-
Myslis ty "nexgen" konzole co zvladaj 800x600 pri 30fps? Myslis ty nexgen konzole, co je jejich GPU 10x pomalesi nez u prumernyho PC?
-
Bych spis doporucil sosnout si warez verzi ... ta aspon vyresi problem s uplayem ... otazka pak ovsem zni ... proc by za to mel clovek platit?
-
Debily jako ty si davam k snidani naporcovany ... prid.
-
Pod takové věci bych se mohl klído podepsat, zároveň to jen ukazuje jak jsme celkově klesli. Herně i lidsky. MAFIA 1 vypadá mnohem lépe a žije více než toto.
-
Propracovanej svet? Kde? Videls video v porovnani s Mafii? Jednickoou? Ten tvuj propracovanej svet neumi to, co umela gameska pred 10ti lety ...
-
Hele ... kdyz tomu na PC nestaci ani GTX 780 ... tak muzes bejt rad ze ti to na konzoli vubec bezi .. jeji grafarna je totiz o rad pomalejsi.
-
Czech: vždycky jsem přemýšlel, jaké to je být na druhé straně barikády. Proti klikacím ignorantům. Bez argumentu jen s tlačítkem nelíbí se mi a bezduchých odpovědí, která nepřináší argument jen nějakou rádoby cool hlášku.
Mike: a ty si myslíš, že jsi teď vyplodil jako něco inteligentního? Máš nějakej důvod pro tvoje tvrzení, nebo si jen chodíš masírovat ego do diskuze?
Skallda: tos jako vytvořil nick jenom proto, aby jsi vyblil něco takového? Pánbůh ví, koho měli spláchnout.
Furt čekám na nějaké argumenty, ale vždy se vyloupne jen nějaký anonymní bl*eček s rádoby protiřečící hláškou.
Mě jste ego už namasírovali díky moc za inteligentní diskuzi. -
jo na pc, na konzoli je to dýl kvůli pomalému ovládání
-
Já teda nenarazil na sebemenší problém, jsem zhruba v půlce hry. Pokud máš aspoň průměrné IQ, tak ti to zabere chvilku.
-
Asi tak,ale ono kdyz existujou dmnt jako kaktus, tak se neni cemu divit ze misto her jako GTA5 vychazej takovy polotovary jako WD. Ale zas to vidim pozitvne, aspon jsem usetril 1000
-
To my rekni jak ovlivnim to ze se obcas nespusti event kolize,ale jen tim autem projedu. On ten event se jakoby spusti, ale skoro okamzite se ukonci a ja tim autem projedu
-
tak on tu nereálnost myslel tak, že v jedný ruce držíš mobil a hackuješ, takže by bylo celkem zvláštní, abys měl současně druhou ruku vystrčenou z okna a střílel. ovládání je omezené, nemůžeš dělat obě věci najednou. ta hra je o hackování, tak dali přednost hackování v autě. marketing je dnes důležitá věc, byla by chyba do něj nelít peníze...
-
Pripada ti ze jsem o tom psal? Jen jsem zminil, ze s tim nemam zkusenost z nejakeho duvodu, precti si ten zbytek. Ten je stejny pro vsechny platformy. WD jsou podle me jeden z nejvylazenejsich sandboxu co se designu tyce co kdy vysel a trochu me mrzi, ze si toho nikdo nevsimnul a ze se to schovava za trivialni chyby. Ty nepis o hre, kterou si hral 2 hodiny.
-
Neviem, asi hrám nejakú inú hru ako Plyšovej kaktus, lebo podľa mňa sa tento nepodarok s GTA 5 nedá porovnávať. V zásade súhlasím s názormi v recenzii, len by som dal ešte o bodík menej, je to proste dobrá hra a nič viac. Nakoľko ju hrám na PS4, najviac mi vadí, že ani zďaleka nevyužíva možnosti( najmä grafiku) next generation, je to hra urobená pre PS3. Toto je bohužiaľ len ďaľšie potvrdenie toho, že Sony v honbe za ziskom predbehla dobu a vývojári nie sú schopní pripraviť hry plne využívajúce nové možnosti, vznikajú z toho takéto polotovary. Škoda, škoda a ešte raz škoda nevyužitého potenciálu.
-
tak zrovna v GTA4 car handling celkem tezkej, simulace to nebyla, ale arkada taky ne. Bohuzel v GTA5 slo ovladani zas spis cestou arkady, ale stale lepsi nez toto. A Sleeping dogs je stejnej paskvil jako WD
-
ty jsi taky dobrej dmnt, strelba z auta je podle tebe nerealna, ale hacknout mobil behem 2s, popripadne semafory je tezkej normal.
Takze ty schvalujes ze se naleje treba 1/3 rozpoctu do PR kecu nez co ja vim trebo do odladeni hry?
Podle vseho si nehral ani GTA 4 -
Kdyz necemu nerozumis tak k tomu nic nepis. Problem neni zastaraly HW ale optimalizace, navic v pripade ATi i politika NVidie a je jejich GameWorks.
Pravda je ze hra by mela mit asi dvoje hodnoceni. Jedno pro dmnt z konzoli(ano dmnt protoze jen diky konzolim jsou hry v dnesni dobe tak tupe a jednoduche) a druhe pro Pc(zde myslim lidi co hraji nekolik let, a nepovazuji za skill mackat jedno tlacitko xkrat za s) -
"takze o problemech s vykonem nevim" no hlavně že máš jasno v tom, že to chce nový komp. To není o výkonu pc, ale špatné optimalizaci. Spíš si půl roku počkají až vyjde nějaký patch a ne na nový comp.
-
Když jsem hru poprvé zapnul, měl jsem neskutečný skoky v fps a byl jsem docela rozladěnej z toho finálního způsobů hackování. Když jsem to zapínal podruhý, snížil jsem si trochu grafický detaily a hra mi od té doby běží krásně plynule na dva roky starým kompu a pořád vysokých detailech. I ten systém hackování, kterej se ze začátku zdál špatnej, se pak ukázal jako skvělej doplňek do dynamiky hry. Pro příště je prostě možná lepší pohrát si s nastavením a poté hrát dál, než hned utíkat do internetových diskusí, aby jste mohli hatovat hru co nejdřív.
Co se týče střílení z auta, taky mě to trochu mrzelo, řek bych ale že to tvůrci vypustili protože si chtěli udržet image "realné" hry a nechat hráče víc využívat hackování semaforů/barikád/etc. o čemž ta hra vlastně má být.
To že ta hra byla neskutečně vyhypovaná asi není pochyb, nicméně za to nikdo nemůže tvůrce vinit,
ti jen zkrátka chtěli prodat svou hru. Jediní koho můžete vinit jste vy jeslti jste tomu hypu podlehli, ale v takovým případě si nemůžete vybíjet vztek na hatování hry samotné. Marketing nedělá hru ten ji jen prodává.
Hra má i strašnou spoustu chyb, nicméně jsem zatím ještě neviděl hru s propracovanějším světem (GTA V jsem nehrál), takže si myslím, že řada chyb se jí dá odpustit. -
Ja nie som hater... 2 roky som sa na túto hru tešil ako malé decko... predstavoval som si to ako Assassin's Creed v prítomnosti. Do iste miery to tak aj je. Ale tie autá sú proste neovládateľné...aspoň na klávesnici no.... Sú tam misie, kde máš utiecť pred policajtmi a bezpečne doručiť auto na nejaké miesto, no tieto misie sa premieňajú na zápas s ovládaním (miesto zápasu s policajtmi)!
A to, že mi nejdú zvuky po 3 dňoch snahy vôbec tú hru spustiť, je už len čerešnička na torte....