Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezaslouží si ani těch 8/10, přehypovaná umělá sračcka co selhala na celé své čáře.
    Být zaměstnancem Ubisoftu, chodit kanály by bylo málo- tohle je prostě neomluvitelné
    nemělo by to být impuslem pro ostatní vývojáře že na to mam tak si to můžu dovolit. Varováním že marketing umí dělat hodně ale dokáže i hodně škodit.
  • Jo v kontaineru.
  • Jack1947
    Taky bych si to řikal, jo to taky nechápu že jsou ochotni lidi odpoustit i to že se hra tolik nepovedla když budou mít super sběratelské předměty. Já nevím ale mě by zajímala hlavně ta hra a až pak (jen jestli) nějaké ty cetky od čongů za pár kaček. *3* Možná jsem z burákova ale ještě stále nepřemýšlí za mě reklama tak je důležité že to aspoň trochu splnilo svůj účel.

Síla public relations je mnohdy uctyhodná za mě (ne)děkuji ale strčte si to celé do otvoru odkud vychází bobky.
    *3*
  • Tohle delaj Radeony nevim jestli to jde nejak vyladit ale zkus fora na Steamu
  • Jde tam nějak hacknout i počasí a denní doba? Nebaví mě tma v noci a voda při dešti.
  • MrSanta
    Na internetu je spousta 'odborníků'. Stačí trochu hledat. Docela mě pobavil borec, kterej se nestaral o kvalitu zbraní a výbavy, kašlal na munici, házel skill body po 1 kam ho napadlo a valil přímo story missions. Pak se divil, že nemá moc čím a co střílet, použít zbraň s fire damage na Bullymongy bylo nad jeho síly a prskal jak je hra těžká. Ale zase byl hodně odhodlanej, to mu musím nechat. Sejmout Bad Mawa s mizernou výbavou a když měl navíc u jména ještě varující 'lebčičku', to je slušnej výkon.
    Dobrej byl taky týpek co po misi 'Where Angels Fear to Tread' prosvištěl Marcusovým trezorem a neotevřel tam ani jednu truhlu.
    Takovejch borců je na YT dost. Navíc mají v klidu +10.000 shlédnutí a bambulové v diskuzi jim ještě přitákavají jak je hra těžká. Nu což už, každý svého štěstí strůjcem *1*.
  • Napsal jsi: To nikoliv, ale tvé oblíbené "jenom hlupák, normální člověk a tak dále", ad hominem jest.

To argument ad hominem neni a na to jsem reagoval, nikoliv na to, co napsal Ucho. Kdyz uz se chces jako spravny takydiskuter nekomu vysmivat a budovat si tak pocit sebeuspokojeni z vlastni nadrazenosti, mohl bys snad byt schopen alespon sledovat nit diskuse, ne :-).
  • DEDSEC je ze sběratelského hlediska výborná edice tak nemel chujoviny burane..
  • Málo munice v B2, :D to co je za experty :D (teda s pitchforkem ta munice do odstřelovačky celkem mizí hlavně na Terramorpheuse :D)
    Ale ono je hodnocení obecně problém, vždy se jedná o subjektivní pocit daného hráče(recenzenta), ale 0 je samo kravina. Hra která si zaslouží 0/10 dle mého musí být nehratelná na čemkoliv, naprosto odpudivá, bez náznaku nějakého děje, příběhu, či čemukoliv co alespoň vzdáleně nazvat zábavou. Paradoxně jsem pár takových her viděl (Earth 2066...). Nadruhou stranu si WD nezaslouží ani 10/10....
  • RockStar
    Já jsem naopak rád, že redakce nepodlehla hypování a udělili hře to co si zaslouží. Předešlých pár dní bylo neuvěřitelných, nikde jsem neviděl nic jiného než WD. (Stejný jako když běžel kickstarter na Kingdom Come, to byla masáž až mě se z toho bolely záda.)
  • Jejdasek: Ano, jsem strasne hloupy, je treba abys svuj vyplod podlozil kvalitnim naklikavanim. *15*
  • Me by zajimalo, zda jsi opravdu tak hloupy a nebo to jen hrajes.

Ano, system komunitniho hodnoceni se da celkem snadno znicit, kdyz ho masa trolu zneuzije na misto k relevantnimu hodnoceni k projevu sveho hate.
  • Veskoslav
    Pokud přehlédnu nuly, tak 300 000 na motor je luxusní číslo a pokud takové auto znáš, tak hned s ním. Většina aut má problémy s motorem kolem 50-100 000.
  • Veskoslav
    No motorku jako takovou si můžeš "zavolat" pomocí smartphone a dodají ji do tvého okolí zloději aut. Ale lidi na motorkách jsem potkal fakt jenom v severní části.
  • Ano jejdásku, je to argument ad hominem. Není potřeba podrývat věrohodnost příspěvku pouze poukazováním na vlastnosti samotného přispěvatele výroku, ale v tomto případě se jedná o argumentační klam druhého řádu, kdy zpochybňuje část výroku, na základě vlastností některých stěžejních akterů v něm obsažených. Já vím, že o tomto kontextu wikipedia nehovoří a proto je těžké to pochopit, ty náš "malý český zázraku". Zkrátka, ucho neříká, že je to lež, protože je Pan Farář takový a makový, ale napadám část, ve kterém hovoří o tom, že výsledky hlasování o ničem nevypovídají, protože hlasující mají vlastnosti XY. Připadá ti snad názor, "je to špatně protože jsou to hňupi", jako relevantní? To není legitimní argument. A klasický výrok typu je to normální/nenormální zase spadá do kategorie výroků ad naturam.

Edit: Ale Jejdásku, Jejdásku, v připadě "jenom hlupák" platí výše zmíněné. Přiznávám, že se mi povedlo sloučit dvě kategorie do jedné, ale to nic nemění na tom, že jsem udeřil hřebíček na hlavičku.
    A nyní se zdá, že jsem zeditoval to co jsem nechtěl a nevědomky něco špatně smazal a jiné špatně překopíroval a už to vůbec nedává smysl.
  • Jack1947
    601! *15*
  • Jack1947
    Ale jo stahnout si to jeste zaslouzi, to by jsme zase téhle hře křivdily ale koupit? Jen pokud někdo rád naslouchá hlasitému vábení PR nesmyslů (Deadsec edice + chujoviny navrch)

Výsměch všem kdo věřily a na letěli, hlavně výsměch všem fanoušků městských akcích obecně. Amen budiž spasen, kdo se stal obětí. *3*
  • GTA 4ever!!! Nejvíc trapné je jak tam píše, že se motorky vyskytují jen v severní části města. To jako jezdí na motorkách jenom seveřani? Už sakra přiznejte, že jste vyhodili nekřesťanské prachy za totální crap *1* výsměch všem co dali za tudle píčkovinu tolik peněz:D. Vždyť tohle si ani stáhnout nezaslouží. Kdyby Saints Row, CoD, a Assassin 3 (a novější) měli dítě tak vznikne tohle.
  • Jack1947
    Blby, co koukají hlavně nahodnocení tu nepotřebujem tak sbohem. *3*
  • Nikoliv, to neni argument ad hominem. Mel by sis to poradne nastudovat, kdyz chces ostatni poucovat. A zduvodnene zneverohodneni nejakeho komunitniho hodnoceni je relevantni argumentace v diskusi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší