Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs prodala 4 miliony kopií a zažívá nejlepší start nové značky v historii
4.6.2014 | Aleš Smutný
163 příspěvků
-
Bez toho hypu by to bylo mnohem cennější. Takhle to bude ostuda, když se neprodá alespoň 10 milionů.
-
Zaslouzi si WD 4m prodanych kopii? Ne. Nicmene gratuluju. http://i.imgur.com/ZYKBr.gif
-
4 mega a z toho jsou 2 mega lidí naštvaný a zklamaný. Ale jak už bylo řečeno, dvojku si zahraju rád a to by bez oveček nešlo. Takže bééééééé teda dík
-
-
ja pujdu až do trojky, dvojka ješte bude podle mne takova nevyzráta. ale napotreti to bude pecka
-
-
Pro mě je nepochopitelný ten extrémně kritický přístup k této hře. Marketing se Ubisoftu povedl, brand je maximálně zpeněžený a upřímně, ta hra není vůbec špatná, ba naopak! A jsem za ní moc rád, že má takové prodeje. Nevím, co každý čekal, jestli nějakého GTA killera apod.?
a btw. už vůbec nerozumím těm kritikům s nadupanými stroji, kterým to nejde a kritizují optimalizaci. (viz. i problém u ženy, která zde hru recenzovala) Na 90 % je stejně vina mezi židlí a klávesnicí. -
-
Právě že marketing Ubisoft vůbec nezvládl. Neumějí novinky o hře správně a v dobrých intervalech dávkovat, opakují jedno a to samé a mnohdy zmiňují i zbytečnosti (v Chicagu je tolik a tolik kamer apod.), které hráče do vydání opravdu nemusí zajímat. A také lžou.
Máš cca dva měsíce hrobového ticha, o hře ani zmínka a pak během jednoho měsíce rovnou tři novinky, z nichž dvě obsahují "nová" videa a "nové" informace. Tomu říkám dávkování jak se patří... -
-
Asi žiji v jiném světě, protože v běžném světě, když se prodá takové množství hry, tak je marketing skvělý. :) Více k tomu netřeba říkat, je to irelevantní.
-
-
Kazda "prehypovana" hra vyvola i vlnu kritiky. WD rozhodne neni spatna hra, ale ani zadny zazrak - a to po herni ani graficke strance (coz vzhledem k narokum docela zamrzi). Co se optimalizace tyka, tak treba mne + dalsim dvema kolegum z prace se to cuka pri jizde mestem (navzdory fps, ktere se drzi nad 50) a pocitacem to opravdu neni. Tohle ale snad opravi patch, na kterem se pracuje.
-
-
Jasně, mně jde spíše o to šílené "hejtování", jaká je to bída. Úplně typická osmičková hra s obrovským potenciálem do budoucna.
Mně se tohle cukání v autě dělo jen v případě, že jsem fungoval na 4GB RAM. S upgradem na JEN 6GB cukání ve měste zmizelo. Jenže tohle tvůrci avizovali, že na 4GB to nepůjde, tudiž to nejde brát jako negativum. A i většina známých funguje v pohodě. Nevím, jestli to je jen náhoda… -
-
V RAM bych problem nevidel... ja mam 8 GB (z nich hra a system sezerou cca 6) a hra mi bezi z SSD. Cukani neni nic strasneho, ale plynule to proste pri jizde mestem neni - maji asi nejak divne vyresene loadovani mapy. Hraju s nastavenim textur na ultra, zkousel jsem high, ale to nemelo zadny pozitivni efekt (podobne snizenim ostatnich nastaveni jsem akorat dosahl zvyseni fps z 50 na stabilnich 60, ale pri jizde to cukalo uplne stejne). Co se tyka graficke pameti, tak hra sezere cca 2,5 GB... takze tam taky problem nebude. Mam klasickou gtx 780 a na stejne chovani si stezovali kamosi na gtx 780Ti. No uvidime po patchi...
-
-
zkus se podivat na procesor, tam bude problem
-
-
-
-
-
Věřím, že minimálně PS4 a XONE verze je dobrá až na tu spoustu bugů a nelogických věcí (voda z hydrantu, která teče skrz auto, vlak, který zastaví z plné rychlosti hned na nulu atd.), které snad opraví patch.
Ovšem PC verze je momentálně pro vysoké procento hráčů téměř nehratelná.
Můj počítač patří spíše do slabší střední třídy: AMD Athlon X4 750K quad core procesor
GTX 650 OC 2gb,
Ram 8 gb.
Hraji v poměrně slabém rozlišení 1366x768.
Chápu, že takovéto otevřené a živé město si vybírá svou daň na výkonu, ale aby se hra takhle kousala i na střední detaily bez AA a ambinentní okluze to už je celkem humus vzhledem k tomu jak ta hra na tyto detaily vypadá (v jediných částem, kdy mi hra šlape jak hodinky je v koridorech).
Tímto chci říct, že pokud si zákazník koupí produkt za plnou cenu (kupoval jsem za 1 199 Kč), tak by měl dostat kvalitu hodnou ceně.
Těmahle podpásovkama na hráče si vývojáři sami způsobují, že hráči sáhnou raději po pirátské verzi, která bývá mnohdy mnohem odladěnější, než originální verze (viz Uplay). -
-
Slabší střední třída? Kde žiješ, to je nepoužitelný šrot. Máš Fabii HTP a stěžuješ si, že ti na dálnici ujede každý Mercedes. Prober se člověče, máš low end kartu nepoužitelnou na nové hry + starý pomalý procesor.
Takový jako ty miluju, šmejd pc a brečí. Kup si normální stroj a nebo konzoli, když na to nemáš a přestaň tu psát takové voloviny, to mě vytáčí. -
-
No úplně šrot to není, ta grafika náhodou ujde. Problém bude ten Athlon, ten to musí brzdit
-
-
-
IMHO San Andreas je mnohem lepší příklad městský akce než GTA IV, minus grafika samozřejmě.
-
Nápad dobrej ale než to dožene GTA to bude ještě trvat dva díly minimálně....Nicméně ta zabugovanost je opravdu frustrující...(Kord když si přinesete hru domů natěšení a spyware uPlay nejde pustit to je opravdu moc...)
-
-
Uplay taky moc nemusim ale jeste ani jednou se mi u WD nestalo ze by nesel spustit Uplay.
-
-
Aneb herní svět se v pr*el obrací...
-
Má víra v lepší zítřky u her zdá se navždy umřela. Minimálně u Ubisranců. *13*
-
-
Tak toto je tragedie pro cely Ubisoft. Jack uz nebude stahovat jejich hry! Hruza, ktera bude jiste doprovazena masivni vlnou propousteni v Ubisoftu. *1*
-
-
Hahahaha!!! Tak tymto komentarom si to totalne zabil, cece! Konecne ma dnes aspon nieco naramne pobavilo *1* *1* *1*.
-
Moment, já jsem neřekl že s nimi končím (to bych neměl co hrát) jen že už od nich )asi) nic moc velkého (mimo AC to snad nezvoraj *16* ) asi čekat nemůžu no. *3*
-
-
Uf, no jeste ze tak... nastesti jsem Te spatne pochopil *1* .
-
-
F poho, ja už jsem zvykly že jsem místami nepochopen. *3*
-
-
-
-
Je to určitě děsně mrzí když za to stejně neplatíš
-
Na základě téhle hry? :D Jen mamlas od ní něco v posledních měsících očekával.
-
-
Mně se hra líbí a baví mě. Dvojka tedy bude, fajn. Ubi si mě trošičku získává. AC4 bylo dost slušné. Teď tohle. Ještě aby FC4 bylo lepší než nudná 3ka (nějak mě to bloudění po ostrově a nudné zabíjení zvířátek nechytlo).
-
-
Řekl bych, že AC4ka je ve všech směrech dál, než WD. A ani nepotřebovala takový hype.
-
+1
Obecne mam docela hodne rad hry od Ubisoftu, at uz to byl treba prvni FarCry (novejsi uz me moc nebavily), nebo Splinter Celly a AC, jsem spokojen. -
-
Srandovni je ze FarCry 1 nedelal Ubisoft, ale Crytek.
-
-
Sranda je že asi nevis jakej je rozdíl mezi vydavatelem a herním studiem
-
-
Kdyz budu mluvit o WD,AC,SC tak ty delaly studia Ubisoftu, ale Crytek neni pod Ubisoftem.Uz kvuli slusnosti vuci vyvojarum by to chtelo rozlisovat.
-
-
-
Old gamer ty seš snad nastrčenej Ubisoftem ne? :-) Zdá se mi, že nenávist vůči EA už tak nefrčí, tak se hateři rozhodli nadávat na Ubisoft. Kdo bude další? Já se těším, až si zanadávám na CD Project po vydání Zaklínače 3, který taky nenaplní očekávání, to se vsadím..
-
-