Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Pokud mi nefunguje nějaká věc, která normálně ostatním funguje, tak ji nemůžu hodnotit, protože jsem ji nerozchodil. Takže nejdřív zkusím hledat problém u sebe, proč mi to nejde, a kdyby mi to nešlo i tak a vadilo by mi čekat, ozval bych se prodejci a zboží vrátil... Bez hodnocení.
    Vezmi si, že si koupíš nějaký film na BluRay, médium strčíš do mechaniky a ona ho nedokáže přečíst. Rozhodně v této fázi nepůjdu na internet film hodnotit 0/10... Jestli tobě to přijde normální, fajn, mně ne...
  • kennyB
    Prostě mi to tak přišlo, když jsi reagoval, jako by měl Ucho zakázáno odpovídat na tvé monumentální komenty *3*
  • D3 je o hovne, nema to s Diablem nic spolecnyho, az si to uvedomis, mozna pochopis proc byli Diablisti nasrani a davali tomu nulu. Smirit se s tim musis ty, internetovy hrdino. Ja nejsem ten kdo butthurtuje nad hodnocenim her. *3*
  • A proc by nemeli? Ty hodnotis nefunkcni vec s tim ze je v pohode, ale takova nepodstatna drobnost je ze nefunguje? Trololo?
  • Tak zkus reagovat necim rozumnym a ne "ja rekl ze nemuzes". *5*
  • Po dohrání pro mne 5 z 10 :-/ ....
  • vsak ja nepopiram, ze to plynule jede na 3 z 5 hernich PC, to je spatnou optimalizaci. ale presto mam dojem, ze tu spatnou optimalizaci za kazdou cenu chteli radne v recenzi okomentovat a take ji promitnout do celkoveho hodnoceni. protoze kdyz to v pripade battlefieldu 4 neudelali, tak to pak v diskuzich schytali.
  • kennyB
    Jenže lidé se zde v drtivé většině na nic neptají, a přesto se na jejich komentář reaguje *3* A s tím metakriticem:podívej se na pár profilů a pochopíš. Jinak u mě všichni zdraví, co u tebe???
  • MrSanta
    Zkus se oprostit od nenávisti a zamyslet se. Jak, kurnik, může někdo zhodnotit hru v den jejího vydání? Jak to stihnul tak rychle dohrát a prozkoumat? Hodnocení ve stylu mám AMD grafiku, neběží to dobře, takže 0/10. uPlay takže 0/10. Bad driving 0/10. Simple hacking 0/10. Promiň, ale tohle u mě není seriózní hodnocení. A hráč těmto náladám podléhá snadněji než recenzent.
    Navíc spousta hráčů jsou jenom uřvaná děcka, co hru ani neumí hrát. Když někdo kritizuje v Borderlands 2 že je tam málo munice a nemá peníze na nákup nové a přitom má plnej batoh zbraní, který neprodá a neotvírá bedny s municí, tak co si mám o hráčích myslet? Takovej 'zkušenej' hráč určitě spravedlivě ohodnotí hru. Kdepak, hodnocení uživatelů nemůžu na Metacritic brát vážně.
  • Veskoslav
    Názor 0/10 Sh*t of Diablo! I cant download game from warez 0/10 atd. jsou o hovně. Smiř se s tím. A podívej se na účty hodnocení. Jeden účet=1 hodnocení=0/10.
  • A jak bys hodnotil hru, ktera se seka i na dobrym PC? Nebo hru, kterou nemuzu hrat protoze nejede uplay? Inb4 hromada argumentu proc je vypadek uplay v pohode.
    Ty jsi jenom internetovy kokutek, co se snazi diktovat ostatnim jak muzou hodnotit hry. Useless piece of sheet stejne jak tyhle konzolovy porty.
  • ucho
    ne, je mi jedno, jaké to má kde hodnocení. budu se opakovat, ale pokud většina dává nesmyslně 0/10 (a ano, 0 je opravdu nesmyslné hodnocení u takové hry), snaží se tím pouze průměrné hodnocení stáhnout co nejvíc dolů, což je klasický hejt. průměrné hodnocení pak nelze brát vážně...
  • Veskoslav
    Já také nesouhlasím. Odečti si od toho fanboye a lidi, co dávají 0/10 (což za 20 let jsem nedal žádné hře) a vyjde ti nějakých 6,3-6,6 hodnocené od hráčů. Protože ano, 10/10 dává zaslepenec a 0/10 dává trol, co neví, jak si kliknout. To samé v případě Diabla či Titanfall.
  • Veskoslav
    To jsou kecy. V mém okolí to jede dvou lidem z pěti. A většina má skutečné herní stroje (většinou grafici, tak i proto výkon) a kromě lítajících fps, lagujících scén ve městě, rozkostičkovaných cut scén atd....
  • Zayl
    Známkovat hru podle toho jak "tě baví" je symptom nekritického přístupu a tím pádem je tvůj názor sice pěkný, ale ne zrovna hodnotný.

Prací recenzenta je být kritický. Být pokud možno objektivní a snažit se hru zhodnotit celkově a ne jen z ohledu zabijáka času.
  • Veskoslav
    Jsou v severní části města, ale tak 2-3. Jinak jezdit na motorce je nejlepší. Je nejrychlejší a jsi prakticky nesmrtelný.
  • Takze presne jak jsem rikal, tvuj argument je ze se ti to nelibi. Opravdu logika.
  • Je normální, ze v celém městě není jediné NPC jedoucí na motorce?
  • Zajimalo by me, ja by vypadla recenze a celkova znamka, kdyby recenzentovi hra jela ok. Mam pocit, ze v redakci hledali PC na kterym to bude trhany, aby mohli napsat recenzi, ktera by se zavdecila nekterym mistnim ctenarum. Prece kdyz hra nejede tak jak by mela, tak hledam reseni, vcetne castecne obmeny hw (v tomto pripade pravdepodobne procesor). V pripade redakce herniho webu by nalezeni reseni nemel byt zadny problem.
  • Oni znicili hodnoceni tim, ze hodnotili. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit