-
Apu od AMD puso, lowend zustane lowendem, najdi si ty tvoje fakta. Btw, stale nechapu kde se v slove kompl bere to L, to je nejaky Compluter? *4*
-
na PC stojí 1099,- a během měsíce bude cena zřejmě opět někde jinde...
-
Vždy se najde hlupák. Stačí se podívat na naše politiky
-
stále nulové technické znalosti a plná huba sr*ček, ty komple za 10 000,-? *6*
-
Nabízí se paralela s Assassins's Creed, kde první díl byl taky trochu rozpačitý a dvojka naopak vynikající.
-
jak muže žena delat recenzi na takovou hru at jde hrat sims !
-
A vsechny byli uplne o hovnu :D. Odpovidajici tve inteligenci.
Uz tu nebudu psat negativa nema cenu hucet do dubu *1*
Ovce uz si nazor udelali nez hra vysla. -
No víš chlapče. Ono se to seká na na Titanu
-
Ano je. Aby jsi něco mohl "hacknout" (což je samo o sobě špatný výraz) musí to mít příjímač a vysílač. Musí to být připojené k sítí.
A prosím....který hlupák by si koupil chatující granáty? Který hlupák by je vyrobil. -
7/10 nu ano kdyby ta hra nestála 1300 a dala se hrát bez problémů na sestavě kterou vývojáři uvádějí jako optimální.
S tou cenou a faktem že je ta hra nehratelná díky špatné optimalizaci.
6/10 by bylo vhodné. -
Skvele, diky za zeptani. Stale butthurt, protoze "nextgen" stoji 10k a ma 1/4 vykon oproti PC za stejny prachy? *15*
Btw, zapomel jsi napsat ze mam spolecensky neprijatelny nazory a ze se se mnou nema nikdo bavit, schvalne jestli to nekoho zajima dneska.... oh wait! *15* -
Nejsi ? .... premyslej znovu
Ja nikdy nenapsal stejnou vec 2x a porad mam milion argumentu ale ty jsi zase vyplodil jenom nic nerikajici vykrik.
spatna fyzika automobilu, neviditelne zdi, pri rizeni nezvladnuta kamera, propadavani texturou O.o , hloupa ai (i prez odklad ktery mel ai zlepsit), debilni policie ktera se pridava na stranu gangu, debilni civiliste kteri na vas zalaji benga pote co jste je zachranili. -
Fakty podložené kritice??? S hrou tolik problémů nemám možná proto, že hraji na konzoli, ale faktů je tu napsáno opravdu pomálu *3* A ano, když někdo nesouhlasí, tak je fanboy, že??? a ne, opravdu se nerozčiluji, spíše se bavím *3*
-
tolik anonymků, tady mě má někdo rád.
-
Jo, je to dobrá recenze. Ženy recenzentky dělat samozřejmě můžou, ale je hloupé brečet, že jich je málo. Ony si tu cestu musí najít samy. Jinak trochu offtopic.
-
a tak keď sa niekomu hraje pohodlnejšie na gamepade, povedzme závodnú hru alebo športovú hru tak dajme tomu, ale fps hrať s gamepadom ? :) to mi príde troška masochistické, z vlastnej skúsenosti viem, že hrať fpsku na gamepade je totálny masochizmus pre niekoho ako mňa, čo odjakživa hraje hry na klávesnici a šípkach...na ps3 som prešiel resistance 1, 2, 3 na gamepade a ver mi že pri prvom resistance mi sakramentsky dlho trvalo skoordinovať pohyby prstov tak aby som pri hraní nevyzeral ako nejaký narušený jedinec, potom keď sa mi to dostalo do krvi tak som dvojku prešiel s menšími problémami a trojku som hral už skoro ako profík, potom som ešte dohral na ps3ke z fpsiek killzone 2 a 3 a bad company 1 :)
Takže ja mám nejaké tie skúsenosti s hraním fps hier na gamepade ale prečo by som to robil pri pc hrách keď mám k dispozící presnejšie a rýchlejšie príslušenstvo teda myšku? ale zase ten kto hrá pc v obývačke na gauči tak jasne že je pohodlnejší a praktickejší gamepad, aj keď žiadneho takého človeka z blízkeho okolia nepoznám. -
né každý tu vystupuje pod anonymem černopr*elníku, všechny mé příspěvky jsem napsal pod jedním jménem, tak se uklidni
-
Pan Wallet Warrior, jak se máme po té lobotomii?
-
Video graficky super až na pár detailů například že skoro každá postava má obličej v barvě ala kapitán spok, nebo týpek jde a zřejmě ho jeho deštník neba tak ho prostě zahodí a jde dál *1* a celkově mi nějak z toho videa přišlo že se tam ty postavy chovají nějak divně, jak řikal Vávra, objevím se v bodě A pak půjdu na bod B a tam zmizím *1* po grafické stránce jako joo ale celkový feeling asi néé...
-
Mohl bych naspat, že se Grygar snaží prosadit ženy do herního průmyslu, jenže tahle recenze je hodně profesionální. Takže když můžou ženy dělat sportovní komentátorky, tak proč by ženy nemohly dělat recenzenty u her.... Dobrá práce...