-
"Alespoň 8" *7* . A nebo rovnou 11ku, ne?
Je to hra která troubí už dva roky jak bude next-gen, revoluční a úžasná a přitom je v ní půlka originálního nápadu (pipe dream jako hacking systém rozhodně není nic nového, a hold-Q-to-win není nic světoborného). Technicky je na svůj rozpočet a hype pěkně o ničem, bugů je tam požehnaně a i když bylo PC ohlášené jako lead platforma, víme jak to dopadlo.
A přestaňte sakra omlouvat bugy při vydání. Když mají peníze na to rozdávat novinářům nexusy, mají určitě peníze na větší QA team. -
Souhlasim, Watch dogs neni genialni a prevratna hra, ale ani spatna. Podle me si urcite zaslouzi alespon 8. Par bugu ma dnes pri vydani skoro kazda hra a resi to pouze u her od EA a Ubisoftu.
-
Hra vypadá docela pěkně (v rámci obdobné konkurence průměrně), ale nevypadá tak pěkně jako na onom prezentačním videu z E3 2012 a ani zdaleka tak pěkně aby ospravedlnila velmi vysoké HW nároky. a nejedná se pouze o samotný vizuál hry, ale i v mnoha různých(na první pohled nepostřehnutelných) technických aspektech jako např. fyzika vozidel či animační systém(a mnoha dalších "detailech") hra zaostává za již více jak 8 let starým GTA 4.
-
Já sem prostě po The Old Republic, SimCity a Roma 2 přestal podléhat hypu a žiji spokojenější život.
-
Pos*al s prezentací? Dosáhli, čeho chtěli. Mají obrovské prodeje u hry, která je "obyčejná"
-
Totalni icovina jako Alieni dostala 6 a tohle ma 7? Prestante uz zrat v redakci houby, pisete pak .ovna!
-
Ty kecy o "vyzkoušení" :-) Stahuješ, jsi taky pirát a tečka.
-
Bohužel to Ubisoft poněkud pos*al s prezentací a hypem. Ona ta hra není v jádru špatná, jen byla před vydáním příliš přeceňovaná, takže logicky přišlo rozčarování.
-
Tak se nam kruh zase jednou uzavrel. Bombasticke oznameni na E3 po kterem skrabalci nekolik mesicu pochvalne mruceli a psali: TAK SE TO MA DELAT!!!. Dokonce jim prizvukoval i slovutny vyvojar Daniel Vavra. A ted? 7/10, meh. Doufam, ze si to vsichni uvedomi, az za par dnu budeme cist podobne ody na nove ukazane hry, ktere pani novinari budou plodit v deliri zpusobnem chlebickovym prejedenim.
-
No, musel jsem se vzdát nejvyššího nastavení stínů a jinak hra běží na max. nastavení plynule. Mám pouze 2GB GTX 760ku. Každopádně bych ale čekal, že hra, která se graficky moc neliší od pár let starého GTA IV bude mít mírnější požadavky. Snad to ještě vyladí.
-
Mne tato hra pripomina bf4 po hernej stranke celkom ok ale ta technicka dobugovana nedorobena stranka proste otras 5/10 a som rad ze som zrusil predobjednavku...od ubi uz vzivote nic nove nekupim jedine vo vypredaji..
-
Na filmy a seriály mám Netflix, na hudbu Google music. Hru si nekoupím první den po vydání a počkám na recenze + záznamy hraní. Já nechci soudit nikoho kdopirátí, ale když stahuje a ještě držkuje jak ho vývojař okradl, to mi přijde na hlavu.
-
Tak hodinku jsem to zkoušel u známého a špatná hra to rozhodně není a žádný velký propadák taky ne. Jenom ten jízdní model se opravdu moc nepovedl. Ono zklamání pramení z toho velkýho hypu co okolo byl a jeho následné nenaplnění. Ale to je taky chyba hráčů, že se prostě nepoučí a pořád jedou předobjednávky. Když si člověk počká, tak vychytají mouchy a ještě klesne cena.
-
Počkat, to nejde jenom aktivovat přes kód na uPlay a pak stáhnout přímo tam? Pak by měla být v nabídce i ANJ snad? Na Steamu to takhle funguje. Jestli je to pravda, tak ať jde Conquest do pérdele. To si raději ten Far Cry 4 koupím předraženej přímo na uPlay nebo počkám na nějakou slevu. To je zase biznis toto. Co jsem viděl pár screenů, tak ta čeština je výtvor na přesdržku. Radost pohledět na práci 'profesionálů' *7*
-
"radamy" - nerad poukazuji na gramatiku, ale u tebe musím, ty dospěláku sladký. Jestli chceš, tak se můžeme sejít a mohu ti špičkou jazyka dráždit tvůj rozježděný anální otvor.
-
jacku, ucho ti te v diskuzi jednznacne dostal.
jsi zlodej, uz si to priznej *3* -
Už od dob Jana Eislera bývalo zvykem, že nejočekávanější herní pecky recenzuje vždy ten nejlepší redaktor, nebo nejlépe šéfredaktor, aby recenze měla váhu a respekt. *5*
-
Na filmy chodím do kina, když chci něco na stálo, koupím DVD.
Veškerý software mám legál. Wokna koupena, antivir zdarma, na video KM Player, na občasné psaní open office. Víc toho vlastně ani v počítači nemám.
Dodělanost/zabugovanost hry - stačí si počkat a nekupovat hru v den vydání nebo na předobjednávku. Na druhou stranu ono to někdy s těma bugama není zas tak děsivé jak se píše na internetu. Viz Skyrim - kdyby to měl brát člověk podle reakcí hráčů tady, tak to byla PC verze pomalu nehratelný paskvil plný bugů. Já měl předobjednáno, hrál jsem od 11/11/11 a na žádný závažný bug jsem nenarazil.
Když si nejsem hrou jistej, tak jí prostě nekoupím a nehraju. Není to o tom, že musím hrát každou hru, o které se vydavatel dušuje jaká je to bomba a že se bez ní neobejdu. Hra mě musí přesvědčit, že je dost dobrá na to, abych do ní investoval peníze a hlavně můj čas na videohry. Když si nejsem jistej, nekoupím. Já na tom bit nebudu. Her je dost a nouzí netrpím. Nemusel bych kupovat novou hru třeba dva roky a pořád budu mít co hrát.
Warez - podle mě i to 'vyzkoušení' je zbytečnost a tak trochu výmluva. O hře si dokážu udělat dost dobrý obrázek z článků, dostupných videjí atd. A když to nevypadá, tak nehraju. U mě to není otázka peněz, ale volného času na hraní. Před nákupem hry se rozhoduju jestli jsem ochoten do dané hry investovat svůj volný čas a strávit u ní třeba dva měsíce.
Warez podle mě škodí hernímu průmyslu. Určitě škodí mě, protože 'díky' pirátům musím trpět různé DRM ptákoviny. Jestli si bude hráč hry kupovat nebo stahovat je jenom jeho rozhodnutí. Klidně ať si za celý život nekoupí ani jednu hru. Ale pak to, podle mě, není správný hráč. A hlavně by měl držet hubu a nedělat bordel po diskuzích. -
kecy,kecy, kecy..... a omáčka okolo toho
-
https://www.youtube.com/watch?v=mf5Uj4XIT1Y
kdyby slo video vytisknout, zaramuju si ho a povesim nad stul