Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    ucho na rovinu, ty tu nepracuješ... já jsem možná nemocný ale ty jsi promin, více nemocný , nespíš a trávíš tu hodně času. Více než já a i jiní... pokud je to pro tebe smyslem života tak prosím no.

Já tu nemusím být i dny, dokážu se zabavit i bez diskuzí jen občas se sem jdu pobavit. Zasmát víš.
  • Jack1947
    Pokud, to bude takhle s novými hrami dál jsem zastáncen (nejen) já toho že by se měli sdílet po internetu. Nekupovat. (záměrně nepoužívám slovo W@rez).
  • ucho
    rozhodně neutápím svůj talent. když jsem tady, tak vydělávám peníze.

já vím, že jsi nadával prakticky na vše. tu grafiku jsem vytáhl kvůli tomu, že jsem si z toho vyvodil to PC. nenapadlo mě, že někdo bude diskutovat s ostatními o grafice, když hraje na xboxu360... nepřijde mi to normální *5* tedy místo abys zapojil hlavu a trochu přemýšlel, vztáhneš to na mou špatnou paměť :)
  • Jack1947
    "ubisoft produkt nikdy nekúpim"

Tesat do kamene, tesat do kamene! *5*
  • JoJo, mrknu na to. Ještě jestli neporadíš, nemůžu si vzpomenout na hru, bylo to něco podobného, ale točilo se to kolem templářů.
  • Jack1947
    To jsi se potřeboval dozvědět jo ? Tak gratuluji uctyhodná dedukce. O co víc je grafika na PC lepší neý na konzolích ja si četl jen samé jaké hnusné to je. Ano lepši v efektech, textury vypadávají všude stejně... mimochodem tu utápíš svůj talent si myslím krom toho že ti nejspíše už z toho všeho cáká "Literally" na cimbuří.

Ehm... ja nenadával jen na grafiku, ale při tvé krátkodobé paměti a slabých řečích. Ostatně sám si se doznal že máš nato papír od doktora... Proč jen bych se měl s tebou díle bavit, vždyt z toho nic nemám. Těším se až nám poreferuješ, po koupení někdy za pár let ve Humblebundle/Steam slevě jaké parádní to bylo. *3*
  • Mato1987
    rádo sa stalo
  • Díky za užitečnou odpověď :-)
  • ucho
    samozřejmě že Jack hraje pirátskou verzi:
    1) Jack stahuje hry ve velkém (u této si stěžoval, že má 16 GB a vypadá to hnusně)
    2) WD hraje od doby, co se to objevilo na netu (ještě před oficiálním vydáním) a od té doby na to tady nadává
  • Mato1987
    nekupuj to !
    Hovorím ti z vlastnej skúsenosti...na český a slovenský trh to distribuovali idioti z Conquest a vymazali kompletne z inštalácie hry anglický jazyk, je tam len maďarčina a čeština, dabing je síce po anglicky ale tie texty a všetko naokolo je tak tragicky preložené do češtiny, až to bolí....Ja som si musel stiahnuť pirátsku kópiu a nahradiť celý data_win64 priečinok tým pirátskym a hrajem hru s anglickým textom.
    Veru je to bohužial tak, tí čo zaplatia za hru dostanu polovičný produkt. Po tejto skúsenosti si uź žiaden ubisoft produkt nikdy nekúpim, aj keď viem, že tento rok vychádza far cry 4 tak si radšej objednám hru z ameriky.
  • Jednu radu bych mel...
  • ucho
    aha, takže ty hraješ tu ošklivou xbox360 verzi a warezíš na xboxu... tak to pak s tím PC beru zpět.

edit: mně dávalo logiku, že hraješ na PC, protože jsi hodněkrát tak vehementně kritizoval grafiku a diskutoval o ní s lidmi, kteří řešili grafiku na PC. tak uznej, že hodnotit grafiku xboxu je hloupý... :D mohlo mě napadnout, že u Jacka nemám hledat logiku.
  • Robotron3
    Nezapomeň, že je ještě jednička a trojka. *3* Výborná trilogie....
  • Miserius
    Co porad mas s tou cestinou? Pokud dnes neumis anglicky tak jsi pirat a jeste negramot... A filmy jsou trošku něco jinyho, ty si stahnu taky
  • Vy jste z toho vycetl ze hral piratskou verzi?
  • No, minimálně čistě Uplay verze to umí, ale nevím, jak je na tom krabicovka,
  • Jack1947
    Nikdy jsem nepsal, že jsem hrál tu zprzněnost na pc, to bych si vyrval i ty poslední vlasy (co mi zbyly) nad tou ohavnou neoptimilizací. Z šeho soudíš dit relativně takhle by mohl vypadat nespokojený zákazník (nepřemýšlející). Takže jen proto že jsem to hrál "dříve než ostatní" jsem považován za piráta. Netvrdím že nejsem , "kdož je bez viny a (byl) at hodí kamenem."

Má jedinná skutečná obrana je - že nemocné lidi /(z jedné hry) přec nikdo naštěstí neposlouchá. *4*

PS: jsem hrdý že můžu být mínusován, Mé názory jsou pak ještě více silné!
  • Neví někdo, jestli jde i naši lokalizovanou verzi hrát i kompletně v angličtiny? Titulky, menu, všechny texty. Snad až na The Last of Us, kde si člověk mohl vybrat, byly všechny lokalizované hry, jaké jsem hrál, pevně s českými texty a já mám prostě raději, když je hra celá v angličtině. Ptám se, protože se mi nechce čekat 4 týdny, než by mi přišla verze z amazonu a raději bych si to koupil u nás.
  • Kurna, zase 6 babek v haji :) Tuhle hru si pamatuji, ze jsem o ni cetl v excaliburu, moc jsem si ji chtel zahrat, ale nemel jsem v te dobe masinu, na ktere by se to dalo hrat. Dik za tip :)
  • ucho
    ano, i takto si lze odůvodnit, žes hrál pirátskou verzi. zadarmo zahrát, zanadávat si. takoví hráči jsou pro PC scénu největším přínosem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit