Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    koľko? bavíme sa tu o optimalizovaných a vyladených hrách :)
  • owny
    Watch Dogs < Sleeping Dogs *6*
  • ucho
    ano, současná cena se obchod od obchodu různí, proč kupovat za dráž, když si to člověk může koupit někde levněji?
  • Lotr
    Tak nejnižší cenu byla uvedena v příspěvku na který jsem reagoval.
    Má pointa spočívá v tom že v obchodech kde se v ČR kupují hry nejvíc (ano alza mne také překvapila) mají tyto ceny.
    Jistě jde sehnat levněji ale bez DLC v obchodech kam běžný uživatel pravděpodobně nezavítá.
  • Tak napis recenzi, my si ji tu prectem, pak bude flame a pak zjistis, ze to stejne na tech 70 je :D
  • "Everything is better with bluetooth" :D
  • Záleží na tom jak sedne ta hra recenzentovi ne? :) já bych jí taky 100% nedal i když je super a dobře se hraje
  • Lotr
    Tak ono optimalizovaných her které mají vysoké nároky je hodně.
    Za sebe vzpomínám na Crisis 1
    Ve své době šíleně náročná hra. Ale ne z onoho důvodu kdy by se vývojáři vykašlali na optimalizaci. Prostě ta hra na nejvyšší nastavení vypadala úžasně.
  • Pisu pod jednim nickem a vsechno on topic, nevyhledavam osobni konfrontace psal jsem jen obecne o watch dogs a taky jsem psal ze si to hraci berou osobne presne jako to tady dokazujete. to ze me vsichni obvinuji ze pisu pod jinym jmenem je smesne :D ja osobne vubec nechapu co by mi to prineslo
    a toto vsechno je jenom offotpic do kteryho ste me zatahli vy ja nejsem ten do tady flamuje ....
  • Tak pokud nepoznas rozdil mezi low a high detaily, 30 a 60+ fps a 1280 nebo 2560, tak chapu, ze je vysledek stejny. *15*
  • Veskoslav
    Proč jsi vybral ty nejdražší, co se dají sehnat?
  • nebo na tebe...
  • Jo možná má PS4 o dost horší výkon, ale výsledek je stejný jako na pc s 780 xD a to je strašná ironie...
  • Lotr
    Záleží na obchodu. Xzone - 1300, Alza - 1300, Steam -1 620
    Plus DLC (season pass) za 19 eur.
    Jistě půjde to rychle dolů.
    Ale mluvím o současném stavu a současné ceně.
    Když už se u některých her na Games v recenzi zohledňuje cena proč tady ne?
  • A co to s tím má společného, ty pako ???
  • Vobec neviete hodnotit hry ste trapny kazda hra ma u vas 70 percent hra je super u mna 100 percent SPAMETAJTE SA UZ KONECNE TISCALI *16* *11*
  • Mato1987
    ja by som ešte pridal Max Payne 3 a Hitman Absolution :)
  • kennyB
    Kolik příspěvků už jsi napsal??? A jen pod jedním nickem???
  • kubi-wan
    Velký herní vývojáři už by se konečně mohli naučit optimalizovat svoje hry...
    Třeba Castlevania: Lords of Shadow - to je krásnej příklad nádherně vypadající odladěný hry.
  • Mato1987
    *kašeľ* carolyn petit *kašeľ* gamespot *kašeľ* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit