-
U téhle části recenze jsem se opravdu začal smát. Připomnělo mi to jednoho známého, který brečí že mu na 5 let starém dvou jádru nejede Battlefield 4 :-D
-
Jouda nebudes az pochopis, co tim basnik chtel rict.
-
Jedno moudro se sem přesně hodí. Vždy očekávej to nejhorší a nebudeš zklamán. Tolik asi zatím k Watch dogs
-
Ještě si dej pár dalších smajlíků a poplácej se po rameni. Si vážně ostrý jouda, taky bych chěl být jako ty *14*
-
Ty víš jak se mu bude spát? No nevím co ty si za uchylného kněze.
-
Aha, takže když budu hru kritizovat, tak nebudu průměrnej jouda??? *8*
-
Tak když můžeš joystickem (prakticky dvouma) ovládat postavu v FPS, tak proč né volantem? *1*
-
To že se dá takový výběr najít v každé hře neznamená, že bychom nad tím měli zavírat oči a brát to jako standart.
-
Taky už jsem takové viděl:-D
-
:D
-
Jsem zvědavej, jak volantem budeš ovládat postavu při chůzi *1*
-
Já si gamepad koupil už před nějakou dobou ... ale prostě není to zařízení pro mě. Ale u WD ho mám připojený a na to ježdění autem je super ... Ale na část hry, kde běháš na nohách to prostě není nic pro mě. Je to jako bych hrál FPS na blbým joysticku. Jediná výhoda je jeho analog na chůzi .. ale to se dá bez problému nahradit gameboardem, které mají analog vlastní. A na myš co se přesnosti míření prostě nemá.
Ale to nějak není omluva pro nefunkční ovládání na klávesnici a myši. Prostě to je něco co má být funkční ... pokud vydáváš na platformu, kde je klávesnice a myš převládající herní ovladač. Je to asi jako bych na PS, nebo Xbox vydal hru, která nejede pořádně na gamepadu a onlouval to "Buy keyboard and mouse you stupid gamepad fags!" -
Ač jsem prostého původu, mám alespoň jistého otce. U vás je to pane Kristus... přeci jen opředené rouškou tajemství.
Nicméně hru s dřevem, hřebíky a kladivem (stejně jako jakoukouliv manuální činnost) i tak doporučuji. Člověk při tom přijde na úplně jiné myšlenky. A když se to dělá pořádně, může to být pro někoho i velmi povznášející. -
Jsi hlupák. Každý, ať hraje na tom, na čem mu to vyhovuje. A hrát na gamepadu, "LOL", volant *7*
-
jezdit auta gamepadem? *8* Volant FTW
-
Problém téhle hry vidím v nevyužitém potenciálu a doslova zkurveném jízdním modelu a osekané grafice. Rozhodně i když se snažím sebevíc, tak grafika se nedostane na slibovanou v E3 prezentacích. Problém té hry je prostě to, že přes gigantický marketing se jedná o mírně nadprůměrnou hru, která má skvělé prvky, ale nedotažené do slibovaného konceptu. Nejvíce humorné mi přijde, když to napálím s motorkou do náklaďáku a nejenom, že neumřu, ale málem odhodím náklaďák. To mi přijde ksakru pitomé. Co na tom, že je skvělé, když zvednu bezpečnostní prvky silnice a auto, co mě pronásleduje to do nich napálí. To je skvělé, ale celkově to kazí hru jako takovou. O destrukčním modelu aut ani nemluvně. Ano poznáte, že se tam prohání Shelby, Mercedes, Chrysler, Fiat, Ford a další značky. Proti modelům nemůžu nic říct, ale když se prakticky všechny chovají stejně, řízení z jiného než pohledu řidiče je strašné, tak je něco hodně špatně. Ta hra měla obrovský potenciál, který Ubisoft zabil virem UPlay a blbostma, co kazí celkový dojem z jinak docela pěkně zpracovaného města. Ta hra si zaslouží pozornost, ale koupě? Možná tak ve slevě, protože i přes ty chyby vidím, že můj spolubydlící je z toho na větvi a smaží to v kuse s kamarády.
-
A co tim chtel basnik rict ?
Ale pokud si to ty na fotce tak to mluvi za vse. -
Tyvole, ted jsi mu to nandal tak, ze asi tyden nebude spat.
-
fanboys jsou tam taky, pochopitelně jen další důvod proč hodnocení nevěřit.
-
takovejhle hnidopišskej výběr by se dal najít v každý hře , jenom tady je to víc vidět jako je to openworld