-
je to dobrý
-
ten tvůj fakt kulhá na všechny nohy. podívej se na metascore... to, že tobě hra přijde nehratelná, je zcela v pořádku. prostě si ji nekupuj a nehraj ji...
-
A to si máme jako koupit a za peníze...to je prostě výsměch hráčům ??? Jak je možné, že někdo prodává nedodělanou hru.Taky si nechci koupit auta bez světel a pak budu čekat půl roku jestli mě tam napasují Ty, které budou svítit.No asi jako hráči jsme pěkný lamy, když jim to stejně koupíme a oni to udělají znovu.....a zase z nás budou pokusný králici.Závěrem, když za něco dávám peníze tak taky chci aby to fungovalo tak jak má a to je snad normální....PS: ukamenujte mě, ale v tomto případě je lepší si to ...........(každý si domyslí co)
-
Nic nemeni na tom, ze hra ma totalne zmrveny ovladani, nic nemeni na tom, ze hra je plna bugu, nic to nemeni na tom, ze platici hraci nemohli hrat. Takze se muzes treba postavit na pseudointelektualni hlavu, ale ta hra je proste spatna a to je fakt, ne hate. *3*
-
Třeba nemají zrak zkalen osobní investicí.
-
Příklad: "Ty jsi debyl." Vítězí zde obsah nad formou?
-
Kdyby to udělaly tak jak si oni přejí tak bych nemoch stahovat tudíž bych si je musel kupovat takže bych je podpořil...Dal bych dohromady 10 her co by zasloužily koupit za tu kvalitní práci ale nejsem blbej a 1500 nebo 1200 ušetřim což si myslim je logické :-D
-
Ale Steampunk obleček!
-
No Ubisoft včera oznámil stavbu svojí vesmírné stanice ze stodolarových bankovek, takže aspoň víme kam to půjde.
Ale seriózně, říkám to každému, přestaňte sakra preorderovat... vážně vám za to ten klobouk navíc stojí? *7* -
hejt a kritika není to samé.dát této hře 0 bodů je hejt. a ano, většina největších hejterů jsou obyčejní piráti (což můžeš vidět i ve zdejší diskuzi).
-
Víš, že bilion je milion miliónů:) To by bylo slušné číslo.
-
Jo jezdit autem na K+M je hrozny protoze packa do strany nebo tlacitko do strany je vlastne uplne to same.. :D Kdyz uz tak volant.. *5*
-
Má několikahodinová zkušenost s Watch Dogs mě donutila znova nainstalovat Saints Row 4 a od té doby jsem neměl důvod na to šáhnout. Teď by ještě mohlo vyjít konečně to GTA na PC a Watch Dogs může spokojeně hnít v propadlišti dějin ... přál bych si aby se Ubisoftu ani nezaplatil vývoj, ale bohužel si to předobjednalo bilion lidí.
-
Ale zároveň to neznamená, že je to správné. Je smutné z lhaní v reklamách dělat samozřejmost.
-
prosimte... ty velka vystraho. To uz ani nema cenu komentovat, je to ztrata casu. Mnohem produktivnejsi by bylo ti vytrhnout jazyk. "Lhani na E3". Mistr Proper ti taky ve skutecnosti neudela z dlazdicky zrcadlo, jak je uvadeno v televizi, a to nikomu nevadi.
-
Takže všichni, kdo to kritizují jsou piráti? Co čekat od bolševika, že.
-
s Hitmanem souhlasim (Maxe jsem ještě nehrál). Ta hra je celkem náročná, takže jsem ji poprvý hrál (na staršim notebooku) na minimum, přesto byla ale nádherná. Jaký vizuální orgáče pak způsobuje když je na max... *2*
-
Tak to rozepiš, napiš jako čtenářskou recenzi a ukaž, jak se má dělat herní novinařina. Nikdo ti nebrání.
-
Ale nepodpoříš. Kdyby jsi chtěl některé vývojáře opravdu podporovat, tak už si hry kupuješ teď *7*
-
- uplay i na steam verzi - steam ma proste dupnout a reknout, hele jestli to chcete tady prodavat tak to pude do pryc
- bugy a nedoelanost na kazdem kroku
- nehoraznej interface
- nvdia gameworks a vsechen bordel k tomu
- lhani na E3
velka vystraha NEKUPOVAT s 1/10,
tak by mela vypadat recenze takhe nehorazne vyhypovane hry od vydavatele kterej si z roka narok dovoluje vic a vic.
To by sme ale museli mit nakou herni "zurnalistiku".