Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co ja viem som v polke hry a tych 7/10 je predsalen malo vzhladom na to ze tu kdejaka pixelart blbost dostava 8-9 bodov...ano WD nesplnila ocakavania a na dokonalu gta5 sa nechyta ale stale je to solidny sandbox so zaujimavym nametom...tejto hre hype skor uskodil lebo kazdy ocakaval zazraky
  • nevím jestli je ragdoll uplně ukázka pravděpodobné reality, jestli čekáš že když borec dostane včelu že odletí jak v americkém filmu , tak to je pěkná blbost . Uvěřitelnost prostředí mi taky nepřijde uplně aktuální . Materiál tam už asi bych uznal pravdu že když už nečím proletím mohlo by to dělat větší neplechy , z druhé strany by člověk nemohl v té hře nic. Mají na čem pracovat ale nemyslím si že ta hra za to nestojí :) .
  • Myslím že bylo hodně zkušeností čerpáno z Assasins Creeda který komplexně zatahoval tolik NPC a prostředí to vašeho působení . Zdá se mi že určité aspekty by bylo nutno dopilovat , co se grafiky týče tak mi přijde že si veřejnost velice protiřečí už jen proto že nadávají na nároky a za 2 minuty si říkají proč něco není lépe vykresleno. Dle mého je to fain ^^ . A styl samotný typu : Příčina a Následek je víc než cool že to má i nějakou logiku . :)
  • Jj tam se nemuseli omezovat optimalizací na stovky různých komponent.
  • TheGGG
    Takže král v podobě GTA V nepřekonán. Stále to nejlepší na trhu.
  • TheGGG
    DS II není zklamání, na metu jsou spokojení hráči i recenzenti a kromě horší grafiky je ta hra absolutní božárna. Brečící děcka co nedali prvního bosse nepočítám.
  • TheGGG
    tak papírově možná výkonější je pane velebníček, ale v reálu si na tom zahraješ tak leda miny. A je dobré argumentovat na každou hru co se ti laguje, že je to sra*ka, to jsem ještě nezažil. *1*
  • nightborne
    Musim zdvorile nesouhlasit s tvou pointou o pomeru hack/stealthu vs. rambostylu... pises, ze to hra nabizi jen ve zlomku situaci, naopak, ze by me vylozene donutili strilet a neslo to jinak se mi stalo zatim dvakrat (jednou ve sklepe ve veznici, jednou pri pronasledovani Defalta).

V devadesati deviti procentech lze mise projit bez vystrelu, problem vidim jinde - hra tichy postup absolutne vubec, ale vubec nijak nerozezna, neoceni, neodmeni, coz me ponekud mrzi. Osobne stale vsechno budu prochazet potichu, jelikoz me to proste bavi vic a na strileni tu je jinych her dost, ale chapu, ze vetsina hracu jednoduse popadne utocnou pusku a pokosi, co stoji v ceste. Coz je ovsem skoda.
  • PC je proste pro vetsinu vyrobcu AAA titulu az na 4te koleji. I s tim GTA5 to vypada blede.
  • nightborne
    Ja osobne jsem se potkal se stejnymi neduhy, jako jsou popisovany v recenzi. Muzu si za to trochu sam, protoze odmitam snizovat detaily (mozna trochu naivne verim sve 770ce), nicmene v noci je rychla honicka kvuli propadum framerate docela problem.

Kdyz to ale clovek prekousne, jedna se o herne zabavny pocin s hloubkou pribehu a jeho podanim, ze ktereho ma jeden chut si prostrelit hlavu.
  • Když si chci přečíst román, sáhnu po literatuře...
  • flash789
    Před par lety prezentovali uzasnej gameplay trailer z Watch Dogs, a realita je dnes uplne jina. Asi měli velke oci a zjistili ze delat něco jako GTA není sranda. zajímalo by me kolikrat ti nazdarci v UBI kroutili hlavou a ptali se ..sakra, jak to v tom Rockstaru delaj:)
  • Keyz
    Dobře jsem (ne)koupil.

Minimálně do doby než s tím něco budou dělat. Jestli tedy vůbec.
  • Dyť jo, na práci mám imaca 27. Není nic lepšího, na přenosnou prácí mam macbooka Aira, na hry mám konzoli. Snad to jednou pochopíš...
  • Mas dukaz pro toho zlodeje nebo blbe pindas? A druha otazka, opravdu myslis ze touzim hrat Watch Dogs? Takze opet blbe pindas?
    Nehlede ze na PC pracuju a vykon mam pro praci? Takze s tim k pyci taky blbe pindas?
  • Nebo to ber tak, ze chvilililinku pockali, co budou na hru rikat jejich ctenari a podle toho to pak napsali. Neni dobry, ze v recenzi zabira snad 1/2 textu stezovaní si na trhani, cukani a propady a navic vyslovene nedoporucuji ruzna nastaveni jen proto, ze se to recenzentovi doma trha. Vubec neberou v uvahu, ze jinym se to necuka, hraji plynule a maji slabsi hw.
  • Nesouhlasím jen s jedinou věcí... Ta voda je naprosto žebrácká to už byla lepší v GTA 4
    Jinak máš pravdu
  • Miserius
    Tys GTa 5 nikdy nehral co? Tvrdit ze to neni zábavny... *1*
  • Miserius
    To je smutný jak se snazis kradení ospravedlnit... Že to je jednoduchý nic nemění na tom že kradeš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit