Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Ta chybějící reakce prostředí na kulky se nezlobte, ale to vypadá debilně ať si tu vodu na-animují sebe-líp. Uvěřitelnost prostředí je v sandboxu podle mě snad číslo jedna, protože v něm člověk blbne většinu času.

Dál chybějící radgoll? Ten jsem možná měl zmínit prvni a taky možná ne, ale to je druhá pěst na oko, kdy místo nějaké uvěřitelné smrti NPC prostě jen přepne animaci, místo aby reagoval na náraz střelbu nějakým uvěřitelným způsobem.

Poslední věc, co vytknu je nějaká uvěřitelnost materiálu? Hromada palet se chová, jako krabice, která pukne. Nabouraná lampa se chová, jako zlomenej stonek růže, kdy se jen převaluje ve směru působení síly v bodě zlomu. (ten je v místě dotyku se zemí. Lampa nejde zlomit, nebo ohnout, nebo cokoliv, co by nasvědčovalo tomu, že je to kov) O nějaké setrvačnosti metra/vlaku ani mluvit radši nebudu. Ona ta souprava je asi z polystyrenu a NPC jsou fyzicky spojeni s jinou dimenzí.

Přes tohle bych tu hru vlastně ani nestáhl na vyzkoušení.
  • ikdybys měl třeba 89krát vykonější cpu, tak je ti to k pyči, když není optimalizace a nikdy ani nebude,jelikož proč něco optimalizovat pro zloděje...
  • ach ano, a čím méně bude stačit, tím vice watch dogs *1* no future :).
  • michaliuz18
    hodnotenie a recenzia aka ma byt
    pravdiva , neskocili ste na lep od vyvojara a hype ste obisli , mate moj obdiv po dlhom case:D
  • Na co dělat optimalizaci na PC, když si to hromadu lidí na tu platformu koupí, že? To máš asi pravdu. To přesně vystihuje politiku Ubisoftu.
  • martin.mares.984
    Pekna recenze, chvalim autorku! Za me nelze nez souhlasit jak s textem, tak s hodnocenim. Je to velky a rozsahly titul a ja jsem rad, ze jste investovali vic casu do hrani. Moc nechapu nejake ty prehnane nespokojene hlasy, ktere obcas zni. I kdyz, pokud nekdo cekal “herni zazrak”, tak je asi zklamany...Je to dobra a kvalitni hra, zabavny sandbox v peknem grafickem kabatku, ale nic vic, nic min. Zadna “revoluce” ani zapis do historie se nekona. Hra neni vubec spatna (PS 4 verze), akorat ma zasadni slabiny, ktere ji z meho pohledu srazeji dolu:
    - HACKOVANI ma byt ustredni herni mechanismus, ale je vlastne je mackani jednoho kontextoveho tlacitka porad dokola (trochu jako Fable 3) a ve sve podstate stale se opakujicich 5 akci, coz je v kontextu nametu hry malo aje tu vicet obrovsky potencial, ktery Ubisoft nevyuzil.
    PRIBEH a zapletka nedokaze nijak vtahnout do hlavni dejove linky, ktera navic trpi fragmentaci Postavy nejsou krome vizualniho stylu (vzhledu) nijak zajimave a treba oproti Assassin’s Creed IV maji mnohem horsi dabing a postradaji vyraznejsi osobnost, vyjimkou je pouze Jordi.
    AIDEN PEARCE jako HLAVNI HRDINA mne neni sympaticky. Nemam duvod a motivaci mit Aidena zkratka rad. Smrt blizkeho cloveka je tragedie, ale abych chtel za nejakou postavu hrat, mi to zkratka nestaci. Nejde o to jestli je vzdy moralni nebo nemoralni, ale dle jeho chovani v ramci pribehu, se mi jeho osobnost vubec nelibi. Ma byt hrdina - renegat bojujici proti systemu, ale porad jenom nekomu vyhrozuje, sam dela svinstva apod - neni o nic lepsi, nez “Ti zli"
    DIGITALIZOVANY SVET pusobi trochu zastarale a naivne. Asi je videt, ze hra byla ve vyvoji delsi dobu a prijde mi, ze , napichnuti kamer, zvedani mostu nebo prepinani semaforu “Iphonem” neni az tak revolucni myslenka, ze ktere by hraci spadla celist. Necekal jsem zadny cyberpunk, ale ta mira “digitalizace” a “propojeni” mohla byt v Chicagu alespon o chlup futuristictejsi. Uprimne v dnesni dobe neni treba hackovat neci identitu - drtivou vetsinu informaci prozdradi ruzne socialni site apod.
    AKCNI SLOZKA HRY je dobre udelana, ALE… tohle mela byt hra o hackovani, tak bych ocekaval, ze vetsina situaci pujde vyresit bez primeho pouziti nasili a bez strelby (bez zabijeni lidi). Hra to nabizi jen ve zlomku situaci a ne vzdycky je to ucinejsi, takze to svadi k pouziti zbrani. Proc? Nemale by byt ultimatni zbran prave HACKOVANI a ne pistole nebo samopaly? Neni urcite dobre, ze nakonec je jednodussi, vyjma nekolika povinnych stealth pasazi, projit hru ve stylu Gears of War nebo Kane and Lynch - PROSTRILET SE??? Proc? Aby z toho bylo neco jako GTA V…
    CHICAGO v barvach podzimu je moc pekne audiovizualne provedene, ale krome hackovani a par obchodu je s postredim minimalni interakce. Nabidka aktivit je taky pestra, ale chybi mne tu motivace “objevovat” a “prozkoumavat" jako byla u AC IV: Black Flag. Atmosferu to prostredi betonove dzungle urcite ma, ale na malebne panoramata s azurovymi vodami Karibiku z AC IV. to pomyslne trochu ztraci… i kdyz jak pise autorka v clanku, kymacejici se stromy v podzimnich tonech zapadu slunce jsou fakt kouzelne.
  • Moje 5 let stara sunka ma 4x vykonnejsi cpu jak "nextgen", pravda grafika uz pokulhava, ale stejne dnesni radoby AAA porty nehraju, nema to smysl a diky cene her me ten PC vysel daleko levneji, nez nova konzole a to nemluvim o tom, ze na PC se da pracovat a delat prakticky cokoliv. Co dal?

Anyway, skvela logika, priznat ze ubisoft pc verzi neoptimalizoval umyslne a vinit z toho platformu misto ubisoftu. *15*
  • Díky za tip, ale zrovna hraji Infamous, čili nepotřebuji hrát vše...
  • Nebreč, bude líp až se zbavíš te předražené šunky....
  • Nevim, ja si nepotrebuju dokazovat ze je neco cool nalhavanim si a naklikavanim. *15*
  • Zkus pokračování... jmenuje se Watch Dogs
  • Jak málo dnes lidem stačí... smutné
  • Dyť víš... opakovaní je matka moudrosti...
  • zadarmo to bavi vic mno. (me ani zadarmo ne :( ) Uz ani nevim coe dneska vlastne horsi ? Piratit ? Nebo je krmit penezi za tohle? Vysledek obou smeru vyjde asi nastejno.
  • To tě přejde.
  • Nejsem ten kdo ma problem se ctenim. To ty odpovidas na neco co tam neni. Brendy se totiz neptal ani netvrdil ze mu nekdo tu hru nuti. Cili ho tvuj nazor ani nezajimal. Tzn jsi to ty, kdo cpal nazor. A neni to poprvy ani naposled, takzetak. *3*
  • ucho
    Pozorně si přečti, jak to Brendy formuloval. Pak možná pochopíš...
  • Na PC sere pes a proto mas potrebu neustale komentovat a hypovat konzole. *3*
  • Saints Row už jsem dohrál...
  • na co dělat optimalizaci, když si to půlka lidi stejně stáhne. Optimalizace se dělá tam, kde je to potřeba, čili na konzole. Na PC sere pes...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit