-
A novej Wolf se dá zahrát taky parádně i na staršim železe :)
-
Logické *1* Logické možná tak pro šaška, který si takto zdůvodňuje, proč vlastně pirátí *1*
-
Reklama existuje hlavne od toho, aby navnadila na koupi a to vzdy klamave, a to u vsech druhu zbozi. To je proste obchod. Sleva taky neni v 90ti procentech vubec sleva, ale pouze mazani medu zakaznikovi kolem pusy, kterej si toho v 50 procentech nevsimne. Cloveku co si jde prodat na aukro disk, ten disk spadl na zem, presto tam napise "vyborny stav, plne funkcni".
-
Vyborne, hru jsem nekoupil v predprodeji a ted rikam, ze v tomhle stavu za ni nezaplatim. A v tom pribihas ty a zacnes blekotat, ze me nikdo nenuti. Ktery scenar je podle tebe korektni a budes drzet hubu a akceptovat cizi nazor bez hloupych pripominek?
-
Nikdo také neříkal, že bude.
-
Nějak ti tam chybí Half-Life, které svou audiovizuální stránkou překonává Far Cry a Dooma...
-
To co ty, nehraje zadnou roli. Mas dukaz ze tam bug neni a ze je ovladani ok, nebo jen subjektivni pocit, ze tam nejsou a je to ok?
-
vidím, že games.cz sa proste neserie :DDD ....na to, že tá hra bola tak hypovaná, vynášaná do nebies ako niečo neskutočné, tak nakoniec dostane 7/10 ...holt je treba sa pripraviť, na to, že ani pripravované pecky ako Witcher 3, Alien Isolation, či Batman: Arkham Knight nemusia dopadnúť najlepšie
.....tento rok je rok odkladov (The Order:1886, The Evil Within, Quantum Break) a väčších či menších sklamaní (Thief, Dark Souls II, Watch Dogs) -
pokud sis hru koupil v předprodeji, je to tvoje blbost (a tvoje chyba). není nic jednoduššího, než počkat na názory veřejnosti a rozhodnout se na základě toho, ať víš, do čeho jdeš. jestli jsi koupil na konzoli, tak snad není problém prodat...
-
Tohle je presne ten pseudointelektualni blabol. OP psal, ze v tomhle stavu hru nekoupi a pribehne pan hustej intelektual a zacne vyrvavat ze mu tu hru nikdo nenuti a ze to kupovat nemusi. Trololol. *15*
-
Opravdu ne???
-
ale je. ještě můžeš tedy napsat nějakou kritiku přímo ubisoftu, aby dostali zpětnou vazbu i takto.
-
Zajímavé, mě se ovládá perfektně, a na žádný bug jsem zatím za 15 hodin hraní nenarazil. Měl bys tam ještě něco ?
-
tak jednoduche to neni
-
Já bych grafiku neřešil i chyby bych byl ochoten přehlédnout jen je mi líto že z toho udelali mestskou akci místo hry na hackera (jak bylo ze začátku prezentováno). A co se týče hackování že je to takové naivní, že je možný tak jednoduše hacknout uplne všechno (jak tady nekterí psali i trubku).
-
Presne to jsem udelal, jenom nekteri moralfagove maji touhu me kvuli tomu kamenovat a oznacovat za hatera, proto rikam ze to jsou fakta a ne hate.
Navic, kdyz uz jsem hru koupil asi nejde pouzit "nekupuj si a nehraj". Tvuj pseudointelektualni rant slozenej jenom za ucelem konstatovani "chyba je na tvoji strane" ma diry v logice, ostatne jako vzdy. -
Me to neprijde nijak hrozne. Neni to zadna prevratna vec, ale 8 bych tomu (na PS4) v klidu dal. A pouzitelnych novych AAA her proste moc neni, takze neni kam utect. Dvoubarevne indie nesmysly o 8mi pixelech za toto fakt nevymenim.
-
Nikdo tě ke koupi nenutí. Buď do toho půjdeš, nebo nepůjdeš... Oni ti nabízí produkt, ber nebo nech.
-
Přesně. Opakuje se to často, ale přesto předobjednávky zase a znovu lámou rekordy.
Pak je hype a reklamní kampaň mnohem důležitější než hratelnost a společnosti pak raději dají peníze do ní místo přímo do hry. -
Po 10 hodinách hraní na PS3: Grafika strašná až směšná, a mimořádně vtipná fyzika (omylem hacknu Blocky, načež to do nich napálim já, udělám se sporťákem trojté salto s pěti vruty a jede se dál jako by se nechumelilo, přičemž pronásledovatel se efektivně rozprskne). Hra je plná nedodělků, absurdit a nesmyslů.
Ale taky je nacpaná aktivitami k prasknutí, a příběh, jakkoliv má dost špatné dialogy, se mi líbí. Cynický zlořád se jde pomstít. Smrt za smrt. Jděte do háje se záchranou světa a princem Jasoňem. Stejně jsem měl rád za parádní příběh Mirrors Edge.
A nejvíc WD dělá zajímavým Profiler. Zabiju policajta s malým děckem, nebo nechám upláchnout sexuálního násilníka, i když vím, že je to jen shluk kódu s úsečnou větou na obalu? Připomíná mi to psychologické pokusy po válce, jak mohlo dojít k holokaustu. Hra morálku neřeší a asi ani tímhle stylem nebude, ale já si to z toho dokážu vytáhnout. Grafika se řeší pořád ale tohle ne. A proto je to pro mě hra, která nasadila laťku vysoko