-
Snad koupit ne?!
-
Proc tam je metacritic na PS 4 kdyz je recenze na PC.
-
Nikomu se nemůže vyhnout drtivá kampaň Ubi !
-
Já si myslím že jízdní model aut je ze hry driver san francisco. I ty auta stejně vypadají jak sté hry.
-
hele nedodáš žádný průzkum, tak nezájem. čísla na internetu mluví jasně. viz třeba heureka. Alza tam má 105k recenzí, Mall 150k recenzí. jde hlavně o to, že nejde o nějaký zapadlý obchod, který nikdo nedokáže najít a srovnat si cenu. dnes jde o jeden z největších tuzemských obchodů a víc vědět nepotřebuješ ;) tedy proč bych ho ignoroval při nákupu hry, kde ji mají oproti Alze o 200,- levněji? a mimochodem včera jsem tam koupil PS4 za 9600,-
edit: http://www.elogistika.info/zpravy/mall-a-alza-se-chystaji-rozsirovat-sva-logisticka-centra.html
jinak zde si můžeš přečíst něco o té "malosti"... ale dost reklamy, těch shopů je spousta, člověk nemusí vybírat mezi dvěma. a ty další nejsou rozhodně tak malé... -
Mnohem lepsi zazitek jsem z toho mel jak z boje muze proti muze (pripadne proti 10 muzum) tak ze strelby. Kdyz poprve dostanes pistoli tak si to uzijes mnohem vic nez we watch dogs kde sebou tahas mensi zbrojnici. Combat ve WD je strasne plochej, nazazivnej.
-
Sice hraju X360 verzi, ale mám pocit že to teda vývojáři na staré konzole odflákli....Grafika je opravdu nic moc, takové GTA V (západy slunce) atd a v některých případech i GTA IV vypadají na X360 lépe jinak voda je na tom ve WD hrozně :D , co mě ale nejvíce zklamalo je hratelnost, hackovat se dá pořád dokola jen pár věcí-semafor, trubky s plynem a zátarasy, kamery a ještě něco. Vím že toho je dost, ale podle mě by se toho dalo udělat více, jinak ty informace o obyvatelích jsou fajn to jo. A taky model poškození bohužel GTA IV se asi nic nevyrovná a to nemluvím o fyzice. Jinak nápad fajn ale bohužel dost nedodělaný....
-
Průzkum trhu ti udělám taky a vyhraje Pepa z dolní horní.... *7*
-
To je blábol blábolů z nejblábolovatějších blábolů
-
U každé konzole chvilku trvalo, než z ní vývojáři začali ždímat maximum *3*
-
to ti nakukal kdo? nejsi snad čtenář dvojítého dementa???
-
Myslim že spíše ty hry ani nesnesou srovnání určitě né např. v příběhu ten měl oproti tomuhle "skvostu" parádní. I ty přestřelky koneckonců byly na mnohem lepší úrovni.
-
100%? Možná tak 100% promarněné příležitosti.
-
presne tak narozdiel od GTA je to zabavne :D
-
Absolution má hroznou optimalizaci. Hrál jsem hru sotva 20 minut a hned jsem ji musel vypnout.
-
Sleeping dogs urcite doporucuju je to spis zamerene na boj zblizka a to mi prislo mnohem zabavnejsi nez nejake hackovani.
Hraje se to trochu jinak nez ostatni mestske akce protoze zbrane jsou spis vzacne ve watch dogs u sebe mas granatomet 2 sniperky 3 brokovnice 6 pistoli 6 samopalu a 2 kulomety *1*
Celkove je ta hra mnohem sympatictejsi nez rambo v assasinske plastence ktery nici vrtulniky iphonem.
Sleeping dogs s cistim svedomim doporucim spis nez WD -
http://www.factum.cz/
Najdi si to tam. Jde o firmu která ten průzkum trhu dělala. -
Grafika mi připomíná něco mezi Sleeping Dogs a Saints Row. Jede to, ale jako by to mělo být nové revoluční Crysis a chybí jakýkoli smysl pro detail. To je ten vysněný Next-Gen.
-
Použij google ty, chlapče. Mall je dnes na stejné úrovni jako Alza a co se týče oblíbenosti, je to šul nul (na to můžeš najít i semestrální práci z ČVUT), lidé často jen porovnávají ceny. Velikostně patří mezi ty největší u nás ;)
-
Uz ted se prodavaj aktivacni klice za 6 stovek... Že někdo pořád nevěří legitimním prodejcům klíčů, to uz je jina