-
koľko? bavíme sa tu o optimalizovaných a vyladených hrách :)
-
Watch Dogs < Sleeping Dogs *6*
-
ano, současná cena se obchod od obchodu různí, proč kupovat za dráž, když si to člověk může koupit někde levněji?
-
Tak nejnižší cenu byla uvedena v příspěvku na který jsem reagoval.
Má pointa spočívá v tom že v obchodech kde se v ČR kupují hry nejvíc (ano alza mne také překvapila) mají tyto ceny.
Jistě jde sehnat levněji ale bez DLC v obchodech kam běžný uživatel pravděpodobně nezavítá. -
Tak napis recenzi, my si ji tu prectem, pak bude flame a pak zjistis, ze to stejne na tech 70 je :D
-
"Everything is better with bluetooth" :D
-
Záleží na tom jak sedne ta hra recenzentovi ne? :) já bych jí taky 100% nedal i když je super a dobře se hraje
-
Tak ono optimalizovaných her které mají vysoké nároky je hodně.
Za sebe vzpomínám na Crisis 1
Ve své době šíleně náročná hra. Ale ne z onoho důvodu kdy by se vývojáři vykašlali na optimalizaci. Prostě ta hra na nejvyšší nastavení vypadala úžasně. -
Pisu pod jednim nickem a vsechno on topic, nevyhledavam osobni konfrontace psal jsem jen obecne o watch dogs a taky jsem psal ze si to hraci berou osobne presne jako to tady dokazujete. to ze me vsichni obvinuji ze pisu pod jinym jmenem je smesne :D ja osobne vubec nechapu co by mi to prineslo
a toto vsechno je jenom offotpic do kteryho ste me zatahli vy ja nejsem ten do tady flamuje .... -
Tak pokud nepoznas rozdil mezi low a high detaily, 30 a 60+ fps a 1280 nebo 2560, tak chapu, ze je vysledek stejny. *15*
-
Proč jsi vybral ty nejdražší, co se dají sehnat?
-
nebo na tebe...
-
Jo možná má PS4 o dost horší výkon, ale výsledek je stejný jako na pc s 780 xD a to je strašná ironie...
-
Záleží na obchodu. Xzone - 1300, Alza - 1300, Steam -1 620
Plus DLC (season pass) za 19 eur.
Jistě půjde to rychle dolů.
Ale mluvím o současném stavu a současné ceně.
Když už se u některých her na Games v recenzi zohledňuje cena proč tady ne? -
A co to s tím má společného, ty pako ???
-
Vobec neviete hodnotit hry ste trapny kazda hra ma u vas 70 percent hra je super u mna 100 percent SPAMETAJTE SA UZ KONECNE TISCALI *16* *11*
-
ja by som ešte pridal Max Payne 3 a Hitman Absolution :)
-
Kolik příspěvků už jsi napsal??? A jen pod jedním nickem???
-
Velký herní vývojáři už by se konečně mohli naučit optimalizovat svoje hry...
Třeba Castlevania: Lords of Shadow - to je krásnej příklad nádherně vypadající odladěný hry. -
*kašeľ* carolyn petit *kašeľ* gamespot *kašeľ* *16*