-
Ač moc nemusím tvůj nickname a to generalizování, tak..hezky napsáno :)
-
:-D :-D Kámo já nemam konzoly :-D Já si hry mužu stáhnout dokonce i s češtinou a je mi šumák jestli to stahuju 1 den nebo 4 dny :-D Originálku si koupim jednou za rok minule to vyhrál zaslouženě Skyrim...:-D Ale nejlepší na tom je že každá společnost má hlídací program aby zabránil nainstalovat staženou hru...Ubisoft má ten Uplay...pak tam je Valve a jeho známý Steam...Rockstar game a jeho Social club a mnohem další....a to mě baví :-D Až to udělaj pořádně tak rád vývojáře podpořim tím že si hru koupím :-) Ten kdo má konzole tak si vzpomene na Playstation 1 kdy si CD moch vypalovat...:-D Snad PC nezažije podobnou smůlu...:-) Díky za odp. du na ten Sleeping Dogs.
-
Prvni vec. Myslim ze nejvetsim problemem prehypovanych her je prilis vysoke ocekavani, ktere prefinancovany marketing vytlaci na maximalni moznou hladinu.
Druha vec. Vykon hardware uz davno neroste tak vyrazne. Pokud nekdo tvrdi ze udela GTA5 s mnohem lepsi grafikou a spoustou nevim ceho, uz z principu jsem skepticky a uzasnym videam zkratka neverim. Graficka karta neni buh, nemuze se na ni hazet uplne vsechno a procesory rostou spise v poctu jader, ktere se jaksi nedari zdimat vsechny na 100%. A je to problem nejenom her ale i aplikaci. Nekdo to umi lip a nekdo hur, ale vlastne nikdo poradne. Na to abych oznacil jadro pudla jsem bohuzel veci neznaly. *7* -
Už aspoň chápu proč hru odložili. Vydat to v období GTA 5, tak zdaleka neprodají tolik kusů jako teď po masivní kampani. Chytrý tah od Ubisoftu z hlediska marketingu, to ovšem nic nemění na faktu, že WD je těžký průměr a rozhodně ne next gen.
-
Paci sa mi ako banda piratskych luzrov posiela tuto hru do pekiel s hodnoteniami a lacnym hejtom na Metacriticu pod 6 hranicu. Na druhu stranu je tu tretotriedny c-ckovy odpad nazyvany bound by flame, ktory uzivatelia metacriticu tlacia pomali k 9. Banda komediantov a saskov, ktori hre daju 0, lebo stiahli zly crack. Potom su tu este recenzenti ktori nevahaju vytiahnut len negativa, daju hre 7, pricom textovemu indie odpadu v zajati 8 bitov, ktory vyzera ako z roku Krista daju 10 a este sa im o tom 2 tyzdne nato sniva. Herna scena my ass. Vysledok posobenia sialencov, alkoholikov, piratov a nostalgikov. Uzite si vikend, ja bezim nakupit zemiaky a kapustu na zajtrajsi obed. Cheers.
-
tak to máme asi problém když česky umí možná tak 15milionu lidí *1*
-
Protože má lepší hodnocení :D
-
Čekám to co se od ní dá očekávat, vždyť už mnoho vývojářů z nich dokázalo vytáhnout více, i MAFIA 2 mi příjde hezčí. A prostě mi jde o to, že když se pořád oháněli grafikou, tak to tak bude i vypadat, jinak musím říct, že i na ostatních platformách to vypadá nic moc.
-
něco na tom je, ale taky mám zkušenost, že lidi co neumí česky, neumí ani nic jinýho.
-
Recenze je pekne napsana, ale nechapu, jak muzete napsat "najdete-li v menu položku vertikální synchronizace, dělejte, že tam není" apod. - pusobi to tak, ze hra nefunguje spravne nikomu. Prece spousty lidi na ruznych forech pise, ze jim to jede vse plynule na vysoke nebo ultra detaily. Pisu taky za sebe (i5 3,8GHz, gtx660), kdy hra mi jede od zacatku naprosto plynule i s vertikální synchronizaci.
Jinak hra me neskutecne bavi a libi semi i po graficke strance, i kdyz to neni jak na E3 2012. Obsahem me hra velmi mile prekvapila. Na kritizovany jizdni model se da "zvyknout", hraju na gamepadu a projizdim zatacky ve vysokych rychlostech temer bezchybne. Ja hodnotim 9/10 :) -
asi autoaim :-D WD jsem an gamepadu zkusil a i přes zpracený K+M obvládání se mi to na K+M ovládá líp
-
Moudrý člověk napadá obsah sdělení, hlupák formu. Protože i hloupost napsaná zlatým písmem zůstane hloupostí.
-
Co mi kdo nakukal? Ze je rozdil mezi 30 a 60 fps a ze je rozdil mezi HD a 2560? To mi nemusi nikdo rikat, to je docela obvious. *5*
-
Nové CoD ještě nevyšlo
-
Ale tahle hra neždíme maximum ani z oldgen.
-
O to je divnější, že se u těch nových už teď šetří na fps a rozlišení, aby hry vůbec nějak vypadaly.
-
A co cekas od 8 let staré konzole -_- ? A GTA 4 vypadají? By me zajímalo kdo tady rozšířil nazývání her v množném čísle, to je znásilnění češtiny
-
Ja se obavam ze to je stejny model jako maji v assasins creed kone ...
-
Protože bagr.....
-
Táto hra si to posrala v každom možnom aspekte. Sklamanie a zároveň najväčšie klamanie hráčov v roku 2014 je jasné.