Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    ucho? Ty se snažíš zpochybnit můj názor nebo nevím, hraješ si na ubisoft a tvrdíš mi že můj názor na tuto hru je špatný o co ti jde... díky nemusíš mi psát co jsem psal já si to pamatuji. Co to má co společného s tím že jsem si myslel že hra nebude tak špatná. ZZz... *7* its going nowhere...
  • ucho
    Ano, s tou tvou mimózní osobností jsi o hře dokázal napsat všechno možné, tak je to u všeho s tebou. ale dovolím si tě citovat:

27.5.
    "Víte: zabalene hovnoo v hedvabnym obalu bude vzdy tím hovnem co... bylo od zacatku. Nekdo jednou pravil a mel sakra pravdu. ( tady ani ten obal neni hezky) Nasrrat!"
  • Jack1947
    Ok, ja ale nikdy netvrdil že hra je špatná proto jsem jí stáhl, jasně že je horší než jsem čekal je věc jiná.
    Krýt za to se nehodlám, nebo co... no no, došli jsme tam kde jsme, vlastně nikam. Jen se mi nelíbí kam to dneska spěje pokud si lidé zvolí že vlastně už nemusí být tak "nároční" a dobrou AAA hru přece grafika nedělá... (mínuskový hrdinové, prosdím omínusdovat dle libosti i když se nejedná o veskrze relevantní názor ale jen takový Chat)
  • ucho
    potom věci nazýváš špatnými jmény. zkusit hru neznamená tu hru dohrát... já samozřejmě nemám nic proti tomu, jak kdo hraje hry. pokud na ně někdo nemá a nebo za ně nechce platit, ať si je doma klidně stahuje a hraje, tím studio nic netratí. jde jen o to, aby to pak dotyčný člověk neschovával za "zkusit" a nebo "hra je špatná, tak jsem si ji stáhnul"...
  • Mato1987
    mne tiež nejde o ingame obsah, ale tie kartičky a artbook sú absolútne o ničom, keď nemáš tablet alebo smartphone a ten artbook je asi polovička toho čo obsahuje skutočný artbook od Andy McVittieho, jediná dobrá vec tam bolá tá soška, ktorá je fakt detailne spracovaná, ale v obchode sa dá kúpiť už za 25 euro...
  • Jack1947
    ucho, Ty se snad těmihle rádoby poučními diskuzemi bavíš ale můj názor nezměníš... hele je to od tebe hezké atp... ale já jsem pro názor takový že kdybych chtěl tu hru zkusit Udělám to přesně tak... o tom že to je správné/špatné se musí rozhodnout každý sám. Tím chci říct že me tahle diskuse na tohle téma už nebaví...
    *4*
  • ucho
    ano, argumenty slouží k argumentování, bez toho by to nebyl argument a nevím, co je na tom k smíchu. ano, nemusíš se mnou souhlasit, je normální, že mají lidé na některé věci rozdílné názory. ale ty máš šanci zjistit adekvátní informace. i tady jsi měl možnost, kdybys neměl potřebu hru hrát ještě před jejím vydáním. další problém je, že jsi schopný dohrát hru, na kterou tak nadáváš. to právě odporuje té logice. je logické, když už něco hraješ s úmyslem to dohrát, že za to zaplatíš. teď je hra pro tebe drahá? tak ok, v tom případě bys ji neměl hrát... zkusím příklad. vezmi si, že v obchodě prodávají novou grafickou kartu za 10k a ty ji chceš, ale přijde ti drahá. a přijdeš tam s nabídkou, že ji koupíš za 3k, protože za pár let bude mít takovou hodnotu... tedy ty něco využíváš teď a chtěl bys za to platit až ve slevě... takhle trh nefunguje...
    co se týče slev, to je už moc obsáhlé téma. ano, slevy jsou z principu pro průmysl trochu problém, obvzlášť u PC, protože tam dochází k rychlému znehodnocování ceny hry. a dnes k opravdu rychlému. to pak učí lidi nekupovat hry hned, což je trochu problém a malinko to podkopává drahé AAA tituly.
  • Zrovna to hrajem. Neni to úplne "worst game ever" ale rozhodne to neni to čo nám slubovali a preto som sklamaný. Každopádne ma to baví.
  • Jack1947
    Moment to jsem nikdy nenapsal, že ubisoft nenávidím ale jinak máš pravdu ale po tomhle ho možná začnu... uvidíme. Jak to půjde dál zatím maj solidně nakročeno. *3*

Zdá se že WD stanovily novou hranici hodnocení kdy 6,5 může být vyjímečně špatná hra aspon to tak u mě je. *2*
  • Ovšem pořád nechápu proč jsi to dohrál když Ubisoft tak nenavidíš.
  • Jack1947
    Marketing crap and PR = wonderful *14*
  • na tuhle hru jsem se tesi ale stratil jsem zajem jek presahl pocet clanku tak 90 tod vse co jsem chtel rict.
  • Koupil, me o obsah (mysleno SW) ani tolik neslo, ten se da sehnat kdekoliv a jakkoliv...Ale to baleni a ty veci k tomu jsou paradni, nelituju.
  • Jack1947
    Argumentoval si dalším argumentem *15* ja ti to neberu samozřejmně máš svoji pravdu ale to neznamená že s tebou souhlasím. Ne, není to jen o svéprávnosti lidí ... pokud nemam šanci zjistit adekvátní informace tak těžko si udělám ten který obrázek o dané hře. Prostě a jednoduše kdybych byl chtěl heru koupit otestuji jí tak jako tak z internetu. Je to bezpečnejší než pak zplakat nad výdělkem. Obzvláště když mám pochyby a nejsem si jistý v kramflecích. Nevím co hraješ ale vzhledem k tomu že požád jsou slevy a slevy... každou chvíly a koupíš moc toho nebude. A ano pirát - (nevím proč to zrovna tady řešit) neví od čeho kamn skočit? no moýná z vlastní zkušenosti ale hlavně v suchu toho moc nenaskáče. A to že se nedokáže zzžžít se hrou? ale prosímtě nebud směšný *15* . Jo, to si piš že nakonec to koupí vbe slevě a mimochodem hry ve slevách a často nejsou taky nejlepším způsobem výdělku pro herní průmysl
    je to takové, "vždyt lidi chtějí hru až ve slevě tzv tolik o ní nestojí".
  • ucho
    6,5 je nadprůměrná hra, ve všech dobách *5*
  • ucho
    ne, předpokládám, že lidé, kteří utrácejí své peníze, jsou svéprávní, a vědí, za co ty peníze utrácejí. tedy pokud si někdo koupí hru, která stojí za prd, je to opravdu problém dotyčného, protože zjevně nedokáže odhadnout, co ho baví. ono se to pirátovi obtížně vysvětluje, ale trochu to souvisí i s tím, že kupující si lépe vybírá, co bude hrát. pirát má k dispozici vše, co vyjde, tedy hry prakticky přehrabuje vidlema a většinou si ošahává vše. a podle toho to taky vypadá, řada pirátů nedokáže některé hry dohrát ani do konce, nedokážou se s tou hrou sžít, protože už už chvátají k něčemu dalšímu, třeba i rozehranému.
    těžko říct, jestli bys byl naštvaný, tu pirátskou verzi jsi dohrál, takže tak špatná být nemohla... ale jestli by sis ji koupil po těchto všech informací na internetu, když víš, že by ti některé ty věci vadily, tak je to samozřejmě tvoje chyba a jsi hlupák. normální člověk by si řekl: "hm, ta hra má nějaké problémy, tak za to jim plnou cenu nedám, ale za 600,- už by to mohlo být ok.". jenže to ty neznáš, protože takto piráti neuvažujou...

to, že upozorňuji na zajímavé slevy, neznamená, že hry kupuji za nejnižší možnou cenu. opět tady platí to, že člověk si před nákupem hru nějak ocení, kolik by za ni dal. a za tu cenu ji koupí. tedy když si něco koupím za 300,-, nevadí mi, že to třeba za měsíc prodávají za 200,-, protože ta cena 300,- už mi u té hry přišla adekvátní. tím, že upozorním na nízké ceny her, tak nějak doufám, že si někteří piráti řeknou, že ty hry nejsou nakonec vůbec tak drahé a uvědomí si, že ono platit za ty hry je vcelku normální věc... a nechápu, jak ty můžeš vědět, co hraju a co nehraju ;)
  • No tak, call of duty je nejuprimnejsi serie vsech dob :) svoje 3 hodky zabavneho strileni ( herni doba tak na jednu kocovinu) si kazdy díl splnil
  • Mato1987
    Ty si si kúpil dedsec verziu? ja som tesne pred vydaním hry od toho odstúpil, keď som zistil, že to má polovičatý obsah.
  • Jack1947
    V dnešní době je 6,5 horší hra... tady hlavně, já nevím mohlo to být horší ale podle mně to je dostatečně špatné a nejsem o moc více labilní než ty s to zkusil asi máš rád špatné hry. *15*

Když se dá horší/špatná hra dohrát tak jí dopařím nehratelné hry to je jiná kategorie ale to ty bys musel být na jiné chapajicí úrovni abys to pochopil. Zdá se mi že celkově tu opokud se to tak dá nazvat "pláču na špatném hrobě" Dobře já to přiznám hrál jsem to a dohrál hlavně z nudy tak snad ted má aspon většina klid. *4*
  • Veskoslav
    Co to meleš? Špatnou hru dohraje jenom s prominutím psychicky labilní jedinec, co neví, co s časem. Hrát něco, co považuješ za špatné (tvé hodnocení 6,5/10 je taky humorné pro špatnou hru) a ještě to dohrát? Proboha proč.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit