-
vyčítáš hodnocení 7/10 a přesunuješ se ke konkurenci, která dala 8/10. to je naprosto logické, ano... *1*
-
Ja ale nehodnotim hru podle hype, co bylo pred vydanim, ale ciste podle toho jak me bavi a na jak dlouho mi zabavu poskytne. A za cely letosek je to jen asi jedna ze 4 her, ktere me opravdu bavi. Neni to nic prevratneho, ale proste slusna AAA hra.
-
No právě jsem se chtěl zeptat, jaká to konkurence, v českých luzích a hájích, vlastně je. Vidím, že se nic nezměnilo a nemá cenu odcházet jinam.
-
možná myslel zahraniční konkurenci
-
Co na tom, že recenzi na Mafii 2 dělala minulá redakce. Mimoto to, že odcházíš slibuješ nějak pravidelně, když není tvé hodnocení podle gusta.
Mimochodem, by mě zajímalo kam půjdeš. Dle tvé logiky je Eurogamer ještě více uplacený (8/10), Zing to samé (8/10), Hrej.cz má 4/5=8/10, Doupě má 4/5. Takže kam půjdeš šášulo? Podle tvé logiky je totiž games nejméně uplatitelná, když dala nejnižší hodnocení. -
Ty jo...tak už krom EA uplácej games redakci i Frantíci, ten českej trh musí být zlatý důl když takovým nadnárodním korporacím stojí za to tady uplácet recenze
-
ani bych nerekl, akorát první jedno - dve videa byli super ale pak bylo jasny že to bude težkej prumer co se týče grafiky i hratelnosti
-
Watch Dogs vs. Mafia *15*
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S5t0_WVinF8 -
Mafii 2 hodnotila bývalá redakce.
-
Ubisoft odvedl vybornou práci pri marketingovém vymívaní mozku *15*
-
tohle je klasický argument opačným extrémem
-
Ehm, hodnocení 7 zde dostala i Mafia2, jejíž největší nedostatek bylo to, že to nebyla nejlepší hra ve vesmíru. Přitom Mafia2 ve všech směrech může zadupat WD do země, ať už jde o atmosféru, grafiku, hratelnost atd. Ona vlastně i Mafia1 může WD zadupat do země...
Games.cz jen potvrzuje to, že zdejší hodnocení nemá hlavu ani patu, zvlášť když i takový Skyrim, který je v některých směrech až nechutně odfláklý, dostal 10. Smrdí to tu úplatky i přestože je redakce pořád popírá - kdo by se k tomu taky přiznal, že?
Tomuto serveru už nevěřím ani ň a přesunuji se na konkurenci. Games.cz už žije jen z polodebilních článků, jejichž účel je pouze vyvolat flame v diskusích a tím pádem zvětšit traffic = zvětšit šanci, že někdo klikne na jednu z padesáti milionů reklam všude okolo. -
Pan ucho vzdycky vi co by lidi delali a proc to delaji spatne. *5*
-
kdyby bylo složitější, tak by lidé nadávali víc, protože by bylo při hraní prakticky nepoužitelné. holt hra je hra.
-
Vidíte? Na primitivní hackování v Syndicate (tý střílečce) se nadávalo, jak je... no primitivní... a tady se nad tim nikdo nepozastaví :P
-
Mít v Rage 2x tolik hodin než ve Fallout: New Vegas*8*. To se ti jak povedlo?
-
7 je velice nadprůměrná hra, tak co se vám nelíbí? Navíc se jedná o recenzi PC verze, o které z osobní zkušenosti vím, jak moc za prd stojí... U bratra hraji na PS4 a tam bych s vyšším hodnocením o bod i souhlasil - hra vypadá k světu a je nacpaná obsahem, i když se žádný slibovaný zázrak nekoná. Ovšem port pro PC pc (to skutečně mělo jít o hlavní platformu?) je neuvěřitelně problémový... což u tak veliké hry mělo tak obrovské studio přece dost času odstranit... Nemluvě o nehezké grafice PS3/X360 verzí, které skutečně oproti GTA V vypadají jako přes 3 roky stará záležitost. S recenzí souhlasím.
-
Asi tak, netřeba víc dodávat *5*
-
Tak jo, jsem pirát... http://steamcommunity.com/id/Hanzales/games?tab=all
Wolf a Thief jsem "vyzkoušel" a hned taky koupil. Takové Assetto Corsa, DeusEx, Metro 1/2 jsem např. koupil bez "vyzkoušení". Watch Dogs, nebo Colonial Marines nikoli a hry jsem nedohrál ani zdaleka za třetinu a jsem rád, že jsem předem vyzkoušel. U Duke Nukem jsem třeba naletěl :) Jakmile když už hru "vyzkouším" a minimálně dohraju a líbí se mi, koupím a vývojáře patřičně podpořím. To samé se softem. Buď originál, nebo opensource alternativa. Vím, že se tomu těžko věří, že jsou dnes i lidi, kteří si hru koupí (i když si ji dovolili před tím stáhnout a to ještě jen v opravdu nejistých případech) a i když je k tomu nic nenutí si tu hru koupit, ale já třeba na to někoho za dobrou práci okrást nemám povahu. Osobně si třeba lidské práce dost cením, ale asi jsem to jen špatně podal, tak se omlouvám... -
60$ za špatnou konverzi z krabiček je zkrátka moc. Ještě že hry na PC za pár týdnů/měsíců stojí minimálně o 50% méně *3*
Tahle hra měla pouze agresivní marketing a takovej hype, že jsem z toho zrušil předobjednávku a dobře jsem udělal. Zkušenosti se potvrdily. Dát takový prachy za něco, co si na tzv. nextgen hraje jenom v marketingovym letáku a pak zjistit, že Mafia 1 je detailnější... tak to v žádnym případě.