-
Jak nejvetsi? Si to ty he/he nejsi pac he/he psal s diakritikou. Nechoval se jak demment.
Co proc bych to dohrát jak něměl, hrál jsem i podstatně horší hry ktereé jsem dohrál. WD považuji jen za nesplněný sen a špatnou hru ne nedohratelnou. Neznamená že s tím souhlasím co nám začínají podstrkovat podnos za nedodělané bety, už toho zařínám mít dost ale co zmůžu no tak mi nezbívá než to hrát.
Hejtovat budu zase něco jiného no... tak to už tedkanc chodí no.
Hlavně jsem jako jeden z mála, měl podložené tvrzení tehdy o nekvalitách téhle hry... bohužel sem si jí užil jen z asi 50% zbytek bylo prokliníní a nadávání na zbylý obsah ( např. imbecilní policii která mě tak nikde ještě nenaštvala jako tady, vyjma možná v NFS:Rivals, demenci hlavního hrdiny který svoji neopatrností se nechal občas zabít. Stejně jako nemožnost střelby z krytu, nebo úskoku před hozeným granátem, střelby z auta když me ostatní kropily a já jen chcípal...)
Doufám že bude ječtě nějaké to DLC po vzoru AC série (*14* ), abych z toho rovnou pukl zlostí.
*16* konec a závěrečná mise byla oproti těm ostatním naopak celkem relaxovní - -
nepouzivat radeon *4*
-
hru si stahni...predpokladam, ze uz jsi ji jednou koupil takze to nebude kradez ;)
-
http://www.gog.com/game/journeyman_project_2
-
U kamaráda pomohla až reinstalace uPlay a nová instalace hry.
-
Zdravím kolegu emulátorníka. Co teď hraješ?
-
Problém bude ten originál *15*
-
Co je na tom smutne? To len dokonale hry s hodnotenim 10/10 maju pravo cloveka zabavit?
-
Čaute. Potrebujem poradiť. Po pár minútach hrania mi hra zamrzne, že program watch dogs prestal pracovať. Moja zostava je i7 920, 8 GB RAM, 7950, win 7 profesional 6 bit. Hra je originál. Mal som aj problém sa prihlásiť do UPLAY, vyhadzovalo mi, že mám proplém s pripojení, pritom net mám rýchli a stabilný. Má s tým niekto podobný problém ? Ďakujem za rady *4*
-
Sakryš, Tic Tac Toe už jsem dlouho neslyšel, budu si muset pár písniček pustit *14*
-
A někdo snad brání hrát WD na konzolovém ovladači na Pc? :) A připojený počítač na televizi s ovladačem je jako konzole! No takový hřích tady... *16* Ale pokud smažu ovládání, tak je to výborná hra, koukněte, víc jak půlka recenzí na netu je přes 80%
-
Tak tuhle hru už ani Bitcouiny zadarmo nezachrání.
Dělám si srandu. Watch dogs je next-gen, ale bez toho next. Takový lepší průměr, který zachraňuje slušná atmosféra (když všechno funguje tak jak má), ale především multiplayer. Myslím, že si raději počkám na vánoční slevy na steamu a koupím si ji až hezky napatchovanou pod stromeček. -
to su bludy Mafia sa odohrava v roku 1930-1938 a vtedy proste bola ina doba...v sucastnosti je to tak ze skolo sa po rozbiti samoznici a nic z neho neostane hydranty su tiez agresivnejsie nez v 30 rokoch...a gulky su nenapadnejsie to je cele
-
Ještě že existují emulátory. Jinak bych si dneska už pořádnou hru nezahrál *4*
-
se divis? pulka lidi, kteri tady na to nadavaji, to hrajou o 106
-
Crysis nie je open world, takze je blbost tie hry porovnavat. Tym sa ale nijako WD nezastavam.
-
Games.cz opět dokazuje, že nemá koule dát velkým hrám nižší hodnocení než 7.
-
Hra je dobrá ale ta optimalizace...třeba Crysis 3 má mnohem lepší grafické zpracování a stačí ti na max i třeba FX 6300 a R9 270X. Prostě Ubisoft umí dělat skvělé hry které baví ale slovo ''optimalizace''asi nevědějí co znamená *7*
-
tak teď by to ještě chtělo videorecenzi.
-
Takze nejvetsi WD games.cz hejtr to dohral! Tak ty uz jsi opravdu k smichu. *15*