Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pokud se budeme bavit ciste hypoteticky jen o čísle , tak dokážu souhlasit. Kdyby měla tahla hra... víc jak 7-8/10 už bych asi začínal zuřit ale se sedm se ještě souhlasit dá i když já bych šel ještě níže. Např na 6,5 ale to je zas můj názor.
  • hlavní že význam zůstává....
  • Miserius
    No a co ze pro tebe to je na 100%? myslíš že to recenzentku zajima a ze by to mela brat v potaz? jdi se vztekat na Sector
  • Tak tahle hra mě úplně minula, né že bych pro ti ní něco měl, ale spousta článků se mě úspěšně vyhla.
  • Veskoslav
    No použil jsem google a nikde jsem to nenašel. Můžeš mi na to dát odkaz. Protože pochybuji, že zrovna XZone má silnější pozici než JRC.
  • Lotr
    To bude možná tím že jsem Max Payne 3 a Hitman Absolution nehrál...
  • Miserius
    Sleeping Dogs je dobra kriminalka, ale rozhodne teda ne uplne stejny typ hry jako GTA 5 *2*
  • S recenzí souhlasím do puntíku, krom toho že problémy technického rázu nemám s optimalizací a hra mi krom dropu fps v animacích šlape dobře. Průšvih je ovšem ten Uplay, nejde ani tak o problémy s konektivitou, ale to že vám ty jejich odměny zkoraptujou save a +- 10 nahraných hodin je v háji prostě není fajn (ano je to částečně moje chyba,ale před tím sem s nima u AC neměl problém) a nejsem rozhodně jedinej.
    Každopádně jde velmi solidní hru s řadou hluchých míst, takže mi to docela navozuje pocity co jsem měl z původních Assassinů. Na jedný straně stojí na openworld hru opravdu nadstandartní grafické zpracování, zábavné vedlejší mise, jednoduchý a přitom efektivní systém hackování, chytře navrženej multiplayer a město působí živoucím dojmem (pravda není zdaleka úroveň GTA, ale R* má prostě v městských akcích generační náskok).
    Na stranu druhou je to plný věcí který celkový dojem kazí. Aiden je vyčpělá verze Batmana a pozér co nosí masku i když ho na ulici každej pozná, příběh je jedno velký kliše,systém reputace je bezpohlavní a nudnej, jedinej efekt má na to jak moc je fuk lidem že jim šlohnete auto, se zničitelností dopravních prostředků se vývojaři taky moc nepárali, hodnotit jízdní model se neodvažuji. Na dojmu nepřidá, že některé mechaniky zrecyklovali z AC a dalších svých her.

Sečteno a podtrženo, jsem nadšen, ale čekal jsem víc. *2* Snad bude Watch Dogs opravdu kopírovat AC a dočkáme se fenomenálního pokračování
  • Mato1987
    ja o voze ty o koze *2*
  • Lotr
    Nope nejsou. 3/4 trhu mají tyto obchody. Zbytek tvoří 1/4. Použijte Google kluci. Tohle jsou statistiky které jsem veřejně dostupné.
    Jistě nikdo neví kde a kolik se prodalo kusů Čoklů. Jak jsem několikrát psal. Vzal jsem jen ceny z nejpopulárnějších obchodů.
  • Ale OP říkal od ženy...
  • Lotr
    Ve své době graficky revoluční?
    Wolfenstein 3D - Doom - Unreal - Quake III - Max Payne -UT 2003 - Far Cry - Doom 3 - F.E.A.R. - Crisis
    Vše na svou dobu HW náročné hry. Ale ne díky špatné optimalizaci.
  • A četl jsi vůbec ten text nebo jseš jeden z těch inteligentu, co si myslí, že ženský mají dělat sendviče a držet hubu, takže se podíváš na jméno u textu a máš jasno?
  • Zdravim mam dotaz :-) Jelikož mě to čekání na GTA V už přestalo bavit tak by si chtěl zahrát uplně stejný typ hry což je asi Sleeping Dogs a nebo Watch Dogs.Má cenu si stáhnout ten S.Dogs? Když je tu tahle novinka? Nebo ten Sleeping dogs je dobrý ve všech směrech(příběch,ovládání,grafika,atd..) a i když je to rok 2012 taky bych si ho měl zahrát? A ještě se zeptám rozjedu ten Watch Dogs na nějaký Vyšší detaily když mam: GeForce GTX 660 nevim ale jestli 1gb nebo 2gb snad ty 2gb :-D 8gb RAM a AMD FX 6300 six core 3,50 GHZ?? Oni ty HW Nároky jsou pokaždé jiný na Ultra to asi nedám :-D Ty střední a vyšší urovně detailu bych moch ne? :-) díky za odp.
  • ucho
    takže třeba Mall není v ČR populární? nebo Herní svět? a co Surtep, který tu byl nějaký čas propagován? v těch obchodech to mají za 1099,- (Surtep 1080,-)
    neexistuje jen Alza, Xzone a Steam.
  • Veskoslav
    A kde jsi na to přišel, že Steam je u nás jedna z nejprodávanějších u nových a drahých titulů jako je WD? Že je první v žebříčku prodejnosti? Nebo máš nějaký žebříček? A takové JRC je kde? Navíc kupovat na XZone? Takřka nejdražší obchod v Ostravě?
  • kennyB
    Ok, necháme toho.Tuhle hru jsem se po masážních trailerech před vydáním, kterých bylo opravdu hodně zdráhal koupit, ale pak jsem si jí vyzkoušel a ač to asi nebude hra desetiletí a možná ani roku, tak mě prostě baví a je to. A to je snad ten největší důvod, proč hry hrát *3*
  • Majoritu zensky bavi hrat sims ale nebavi je gta takze pochopitelne z recenze vypliva ze watch dogs maji blize k the sims nez ke gta.
  • Myslím, že to bylo: Vždy očekávej to nejhorší a potom můžeš být příjemně překvapen.

A nebo taky ne...
  • Lotr
    Jak jsem uvedl. Vzal jsem ceny z nejpopulárnějších obchodů v ČR. Tam kde si jí běžný uživatel PC velmi pravděpodobně koupí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit