Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    akurát som rozmýšlal kto je ochotný vyhodiť 60 € na steame za DIGITÁLNU distribúciu tejto ako pozerám zdaleka nedorobenej hry :D ... *2*
  • BoB.2
    Asi souhlasím.
  • R-BLOG
    a 5 let v hajzlu.
  • Watch dogs je sice příběhově podle mě velmi zajímavá, samozřejmě i tématicky, což je však otázka osobního vkusu, takže to se samozřejmě bude líbit lidem, co tuto tématiku vyhledávají, je to velmi subjektivní záležitost. Nicméně děj mě vtáhnul do hry poměrně rychle a vezmu-li jen to, tak většinou je to příjemné hraní. Mám samotřejmě originál hru a velmi dobrý počítač, nicméně chyby ve hře jako například že se mi pravidelně objevuje zeď uprostřed silnice apod. je věc, kterou by člověk zvládl přehlédnout, ačkoliv to trochu kazí herní požitek, jízda autem je pak pro mě celkem katastrofa. Špatná ovladatelnost je alespoň vykompenzovaná tím, že se auto nedá tak snadno zničit, ačkoliv bych spíše ocenila lepší ovladatelnost a menší životnost jako tomu bylo například v mafii. Míření zbraní přes nastavení 100 procentní citlivosti a zvýšení schopnosti je podle mě taky velmi špatné, když bojuji a kurzorem do stran, jako by jednoruční zbraň vážila polovinu co tank. A v neposlední řadě neustálé chyby ve hře typu, že se nelze dostat z menu apodobně, což bych pčítači přisuzovat mohla, ale naprosto s přehledem na něm zvládnu hrát i složitější hry a problémy nejsou, přisuzuji to tedy hře a nedodělanosti. Je to hrozná škoda, protože je to úžasný příběh, úžasná grafika a množství možností a propracovanost děje, pozadí mi zatím připadá více než poutavá. Bohužel je to jediný důvod, proč tuto hru dohraju, velmi zklamaná, čekala jsem od toho víc. Za příběh 2 body, za grafiku 2 body, propracovanost vedlejších úkolů 2 body, což máme 6 z deseti, které bych dala, ale stačí to, aby se do toho člověk pustil:)
  • A někdo snad brání hrát WD na konzolovém ovladači na Pc? :) A připojený počítač na televizi s ovladačem je jako konzole! No takový hřích tady... *16* Ale pokud smažu ovládání, tak je to výborná hra, koukněte, víc jak půlka recenzí na netu je přes 80%
    • kennyB
      Sakryš, Tic Tac Toe už jsem dlouho neslyšel, budu si muset pár písniček pustit *14*
  • PC je proste pro vetsinu vyrobcu AAA titulu az na 4te koleji. I s tim GTA5 to vypada blede.
  • Jack1947
    601! *15*
  • corfer
    To že jsou Games, potažmo Level, média postavená na klientelismu, to chápu. Od kdy ale začaly psát recenze přitelkyně recenzentů? Nevadí mi úroveň, chodím se sem ale inspirovat, chodím sem za zkušenými autory. No a pokud chlapcům chybí posily, možná by nemuseli hledat nejprve doma, možná by se mohli porozhlédnout po lidech, kteří se třeba psaním chtějí živit.:)
    • radši víc takových recenzí než nějaký paskvil, kterých tu je dost a dost od těch "zkušených" ;)
      • corfer
        Vypadá to, že jsme si nerozuměli. Mně nejde o kvalitu, mluvím spíš o tom, že by se nemuseli noví autoři rekrutovat z obýváků těch současných. Prostě mi přijde směšně, když Jan Olejník napíše, že se jeho drahá polovička pere s PC verzí Watch Dogs. Najednou si nepřipadám jako na seriózním portálu, ale jako na blogu, kam nemůže psát nikdo jiný než než známí současných autorů. Jak se může česká online herní žurnalistika posunout, když nikdo nemá potřebu hrabat nové autory a místo toho se prostě zeptá doma ženy/přítelkyně, zda si nechce na Games napsat recenzi...
        • Je to přesně jak říkáš, další z ukazatelů, že českej herní byznys ještě není úplně zralý. Chodí to tak totiž všude.
  • Čaute. Potrebujem poradiť. Po pár minútach hrania mi hra zamrzne, že program watch dogs prestal pracovať. Moja zostava je i7 920, 8 GB RAM, 7950, win 7 profesional 6 bit. Hra je originál. Mal som aj problém sa prihlásiť do UPLAY, vyhadzovalo mi, že mám proplém s pripojení, pritom net mám rýchli a stabilný. Má s tým niekto podobný problém ? Ďakujem za rady *4*
    • Tohle delaj Radeony nevim jestli to jde nejak vyladit ale zkus fora na Steamu
    • TheGGG
      zamrzne?
      Tak to ju vyndej z mražáku *1* *1* *1* *1*

Ale vážně, na steam fóru by ti někdo mohl poradit, radamy to tam teď přetýká.
      • "radamy" - nerad poukazuji na gramatiku, ale u tebe musím, ty dospěláku sladký. Jestli chceš, tak se můžeme sejít a mohu ti špičkou jazyka dráždit tvůj rozježděný anální otvor.
    • Jednu radu bych mel...
    • nepouzivat radeon *4*
    • Krescz
      hru si stahni...predpokladam, ze uz jsi ji jednou koupil takze to nebude kradez ;)
    • Veskoslav
      U kamaráda pomohla až reinstalace uPlay a nová instalace hry.
    • Robotron3
      Problém bude ten originál *15*
  • Paci sa mi ako banda piratskych luzrov posiela tuto hru do pekiel s hodnoteniami a lacnym hejtom na Metacriticu pod 6 hranicu. Na druhu stranu je tu tretotriedny c-ckovy odpad nazyvany bound by flame, ktory uzivatelia metacriticu tlacia pomali k 9. Banda komediantov a saskov, ktori hre daju 0, lebo stiahli zly crack. Potom su tu este recenzenti ktori nevahaju vytiahnut len negativa, daju hre 7, pricom textovemu indie odpadu v zajati 8 bitov, ktory vyzera ako z roku Krista daju 10 a este sa im o tom 2 tyzdne nato sniva. Herna scena my ass. Vysledok posobenia sialencov, alkoholikov, piratov a nostalgikov. Uzite si vikend, ja bezim nakupit zemiaky a kapustu na zajtrajsi obed. Cheers.
    • Veskoslav
      Takže všichni, kdo to kritizují jsou piráti? Co čekat od bolševika, že.
      • ucho
        hejt a kritika není to samé.dát této hře 0 bodů je hejt. a ano, většina největších hejterů jsou obyčejní piráti (což můžeš vidět i ve zdejší diskuzi).
        • Nic nemeni na tom, ze hra ma totalne zmrveny ovladani, nic nemeni na tom, ze hra je plna bugu, nic to nemeni na tom, ze platici hraci nemohli hrat. Takze se muzes treba postavit na pseudointelektualni hlavu, ale ta hra je proste spatna a to je fakt, ne hate. *3*
          • Paul_cz
            Zajímavé, mě se ovládá perfektně, a na žádný bug jsem zatím za 15 hodin hraní nenarazil. Měl bys tam ještě něco ?
            • To co ty, nehraje zadnou roli. Mas dukaz ze tam bug neni a ze je ovladani ok, nebo jen subjektivni pocit, ze tam nejsou a je to ok?
          • ucho
            ten tvůj fakt kulhá na všechny nohy. podívej se na metascore... to, že tobě hra přijde nehratelná, je zcela v pořádku. prostě si ji nekupuj a nehraj ji...
            • Nejsem ten kdo ma problem se ctenim. To ty odpovidas na neco co tam neni. Brendy se totiz neptal ani netvrdil ze mu nekdo tu hru nuti. Cili ho tvuj nazor ani nezajimal. Tzn jsi to ty, kdo cpal nazor. A neni to poprvy ani naposled, takzetak. *3*
            • ucho
              Pozorně si přečti, jak to Brendy formuloval. Pak možná pochopíš...
            • A proc teda reagujes na Brendyho tim ze mu cpes ze mu hru nikdo nenuti? Proc se ty neridis svyma radama? Pokud ctu spravne, Brendy jenom sdeloval ze hra neni ve stavu kdy by si ji koupil? Opet si protirecis.
              Pokud Brendy cpe spokojenym hracum ze za hru nezaplati, pak spokojeni hraci cpou mu, ze je hra bavi, tohle je nesmysl. Tvoje logika je opet podivna. Udelej si jasno v tom co je diskuze a co je cpani nazoru a pak mluv.
            • ucho
              Pan farář: když sis hru nekoupil a teď píšeš, že za ni v tomto stavu nezaplatíš, tak fajn, je to tvoje věc, ale proč nejsi ochopný akceptovat názor ostatních, kterým se třeba hra líbí a jsou s ní spokojeni, a cpeš jim to, že ty za to nezaplatíš? Co jsem se díval dál, tak ostatním jen nadáváš, jako nějaký fracek.
            • To jsou přece oblíbené hlášky pana UCHA, to už tady každý zná, ty ne? *8*
            • Vyborne, hru jsem nekoupil v predprodeji a ted rikam, ze v tomhle stavu za ni nezaplatim. A v tom pribihas ty a zacnes blekotat, ze me nikdo nenuti. Ktery scenar je podle tebe korektni a budes drzet hubu a akceptovat cizi nazor bez hloupych pripominek?
            • ucho
              pokud sis hru koupil v předprodeji, je to tvoje blbost (a tvoje chyba). není nic jednoduššího, než počkat na názory veřejnosti a rozhodnout se na základě toho, ať víš, do čeho jdeš. jestli jsi koupil na konzoli, tak snad není problém prodat...
            • Presne to jsem udelal, jenom nekteri moralfagove maji touhu me kvuli tomu kamenovat a oznacovat za hatera, proto rikam ze to jsou fakta a ne hate.
              Navic, kdyz uz jsem hru koupil asi nejde pouzit "nekupuj si a nehraj". Tvuj pseudointelektualni rant slozenej jenom za ucelem konstatovani "chyba je na tvoji strane" ma diry v logice, ostatne jako vzdy.
        • Prasaak
          Třeba nemají zrak zkalen osobní investicí.
    • Paul_cz
      Ač moc nemusím tvůj nickname a to generalizování, tak..hezky napsáno :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit