-
A to je taky fakt...ale Niko byl válečný veterán se smutným výrazem ))
-
ano, protože řídit se podle bandy haterů, trollů a ret*rdů z metacritic je lepší než se řídit profesionálnímy názory recenzentů. Jako sorry, ale když vidím že si na metu někdo založil účet jen aby dal 10krát po sobě 0/10, nebo dal 0/10 všem hrám z konkurenční platformy, či dal 0/10 všem hrám z nějaké herní série, tak mám vážné pochyby o inteligenci tamních users. Na steamu se ještě uživatelskými recenzemi dá jakž takž řídit, protože člověk alespoň vidí jestli "hodnotitel" danou hru hrál, ale na metu, kde se to hemží uživatelskými recenzemi typu: booooooooring 0/10, nebo shiiiiiiiiit 0/10, to fakt nemá žádnou hodnotu.
-
Mně se líbí jak zdejší diskuzní experti nepolemizujou s textem, ale číslem. *1*
-
Tato hra si zaslouží 4/10 a to nemluvím o technickejch problémech, ale o samotné hratelnosti, která je v mnoha ohledech daleko horší než gta3. Rozhodně se neřiďte recenzemi co si přečtete tady, nedávají smysl...
-
Člověk se má řídit především podle vlastního úsudku. Poskládat si informace dohromady, i v řadě recenzí bys měl být schopný vyčíst, zda se ti hra bude líbit nebo ne. A úplně ideální je si pustit na internetu nějaká gameplay videa, kde uvidíš průchod nějakou misí, co se tam dá dělat a tak. Na základě toho všeho by měl hráč být schopný si hru ocenit, za kolik by mu stálo si tohle zahrát. Samozřejmě řídit se číselným hodnocením je hloupost, protože to číslo nevyjadřuje, jak se ta hra má líbit všem hráčům, to je jen jakési pseudovyjádření obecné kvality titulu, což ještě neznamená, že tě ten titul bude bavit...
-
"Později tvůrci HW požadavky zmírnili, ale záhy po vydání se ukázalo, že ani GeForce 560 hru na Ultra detaily nezvládá."
To je ta 560ka takové dělo? -
Na hraní her je dětský koutek.
-
Pes, který štěká, ještě není uvařen.
-
Mne je teda ďaleko sympatickejší Aiden než pričmudlá socka zo Srbska so svojim prihriatym bratrancom.
-
Podle obrázků a videa je evidentní, že je to sračka, takže za mě 2/10, ale k věci...
Jenom jsem chtěl říct, že recenze je IMO výborně napsaná a doufám že autorka dostane v budoucnu více prostoru. -
Prostě na hraní her je konzole. Tečka.
-
Jestli takhle ma vypada nextgen tak to potes koste, tehle hre to natre i Mafie, a Gta 4 pusobi proti tomuhle nextgenu jako hra z jine planety. Vsem co hru obhajuji, ja vyplaznout 1300 za takove paskvil taky se snazim si nejak tu investici obhajit. *1* Hodnoceni uzivatelu na Metacritic je jasny ,i kdyz objektivni taky uplne nebude.
-
kamrád třeba dodneška hraje fotbal i hokej na klávesnici a nikdo mu nedokáže vysvětlit, že pokud by se naučil na joypadu, tak by neustále neprohrával (s námi, AI občas porazí)
ale možná je to tím, že je lama :-) -
To jamo znamena ze kdyz se regnu tak moje komenty budou mit vetsi vahu? To je asi jako kdybych rekl ze kdyz pises slovensky a nemas na to abys psal cesky.. Jinak me nemusis poucovat o tom co hate je nebo trolling, proste ten comment byl trapnej.
-
Pri hrach ktore su aj na steame sa skor spolieham na recenzie od hracov. Len viac nazorov vie povedat co je hra zac a recenzie na game weboch mi nikdy nepovedali co je dobre a co nie. Tu to recenzuje jeden clovek, on moze mat svoj styl hrania a ten aj presadzuje. Ked recenziu napisu hraci a vacsina sa zhoduje na rovnakych chybach tak mam lepsi obraz o hre. + a - taktiez.
Horsie to je u hrach ktore tam nie su. -
je to trošku překombinovaná hra ale mne se líbí
-
Prednost maju predsa hry z indie
-
Stejna znamka jako Metro Last Light ktery sem 3 krat dohral. Bravo, opravdu ste na Watch Dogs nenechali nit suchou. Ach jo podle ceho uz se ma clovek ridit pri nakupu her? Podle recenzi to totiz nejde.
-
tak to je fakt umenie :D
-
Ja Gamepadem na PC odehrál celýho Wolfenstein: The New Order.