooku, v ultramalém rozlišení a ošklivě grafice, ale…bavil jsem se u singlu náramně. Je mi úplně šumák, že se opakuje mustr, zábavnost se dostavila vždy hned u první mise. A že někdo říká, jaké je to příběhové klišé, jaký je to koridor, jaká je to stagnující série… No a co? Jsou to jen kecy a pozérství. Miluju point and click adventury a ty se od těch nejlepších 90. letitých lucasartsovských taky kdovíjak nezměnily (kromě scénářů a grafiky samozřejmě) a je to špatně? Vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit