-
ucho: Hodnotici 0/10 ho nici uplne stejne jako 10/10.
-
Kdo si to neumi rozchodit na pc, ten ma hrat hodnotiť na konzoli. Takhle je recenze nevypovidajici o hre samotne.
-
Jumpe, tak teď jsi ho krásně rozmrdal *1*
-
A co je na tom nejlepší? To bylo lepší v GTA 4, že jsi se musel naučit s motorkou jezdit a i když ses to naučil, pořád to byl trochu risk na některý mise. A v žádným případě jsi nebyl nesmrtelný, spíš naopak. A jinak je motorka nejrychlejší v každý hře kde jsou motorky, už jenom díky pohyblivosti mezi auty. (vlastně je to tak i ve skutečnosti :-) )
-
Nemám žádné herní dělo. Zapnul jsem to, všechno se hejbalo normálně, žádný problém. Akorát mě to vůbec nebavilo. Jezdit autem prakticky nemožné, většina budov nepoužitelných, dveře jsou jenom na ozdobu. Hackování se časem omrzí a vše ostatní tu už bylo a lépe.
-
Ideální hra by se měla dát hrát tak, jak chce hráč.
-
Mno zrovna zadrhnuti motoru po 300 milionech km me prijde jako vynikajici produkt :)
-
Řekl bych, že jízdní model je klíčový u takové hry. Za mě je to zkažené a pokud mám k dispozici velké město plné dopravních prostředků a je otrava v nich jezdit tak potom si hra nezaslouží víc než 5/10
-
No to musí být opravdu úžasné *11*
-
ty si kr3ten az to boli...
-
Kolik kdo zaplatil nehraje roli pro srovnani, je to naprosto nesmyslna uvaha, sto let stary auto muze byt drazsi nez nejaky novy a parametrama mu nebude ani po kotniky. Srovnatelny pc s "nextgen" opravdu nestoji 50 tacu a pokud nekdo za pc dal 50 tacu, ma neco na uplne jine urovni.
-
A ty víš, kdo kolik zaplatil za své pc??? Co když někdo za něho dal opravdu 5x tolik *8*
-
Vzhledem k tomu, ze ostatni hry na tech kompech, kde se tenhle odpad seka jedou bez problemu, je to chyba ty hry.
Stale cekam na argument a ne na povidacky typu ucho rekl ze nemuzes. -
Zde se chyby moc nepromítají do hodnocení.... Rage nešlo v době vydání skoro nikomu a ani se tuším neomluvili a v recenze to nebylo jako zápor. Pak si vzpomeň na slavný skyrim ve verzi 1.
Menší firmám bych to i prominul ale borcům co mají prostředky na to aby to bylo OK fakt ne. -
pokud se někdo nedokáže přihlásit na uPlay, tak je to naprosto stejné, jako ten můj příklad s filmem... a vzhledem k tomu, že se hra neseká na všem, jak se zde snažíš tvrdit, s tím rychlým hodnocením to tak jednoduché není.
-
Ja lituju toho, ze je nekdo schopnej kritizovat tvrzeni, ze hry na konzole stoji 2x tolik co na pc, ale ze predtim býbr pise, ze konzole stoji 5x min jak komp neresit. Leda ze bys byl konzolefag, pak bych to pochopil.
-
Na tebe reagovat, to je na celej den. Lituju toho, že jsem vůbec začal *7*
-
Ty jsi fakt tak hloupy, ze srovnavas film, kterej by ti pravdepodobne nejel kvuli chybe media nebo prehravace s hrou, ktera se seka skoro na vsem, protoze je kokotsky optimalizovana?
Fakt ti nedochazi ze srovnavas dve uplne jiny veci?
A porad nejak nechapu, kde je napsany ze neco nefunkcniho musim vracet bez hodnoceni... To sis vycucal z prstu? Ucho rekl, ze musim tohle? *15* -
Mafia 1 byla extremní jízda Mafia2 nebylo nic, souhlas. WD a delší dobu zábava no nevím možná v MP ale v SP to je furt dokola...
-
Uz ta tvoje logika je velice vtipna. Stejne jak ve vedlejsi diskuzi pokrytecky vytykas nekomu ze vycucal cislo z paty, ale ze ten pred nim udelal to samy a jeste vic to prestrelil te nezajima, tak stejne v tyhle diskuzi piczujes me, ze jsem rekl uchovi ze me jeho nazor nezajima, ale ze ucho prisel s tim ze "nesmis hodnotit hru jinak nez rikam ja" te nezajima? To jsi takovy mamrd i v realu? Ze si vybiras co se hodi?