-
Teď jsi mi to tou tvou reakcí nandal.
-
Krom toho i smartphony s novou sadou čipů můžeš nazývat nextgen. TO je zase argument..
-
To proto, že to také může být verze pro tablety? A jiná přenosná zařízení, Jako fonepady a jiné hračky, takže nevidím důvod nepoužít název mobilní.
-
Next-gen ovšem nic "smart"(nového) nepřináší že? Kdežto "smartphone" oproti "mobile phone" přináší OS. Stejně jako "mobile phone" přinesl onu mobilnost. Tudíž nevidím důvod, ho stále nazývat mobilní, když se v této hře navíc jasně jedná o chytrý telefon s operačním systémem. Je to pouze laictví a pobavilo mě to.
-
V pravym dolnim rohu, tady na stránce, máš taky napsaný mobilní verze a ne verze pro chytré telefony.
-
Nepomůžeš si nadávkami. Jde skutečně pořád o mobilní telefony. Smartphone je prostě jen marketingová značka, asi stejně validní, jako "nextgen". Se skutečností nemá mnoho společného.
-
Víš mobilní se mu říkalo proto, aby se zdůraznila jeho nová funkce oproti pevným linkám ty hlupáku. Stejně tak se oproti "mobilním" telefonům s novou funkcí tzv. operačním systémem, začalo říkat telefonům chytrý, neboli smart. Říkat chytrým telefonům mobilní je asi tak stejně vedle, jako tvoje reakce.
-
Tak na PS4 to take neni dokonale. Trha se to pri online zavodech, pri vybuchu plynoveho potrubi pod silnici a ruzne nahodne kdekoliv, ale neni to zase nejak dramaticke. Chyba, kdy nejde nacist save kvuli odmenam z uPlay je tam take. Prvni dny skoro vubec nefungovala online cast. Ale za me i tak na PS4 8 z 10.
-
pc-kari misto abyste byli radi že vam to na pc vubec portli tady brecite a divite se ze vam vase pc nerozjede next-gen. tady zrazili bod za tech. problemy čili se dostavame na 8/10 pokud hrajete na next genu a kdyz mate radi mestske akce mužete pridat ješte bod navic. za mne 9,5/10
-
Stále je to správne. Ako gramaticky tak aj technicky. Zmenilo sa len to že už nehráme dvojfarebného hadíka ale nejaké tie 3D autíčka... No stále je to mobilný telefón *3*
-
Ty vle, prej že "dobré hry" si pobavil. *15*
-
Deutche Welle dostali taky zaplaceno.Reportáž o WD je vážně k popukání.
-
Píšou hrozné nesmysly, mně to taky běhá uplně v pohodě (na PC). Fakt nechápu co někteří dělají, neumí si nainstalovat nejnovější ovladače nebo se to pokouší spustit na nějakém pomalém křápu, fakt netuším. Každopádně ta hra je OK. Jestli by si zasloužila nějaká hra kritiku za technickou stránku, pak jsou to nádhery typu CoD nebo BF4, které tu dostaly 8čky ... a dobré hry jako tato dostanou "jenom" 7, to mi hlava nebere.
-
https://www.youtube.com/watch?v=jdZlxR2FIK8
-
Chytrému telefonu už jsem dlouho neviděl říkat mobilní telefon. *1*
-
To že jsou Games, potažmo Level, média postavená na klientelismu, to chápu. Od kdy ale začaly psát recenze přitelkyně recenzentů? Nevadí mi úroveň, chodím se sem ale inspirovat, chodím sem za zkušenými autory. No a pokud chlapcům chybí posily, možná by nemuseli hledat nejprve doma, možná by se mohli porozhlédnout po lidech, kteří se třeba psaním chtějí živit.:)
-
Máš to dlouhý ale plusy/mínusy ok...PSka jsem nečetl ale jinak rozumný názor )))
-
no možná jste to meli recenzovat na ps4 a pak jen udelat rozdilovej článek o pc a usetrit si tak ten dlouhej odstavec o technických chybách.
zajimavy ze v podstate chvalite hratelnost a podle zdejsich prispevku hratelnost nic moc, napr. se kritizuje AI, jizdni model, spawnujici se policie a pod. -
Pořád moc. Dal bych jí 6,45...
-
+ výborná atmosféra, pocit živého města, Chicago, hekři, bezva děj. Příjemná pěkná grafika, slušně zpracovaný svět - některé efekty a situace jsou opravdu moc pěkné. Baví mě to hrát, nenudil jsem se zatím ani chvíli, fajn přestřelky a celkově akce ve hře je svěží, příjemná + možnosti jak řešit situace právě díky heku. Kupodivu přehledný interface, na to kolik je na obrazovce infa a s ovládáním nemám problém
- nemám rád když někdo něco slibuje, ukazuje, machruje a finální verze je pak horší, než prezentovaná. Horší jízdní model, sice na tom ta hra nestojí, lepší to být mohlo, ale dostačuje. Některé detaily (otáčkoměr neukazuje, v každém autě jedno NPC...atd.), nicméně když hraju, tak takových věcí si člověk v zápalu hry nevšíme a nemá ani čas je řešit, pokud to nijak nebije do očí, není to nic hrozného a naopak je tu spousta fajn věcí, které člověk vnímá. Každopádně minus to je, to ano, ale nic strašného. Pozitiv je tu víc a u takové hry určitě nejezdím hodinu po městě abych řešil, jestli se lampa skácí rovně nebo metr vlevo. Jakoby v jiných hrách to bylo dokonalé. Haters gonna hate. Na hratelnost to vliv nemá, město a interakce s ním je zpracované solidně. Kdo hledá vyloženě chyby, samozřejmě nějaké najde, ale to u každé hry.
Pořád mi z toho vychází nadprůměrná hra, která mě hodně baví a užívám si ji, o to jde především. Za mě rozhodně takových 7 nebo 8/10 (ano to je dost nadprůměrné hodnocení).
PS: i5 haswell + 760 mi to běhá na vysoké detaily pěkně plynule vč. základního vyhlazování (žádné bugy, žádné fps propady, nechápu kam na to někteří chodí (paradoxně ti s origo hrama). Na konzolích je to s prominutím hnus a strop je bídných 30fps, jde to dost vidět, někdy to padá až ke 20ti. To jen pro info, mě jako pcčkáře to netrápí, grafika je dost slušná na PC.
PPS: někdo si tu stěžoval na načítání, u mě na SSD úvodní loading do hry asi 10sec a pak nonstop hra, žádné další načítání neexistuje, což je pecka.
Přijde mi, že spousta nadávajících jsou ti, co mají slabší stroje a nebo je často problém mezi PC a židlí. Kdo má trochu rozumu, umí si s tím poradit, tak nemůže mít takové problémy, co tu někteří píší. Prostě si myslím, že je třeba si všímat těch dobrých věcí. Nepopírám, že ta hra mohla být ještě o řád lepší, ale pořád je to pro mě překvapení, osobně jsem totiž nečekal po tom odkládání a po těch videích, že to bude taková příjemná, svěží oddechovka a hlavně, že mě to bude tak bavit. Pokud UBI chystá 2ku, doufám, že se poučí z chyb a vypiluje detaily.