Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    zas vyšla nějaká nová moba či co *1* jak vypadaj všechny stejně tak sem ztratil přehled
  • fallanga
    Hra mě dost bavila, ale rozhodně to není žádný velký skok dopředu jak se nám snažil Ubi namluvit.
  • Veskoslav
    No ono některé moderní granáty využívá elektronickou rozbušku, takže zase taková hloupost to není v celkovém pojetí ve hře.
  • Blue.Shark
    Nerd=One whose IQ exceeds his weight. To se o tobě říct nedá, viď? *7*
  • Víš proč už není žádná G14, protože G13 byl takový fail, že to nikdo nekupoval, jelikož nikdo nemá rád hybrid. Klasik si koupí mustanga s benzínem a ne nějakou hybrydní svini. To samé G13 neumí to nic pořádně.
  • XXHUGOXX
    Asi prvá recenzia od ženy na AAA hru, akú som tu videl. *4
  • Stejna sablona porad a porad dokola a lidi to porad kupuji po milionech, pritom to neni zabava ale otrava a milion collectibles kteryma si nahoni hraci dobu o 90%
  • Ano, konzolovou hlavu a zabugovanou patu. Ne diky, konzolefagu, tak ubohy ovladani na pc fakt nepotrebuju, mam stovky jinych kvalitnejsich her.
  • kennyB
    Nejsem kret.n, abych psal to samé dokola *7*
  • Django_cz
    WG hraju a rozhodně se nenudím. Je fakt že to pařím na PS4, takže mě minuly neduhy PC verze. Hra má samozřejmě nějaké mouchy, ale hratelnost je více než dobrá a splnila mé očekávání. Další DLC popřípadné patche hru ještě více zatraktivní. Koupě nelituju
  • Je trochu smutné očekávat dokonalejší zážitek až od pokračování. Pokud Watch_Dogs opravdu působí jako začátek série, je to trochu laciné a sráží to v mým očích hru do oblasti "snaha byla, snad příště". Takové hry (ani filmy, ani knihy) mě nezajímají.
  • walltar
    Já myslím, že ve hře ve které se můžeš hacknout do ocelové trubky už granátem nepřekvapí ...
  • Jasne dneska s iphonem nahackujes vsechno ale musis mit oblecek z assasins creed.
    A kazdej druhej negr z gheta tam ma skrytou kameru.
  • walltar
    Nemluvím o klávesnici ... mluvím o zařízení, jako je G13. Má vlastní analogový ovladač ... který využiješ na pohyb. A do druhé ruky myš, kterou využiješ na míření. Tím pádem využíváš výhody obou zařízení ... jak přesnost myši, tak analogové ovládání pohybu gamepadu.

Nebo mě chceš vážně tvrdit, že analogový ovladač je lepší na míření, než myš? Nebo na ovládání kamery při jízdě autem. Nebo na ovládání menu ... Vážně tohle chceš tvrdit?
  • Opet nechapes, consume mluvil o fanboys co se vztekaji u kazde fakty podlozene kritice, skoro jako ty nad jeho reakci. *3*
  • Skyrim je mnohem větší sračkaa, tohle má aspoň trochu hlavu a patu.
  • MidnighT91
    Na těchle videích je vidět jakej je ta hra AAA odpad...
  • iNade
  • kennyB
    Raději zůstanu joudou a obrázek si o hrách budu po vyzkoušení dělat sám a ne poslouchat něčí kritiku a tupě ve stádu s ní chtě nechtě souhlasit *3*
  • Chim
    Skyrim alespoň nebyl 3rd person

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit