Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, ale moc lidí pořád nepředpokládá, že vydaný titul bude takto v prd.....tak pak mu nezbyde nic jiného než čekat až se vývojáří rozhejbou a vydají nějaký patch. A to je v pořádku ? V podstatě jako hráči jsme pěkný lamy, že jim vždy skočíme na jejich "keci" v superlativech před vydáním, V žádném odvětví si nikdo nedovolí vydat a prodávat produkt, který je nedodělaný.....a pak se nedivte, že už lidé nechtějí za to utrácet peníze..
  • Hanzales
    Když to vemu za sebe, tak ano, vše co aktivně využívám mám koupeno a legal. Warez čas od času také použiju v případě jako např. Watch Dogs. Zjistit, jestli a jak mi to pojede a udělat si vlastní názor na hru, protože např. až přespříliž přehnaný hype. Ovšem v tom smyslu, že jsem zkusil odehrát asi hodku a půl a hra šla zase z disku. Je možné, že koupím později opatchované v nějaké slevě (a pak samozřejmě až dohraju). Tak jako tak si v případě stažení hry dokážu udělat obrázek o tom, jestli hru dohraju a baví mně (v tom případě smažu a koupím), nebo je to opruz/oj*b a smažu, nekoupím a nehraju. Navíc těch případů, kdy je třeba před kopí hru "vyzkoušet" není zase tak moc. Vždy je to o tom, jak člověk k tomu warezu přistupuje ;o) Něco jiného je pak ještě stahovat všechno, nekupovat nic a na všechno kafrat (bohužel velmi častý jev tady)...Co se týče filmů a hudby, pokud člověk stáhne z uložiště a nikomu to dále nenahraje, nenasdílí, pak by taky neměl být problém.
  • Podle me to je ale chyba hracu, nikdo nepocka az hra vyjde a ukaze se co a jak...miliony predobjednavek a dalsi miliony lidi co bezi do obchodu v den vydani a kupujou bez jakekoli zaruky, ze dostanou kvalitni produkt. Pak ty firmy jednoznacne uprednostni marketing a hype pred vydanim, nez aby se zamerili na kvalitu. Vzdyt se uz dneska posuzujou uspechy podle toho, kolik se proda kusu v prvnich dnech. Kdyby si lidi pockali jestli je hra doopravdy kvalitni, tak by miliony investovane do propagace a reklamy byly na houno a bylo by rozumne investovat je do vyvoje.
  • Tady pořád nadáváte na warez, ale podle mě to jsou jen keci.Chtěl bych vidět vaše PC....každý film si koupíte a nebo půjčíte, každý prográmek,program si taky koupíte (program je i hra)??? Vždyť je to to samé jako s hrama a hlavně mě tady nevěšte bulíky na nos jak jste stoprocentní....Když někdo vydá hru a to stojí (nemyslím po herní stránce), ale po technické stránce za prd...je nedodělaná a chce za ní peníze, tak mě to příjde mnohem větší podraz od vydavatele.Nikde jsem od něho před vydáním neslyšel a neupozornil nikoho v jakém katastrofálním stavu je tento produkt a za tohle chce po mě někdo peníze.Tohle je zlodějna....no nic klidně mě tady rozeberte..
  • Je to asi jen o paměti VRAM. Mně ta konina běží zcela plynule a bez záseků na 3GB kartě staré 2 a půl roku (Radeon 7950)
  • To je 17+ ? Omg, čekal jsem, že to bude alespoň trošku jako GTA ale asi si budu ještě počkat až konečně vydají normální GTA 5
  • Mam bohuzel ten samy problem...CPU 4670K 4GHz a 2x GTX 770OC 4Gb,16Gb ram a pri jizde se to proste hrozne skube....cekam kazdy den na nejaky patch co tohle opravi. Ubisoft si timhle urcite moc novych zakazniku neprida. Snad to brzo opravi ja sem koupil Deluxe Edition za 70$ a taky me tohle nedodelani stve....
  • Vis co by me zajimalo? Co by jsi rikal kdyby ti na dvere zaklepali warez police jestli by jsi u nich uspel s temahle tvyma argumentama... *3*
  • No rozhodně bych si nikdy nekoupil hru podle recenze na games.cz :D
  • Hraje WD někdo z vás na Phenomu II 965? Mám tento CPU s OC na 3,8Ghz s GTX 560Ti OC a 16Gb ram. Detaily nastaveny na High/Medium a při jízdě autem pociťuji velmi výrazné škuby a neustálé mikrotrhání. Na low detaily to samé, FPS vysoké ale neustálé škuby. Člověk si koupí hru za 60éček a dostane tohle.... Je problém v malém výkonu CPU, nebo je ta hra opravdu tak děsně odfláknutá? *16*
  • Dagon
    Jezkovy zraky, Jack, ty sa uz konecne kapanek skonsoliduj, ok? Ja uz fakt nemozem z toho, ake priserne hovadiny si este pred par rokmi vypisoval na warez fore menom warezblog... Nebol som jediny, kto si uz tam v tvojom pripade totalne tukal na celo, nakolko tie tvoje priserne "vylevy" nemali ani hlavu, ani patu. Cosi podobne sa teraz opakuje tu, na games.cz.
    Ocividne ta nezastavi vobec nikto, na to skratka neexistuje ziadna konkretna sila. Ty si budes vypisovat tie svoje kydy aj keby uz cely games.cz z nejakeho dovodu zanikal (co rozhodne nikomu neprajem). Ja byt na tvojom mieste, tak KONECNE PRESTANEM VYPISOVAT SAME P1COV1NY pomaly ku kazdemu jednemu clanku a ked uz............ tak sa SAKRA zamyslim, CO VLASTNE IDEM NAPISAT. Chapes??? Ide o to, ci ten tvoj pripadny UZASNY komentar ma i nejaku realnu vypovednu hodnotu... Zial, co sa teba tyka, tak v zasade ziadnu vypovednu hodnotu nikdy nema. Lez, to si ty, samozrejme, nepriznas a miesto toho tu radsej budes vypisovat jednu kravovinu za druhou, len aby si zase raz nasr4l co najviac ludi, zejo, ty expert na vsetko, nakolko ty si zrejme vsade bol, o vsetkom si pocul, vsetko si cital a pod. Doslova jak nas j3bnuty premier Fico.
    STFU a prestan trolovat, sakra!!! *7* *10*
  • Dagon
    Kurna, Jack, prestan uz konecne trusit tie tvoje neslavne slavne komentare, na ktore si este iste mnohi z nas pamatju z pr1posrateho niekdajsieho w4rezblogu... Ked si spomeniem, ake totalne kraviny si pisal prave tam, doteraz je mi z toho do smiechu. Ako vidim, teraz uz si definitivne presedlal na kapanek serioznejsi server, ale tie tvoje kecy su stale o tom istom... uz konecne vyrasti z toho tvojho pubescentneho veku, zacni pomaly, ale isto zarabat vlastne prachy a nasledne si i hry (+ HW) zacni kupovat za tzv. "svoje". Mozno ked toto urobis konecne pochopis, AKU KONKRETNU hodnotu maju jednotlive hry.... no a samozrejme o HW ani nehovorim.
    Len skoda, ze pri tebe je to ako hrach na stenu hadzat, zejo, ty xpert *16*.
  • TheGGG
    zamrzne?
    Tak to ju vyndej z mražáku *1* *1* *1* *1*

Ale vážně, na steam fóru by ti někdo mohl poradit, radamy to tam teď přetýká.
  • Jack1947
    Netvrdím že ne, ostatně většinou sem píšu a vykonávám i jinou činnost... takže hold to pak dopadá takhle ale psát že si protiřečím no *7* , jako občas se seknu no (dobře vícekrát) ale za svým názorem si stojím nejsem ten kdo si ohýbá názory jak se mu to hodí aspon tedy myslím že nejsem v tomhle stádiu. Neuspořádanost myšlenek s tím nemá tolik společného, píšu v pressu rychle atp... nebaví mě to požád vysvětlovat ani to k ničemu nevede. Jo vede bláboly sviní diskuse.
  • TheGGG
    to je taky dobrý joke, neco se mi seká a tak to obkecám tím že hra kompl nevyužije. Už nevíš co plácnout.
  • ucho
    pokud někde něco špatně pochopím, nebojím se to přiznat. ty máš ale zjevně problém i formulovat své myšlenky...
  • Jack1947
    Moment, špatně sis to vyložil, já měl na mysli že jsem hru nestahoval proto že je špatná ne že je špatná... přestan chytat za slova, to bych mohl pak začít i u tebe. Občas máš taky mylné myšlenky svedené na jinou stranu.
  • ucho
    pouze jsem tě citoval jako reakci na to tvé: " ja ale nikdy netvrdil že hra je špatná".
    a teď to korunuješ větou: "Co to má co společného s tím že jsem si myslel že hra nebude tak špatná."

nikde jsem nepsal, že tvůj názor na hru je špatný. tvůj názor na hru je tvůj názor a ten ti neberu. jen poukazuju na to, že si občas protiřečíš...
  • Jack1947
    Napsal ten kdo ani nepíše s diakritikou ou ty to stou čedinou myslíš fakt, vážně? Mám problémy s gramatikou a plácám vecné sraččky... co ti je co potom co plácám ty mistní "spodino". *4*
  • Mudrce jako ty bych vzal za vlasy a dotahl te na zakladni skolu, at si napises diktat z cestiny. Mudrcuje tady, cesky to neumi a jeste placa sra*ky. Zakazat takovyhle moderni "mladezi" mluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit