-
WATCH DOGS JE FAIL OF 2014!!!! A TO VSETCI DOBRE VIETE. AJ TI, CO SI HRU KUPILI. Ubi dufam neznici takto aj division :(
Watch dogs je ubohy. -
Andrej A. a Jan Eisler, 2 esa starych casov. Oni este funguju?
-
vždyt to je nejakej transexual!!!!!
-
nebudu čist recenzi nejaké ženy.
-
Kdyz se rozhodujes jestli dat za hru 1000,- a vic Kc, tak od recenze ocekavas predevsim informace a ne vtipy. Samozrejme pokud nakupujes na torentech, tak ti na tom asi tolik nezalezi ...
-
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S5t0_WVinF8
Pokrok.
*15*
- Opravu tohle je OK. Pak hra kde se borci snaží to udělat dobře je vlastně v technické úrovni podle některých odborníků stejně kvalitní jako ta, kde na to z vysoka kašle. -
TVL tak to jo sem pirát :-D :-D Bacha ne mě takhle mi nikdo ještě neřek si připadám nějak duležitě :-D Noo nic kluci taklhe to necháme sem pirát a kradu hry co tam dávaj kolegové Piráti :-D To je na prd ne?? Když nemužeš stáhnout ani film? To by si byl Pirát :-D Zloděj filmu :-D To jako chodíte do Kina? nebo čekáta 2 roky než koupí TV práva na ten film?? :-D No jo hele a nesere vás to trochu že vy tak hodný hoši musíte platit za hry a na filmy chodit do kina? a MY grázlové pirátský který si to stáhnou zadarmo dokonce i s CZ?? Nevim mě by to štvalo platit za něco co ostatní mají zadarmo :-) no nic kupujte at mají vyvojáři radost a vyrabí další hry :)
-
jeste si to moc nadhodnotil dal by 3/10 za snahu a ty miliony co do toho dal ubisoft *16*
-
ta hra se mi nechce ani stahovat pres torent, natoz si ji kupovat. Nevim proste to nemam chut ani vyzkouset
-
recenze by se mohl ujat Andrej Änastasov, kterej se toho nebal. Bohuzel, i kdyz recenze na hry je paradni format, kde se da delat sranda, tak to vsude postreadam. Nevim, kdy jsem se tady i jinde zasmal. Berete se strasne vazne
-
Zajímavé, že některé věci které fungovali už v Mafii I, tady nefungují :D Takže to hodnocení je dle mého celkem adekvátní možná bych dál púl bod navíc, ale to je šumák
-
70? Hodnotil to zrejme GTA slepy idi*t.Super hra...Mafii v tomto "sate" by ste dali hadam aj stovku chrapuni.
-
no zatim to s tim GTA5 moc nevypada.
-
WATCHDOGS:
Marketing vám bude vždycky chtít vnutit produkt ,at jsou jeho kvality jakékoliv.promo videa budou vždycky hezčí.Screenhsoty upravený ve photoshopu budou ještě hezčí.Na metacriticu bude plno placených recenzí či příspěvků.(Recenze od ign je naprostá deziluze)negativní recenze označovány některými mylně za hatery mají jasnou představu kritického hodnocení.Ano recenze má být kritická.Až na pár vyjímek tam obyčejní lidé naprosto jasně uvedli proč Watch dogs není tak cool.Je to ale metacritik takže nekteří geniové označí všechny za hatery naprosto zbytečně.Co je marketing už přece dávno víme.Placené,podvolené weby,časopisy,PR propaganda,Viralní reklama,recenze na ruku.(bioshock infinite 10 tragédie utopená ve své filozofii)Protože herní trh se musí podporovat ˇo nás bez násˇ´.Tohle jako celek,i když si to třeba nemyslíme představuje pro herní vydavatele důvěryhodný zdroj.Je dobře že se recenze ujala slečna nebo pani šuterová.Dobře zpracovaný obsah.Na druhou stranu intelektualní vložka tu není tak patrná,kdyby ano a recenze se ujal víte kdo tak číslo by se nám mioc nelíbilo. -
pro mne je nejlepsi genialni da se rict i nedocenena saints row serie, takze bych do UBI moc netepal.
-
pardon ale grafika bere dech ? :D GRAFIKA je otresna neni to zadny next gen ,silene mnozstvi bugu,FPS dropp je neuveritelnej i s nej komponentama za 80 k , hrozna fyzika , zadny poskozeni aut , nudna hratelnost , skiny protivniku v lokacich sou skoro uplne stejny na GTA 5 to nema ani nahodou GTA 5 na konzole ma lepsi grafiku nez tahle hloupost a to ty konzole sou 9 let stary . Pockejte si na skvost GTA 5 ktery vyjde zanedlouho na pc a neudelate chybu
-
Nad Watch Dogs si člověk musí povzdychnout. Z velkých ambicí vzešel průměrný příběh, nevýrazný hrdina a křičící nevyužité příležitosti. Přesto se jedná o zábavnou a komplexní hru, která vás chytne a nepustí minimálně na několik dní.
No tak tomu se rika neurazit. -
blby je, ze kdejaka pixelart blbost je mnohem zabavnejsi a vydrzi dyl, nez tohleto - namatkou me napada Factorio
-
Este stastie, ze napr. ja som od WD vobec ziadne zazraky necakal... A v zasade ma ani nijak zvlast nelakal. Nuz a ked teraz tradicne vidim, ako to autori sprasili s optimalizaciou, dakujem pekne, ale neprosim si. Otrasne optimalizovanych hier uz mam SPECIALNE po -- doteraz -- nezvladnutom BF4 akurat dost.
Du blejt, velebnosti... *11* -
Ano, kdyz vykon mam a hra ho nevyuzije a seka se, je to sra*ka, protoze jsou hry co to dokazou. Zatimco ty zadny argument krom konzolehypu nemas, tak si dej voraz býbre. *5*