Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    souhlasil bych s průměrem, pokud by nebyl založen na tom, že většina dává 0/10...
  • To nikoliv, ale tvé oblíbené "jenom hlupák, normální člověk a tak dále", ad hominem (Edit pro Jejdáska: a ad naturam) jest.

Anebo snad z tvého příspěvku nevyplývá: "hodnocení provedlo stádo hňupů, a proto je neobjektivní"?
  • Samozrejme, a proto D3 hodnotili recenzeni jako skvelou hru, i kdyz nema s D2 spolecnyho krom sveta a postav skoro nic. A nazor zlych hracu, co si dovolili rict, ze ta hra neni Diablo, maji nazor s mensi vypovidaci hodnotou. Mas pro to nejaky dukaz? Nebo zase pocit.
  • ucho
    asi tě zklamu, ale poukázáním na fakt, že převážná většina hlasujících tam zničila průměrné hodnocení tím, že dává 0/10, není argumentace ad hominem...
  • MrSanta
    Bohužel názor 'hráčů' na Metacritic má ještě menší vypovídací hodnotu než názor recenzentů a nedá se brát vážně.
  • Tak Mafia 2 take nebyla zadny uzasny skvost a take nedosahla urovne hype, ktery panoval pred vydanim. Nutno vsak rict, ze jako celem me prisla o bod lepsi nez toto. Watch dogs ale zase poskytuje zabavu na mnohem delsi dobu. Mafie byl pribeh a konec.
  • Ja nepsal, ze nemuze nebo nesmi reagovat... Psal jsem, ze jsem se ho na nic neptal. V tom je rozdil, ale to bys musel umet cist. *3*
    Z hodnoceni na metacriticu se muzu rozhodovat. Mas pocit ze diktujes co clovek smi a co ne? A doma vsinchi zdravi?
  • Ano, napsal jsem nepravdu. Ty totiz nesouhlasis s prumerem 4.6 z hodnoceni hracu, proto je to nepravda. Ale nemas zadnej argument, kterym bys to podlozil, jenom blaboly o tom jaka hrozna je to nepravda. Tomu se rika byt butthurt. *15* Navic je to pravda, lidi tomu dali hodnoceni a tohle je prumer a muzes se treba pos*at, kamarade.
  • S tim lze pouze souhlasit. Ostatne o tom stadu paradne svedci i vetsina obsahu tohoto fora. Lide by tomu nejradeji dali -10 z 10.
  • Jeho výtky jsou však na místě. Rád používáš známých argumentačních klamů, kupříkladu ad hominem. A ne, není to hate (tedy nenávist), jenž ze mne promlouvá. Já jsem zosobnění lásky a míru (nikoliv však lásky a pravdy - to je Havlova doména).

Fallacy mana na tebe
    http://existentialcomics.com/comic/9
  • kennyB
    U tvého příspěvku je "reagovat", což znamená, že ti na něho může kdokoliv odpovědět *3* Jinak z hodnocení na Metacritiku se člověk nemůže rozhodnout, je li hra dobrá, nebo špatná, když tam tobě podobní známkovali nulou *3*
  • Hlavně když se podíváš na profily těch lidí tak jsou to notorický hateři nebo fanboyvé,textový obsah taky většinou hovoří sám za sebe
  • Všichni jsou uplacení Dejve...
    A co Britský Eurogamer?
    Ten také...všichni, všichni jsou uplacení Dejve!
  • ucho
    na nic ses neptal, jen jsi napsal nepravdu a já ti tvé tvrzení vyvrátil za použití logické argumentace. o tom diskuze je. je to jako učit malé děti ve škole, když se pletou. dostal jsi to i s vysvětlením.
  • Vidis ze bych se te na neco ptal? Vidis nekde vetu "ucho, prosim, rekni nam zas nejakou moudrou vec"?
    Btw, vzdycky se mi libily argumenty typu "chytry clovek vi", "nelze to brat vazne", "kazdy normalni clovek".
    Takze si ty svoje moudra a argumenty nacpi tam kde mas fanbojovani Watch Dogs. *14*
  • to je na nic, kdyz se nekomu nejaka hra nelibi, tak ji da 0/10 a ne treba 3/10 a kdyz se nekomu trochu libi, tak ji da 10/10, aby vyrovnal ty nuly.
  • ucho
    hodnocení je znehodnoceno a nelze ho brát vážně. tato hra si rozhodně nezaslouží podprůměrné hodnocení a vzhledem k tomu, že u hodnotících převládají lidé, kteří hru ohodnotili 0/10, jedná se o obyčejný hejt. za normálních okolností by se to vyrušilo s lidmi, kteří dávají 10/10, ale zde se opět jen ukázalo, že lidé na internetu umí být pěkné stádo hňupů... takže ne, není bohužel vypovídající.
  • http://www.metacritic.com/game/pc/watch-dogs
    4.6/10 je prumer hodnoceni hracu, daleko vic vypovidajici, nez nazor jednoho cloveka
  • Veskoslav
    Ta má průměrné hodnocení 8,2/10, takže taky jsou všichni uplacení.
  • ucho
    ano, vím. ono stačí trochu přemýšlet. hru postavili na tom hackování, je to taková základní fičura, kdy hráč bude moct během hraní používat různé prvky. předpokládám, že jedním z prvních nápadů bylo dokonce ovládání semaforů. takže si řekli, jak by bylo super, kdybys ujížděl policii a přepínal si semafory dle libosti. jenže to se tedy musí udělat za jízdy rychle a jednoduše, jinak by to bylo nepoužitelné. trochu nechápu lidi, kteří považují jisté věci ve hře za chybu. takhle to prostě navrhli, tohle jsou jejich herní mechanizmy, jistě v mnoha případech museli přejít ke kompromisům, 95 % toho, co se ve hře děje, je záměr, který vzešel z nějakého návrhu a který si dokázali nějak odůvodnit... takže ono se stačí podívat na to, co jak řeší, a celkem jednoduše ti dojde, proč to a to mohli řešit zrovna takhle... samozřejmě to neznamená, že jde ve všech případech o ideální řešení, je to holt jejich řešení, jak jim to přišlo nejrozumnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit